0 oy
68 göst.
Diğer kategorisinde (6,959 puan) tarafından

Kızlar yaa oglum aglama krizine girdi sakinlessin diye baska odaya gectim ne kucagima geldi ne de sakinlesti geri gelince baktim kulak kepcesinde kan vardi tirmalamis gibi duruyor ama o kadar kan azicik tırmalamadan cikar mi tirnakları uzundu bir yere vurdun mu dedim hayir dedi aklımı kaybettiricek bu cocuk bana

2 Cevaplar

0 oy
(17,141 puan) tarafından

Tirmalamiştir canim. Benim kiziminda ayni şekilde oldu. Nasıl korktuk kulağı kanıyor diye. Kulak çukuru hep kan dolmuştu. Iyice silip temizledim. Kendi tırnağı batmış o yüzden kanamiş. Ordan o kadar kan çıkacağını bende hiç düşünmezdim. 

(6,959 puan) tarafından

Tirmık izi var canım derisini hafif kaldirmis kanı gorunce korktum baya ben

-Reklam-
0 oy
(6,764 puan) tarafından

Bu denli krizleri varsa lütfen yanlız bırakmayin kendine Zarar verir benim oglumunda vardı evet anlıyorum sizi o an kucağa da gelmiyor lar sakinlemiyorlarda ya sıkı sıkı sarılın ve asla bırakmayın saçma gelebilir ama Dr önerdi daha çabuk sakinliyor yada yanında bir köşeye oturun bekleyin gözünüzün önünde olsun

(6,959 puan) tarafından

Bu kadar yoktu canim esim onu birakip gitti diye agladi kac gundur sehir disindaydim gece yarisi geldi bugun tekrar sehir disina cıktı onu götürmedi diye aglamaya basladi sakinlesmedi bir türlü normal de zarar vermez kendine ama bu kadar aglamasina bende şasirdim sarıldım en son kulagini temizledim yuzunu yikadim su icti uyudu simdi aglamaktan yoruldu sanirım 

(6,764 puan) tarafından

Ah Kurban olurum ona özlemiş demekki babasını uyusun dinlensin 

İlgili sorular

0 oy
23 cevap 1,451 göst.
0 oy
4 cevap 202 göst.
+1 oy
5 cevap 176 göst.
0 oy
2 cevap 101 göst.

Kategoriler