0 oy
361 göst.
Diğer kategorisinde (164 puan) tarafından

Merhabalar kızlar 28+6 günlükten selamlar haliyle doğuma az kaldı ilk geveligim sezeryan olduğu için ikinciside seseryan olur heral ve benim korkulu rüyam sonda beni çok endişelendiriyor ilk sezeryanimda acilen sezeryana girdiğim ve sancılarım olduğu için sonda korkum pek yoktu ama şuan neyle karsilascagimi bildiğim için çok ama çok korkuyorum ne yapcam bu korku beni çok strese sokuyor teyzem anestezideyken takılsın demiş kabul etmemisler bende öyle isticektim ama kimisi kabul etmiyormuş :(

24 Cevaplar

+1 oy
tarafından

Canım benimde korkum da oydu 

Sezeryan oldum 

Vajinismus hastasıyım 

Doktorlar alttan bakalım dediler 

Kabul etmedim 

Sondayı takarken de çıkarırken de cok ağladım 

Mecbur eli mahkum.

Bende dedim uyusturun 

Hayır dediler.

-Reklam-
+1 oy
(13 puan) tarafından

Uyusturduktan sonra takıldı his etmedim ama cikarincada ağrısı olmadı tam tersi rahatlama geldi korkutma kendini şimdiden strese girme her olacağına varır doğum zamanı dersin uyuşturun öyle takın 

+1 oy
(1,021 puan) tarafından

Bende uyulunca takılsın dedim ama öyle olmaz dediler , korktuğum gibi olmadı bişey hissetmedim takıldıktan sonra sadece idrarım varmış gibi hissettim bir süre , hele çıkarken hiç anlaşılmıyor kendinizi korkutmayın bu kadar 

+1 oy
(3,010 puan) tarafından

2sindede uyuşturulmadan takıldı.devlette olmuştum öyle aman aman bi ağrım olmadı.zaten o kadar çilenin yanında devede kulak sonda

+1 oy
(1,193 puan) tarafından

Ben hicbirsey bilmeden girdim belden aşağı uyuşturularak sezeryan oldum o uyuşma olduktan sonra takmışlar sanırım hicbirsey hissetmedim çıkarınca hafif bi sinek ısırığı gibi birşey hissedersin ama öyle aman aman bir ağrı değil korkup strese girme şimdiden 

+1 oy
(1,655 puan) tarafından

Niye kabul etmemisler ne gibi bir zarari varmis anestezi ile takmanin.Ben spinal sezeryan odum belden uyusmali  ben ertesi gun ogrendim bana sonda taktiklarini belden uyusmali ya o.ara takmislar.uyusukken de cikarmislar haberim bile olmadi sifir his Korkmayin bence 

+1 oy
(5,211 puan) tarafından

sondanın fikri ürkütücü, hissetmiyorsun bile saniyeden kısa sürüyor takmaları 

+1 oy
(4,342 puan) tarafından

4 kere sondayı takip çıkardılar bana korkma bacım ❤️ saniyelik zaten 

+1 oy
(15,139 puan) tarafından

Kız onu sen uyuşunca takıp çıkarıyorlar korkma 

+1 oy
(550 puan) tarafından

sondanin neyinden korkuyolar anlamiyorum zaten koskoca delip lonk diye giriyor yavas yavas sokuo hemsire cisin varmista isermissin gibi yapar kendini kasmassan kolayca girer yani gidiklio sadece o da orgazm olma hissiyatina benzio

+1 oy
(1,575 puan) tarafından

Bende anesteziden sonra takıldı hissetmedim hiç. Çıkarırlarken biraz acı hissetmiştim. Kuzenimde anesteziden önce takmışlar 2 doğumunda da çok canının yandığını söylüyordu

+1 oy
(7,115 puan) tarafından

Kendini kasma rahat birak anlik rahatsiz oluyorsun canım 

+1 oy
(399 puan) tarafından

Sonda korkulcak bişi değil ya sakin ol jelle takılıyor zaten 

+1 oy
(1,461 puan) tarafından

Canım inan bende en çok bundan korkmuştum hemen geciyor fazla acımıyor İlk doğumumdu belden oldum bide hep durdu düşün ama beni torba mahvetti kasığıma koymuşlardı galiba bide karnımı bastırmaları onun yanına İcin rahat olsun lütfen okursun İnşAllah  Allahım sağ salim al kucağına İnşAllah Tüm hamileler olmak üzere :))) 🤲🤲

0 oy
(2,701 puan) tarafından

2 sezaryenim farklı yerlerde oldu sondayi hiç hissetmedim

0 oy
(4,588 puan) tarafından

Spinal anetesi yani belden iğne yaptıktan sonra taktılar bana. Hiç hissetmedim. Çıkartırlarken de hiç hissetmedim. Hatta hemşire sormuştu canını acıkmadım değil mi çok yavaş ve yumuşak yapmaya çalıştım diye. 

0 oy
(591 puan) tarafından

3 sezeran oldum uçundede ameliyattan önce taktılar dayanilmiycak bir acı değil bence

0 oy
(2,701 puan) tarafından

Ben normal doğum yaptım ama bana da sonda taktılar ama elleri hafifti hiç hissetmedim bile. Hatta ne kadar tuvaletin gelmiş sen nasıl tuttun bunu bu kadar dediler. 

0 oy
(2,723 puan) tarafından

Benm ikinci doğumum normal doğumda ama içimde parça bıraktılar temizleme derken baya yırtılma oldu taktılar Allah'ın belası bir ebe vardı takamadi o zmn canım acıdı başka biri geldi denedi direk taktı 

Ama çıkarırken asla acımadı sadece dikislerim açıyordu onun harici acıma yoktu 

Senin sezeryan dikiş olmadığı için acıma olmaz korkma düşünme bile hemn takılır 

0 oy
(1,296 puan) tarafından

2 ay önce doğum yaptım anestezi olduktan sonra takılsın dedim o şekilde takıldı. Özelde doğum yaptım ondan mı kabul ettiler ama bilmiyorum canım onu

İlgili sorular

+1 oy
46 cevap 2,193 göst.
10 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Seyhan (2,770 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 130 göst.
+2 oy
18 cevap 451 göst.
0 oy
5 cevap 310 göst.

Kategoriler

1,474,259 soru