Kızlar hayırlı cumalar olsun oncelıke
A101 de bu mantar dan gordum degısık geldı acba yiyen oldumu Bn açıkçası hıc yemedim oyuzden merak etim
A 101 den hiç almadım başka yerlerden aldim. Tadi kültür mantarı gibi değil. Daha sert bir mantar. Kavurunca güzel oluyor ama sotesi iyi olmaz bence bunun.
Nerden aldın cnm
bende diger marketlerden alirim . baharatlayip kavuruyorum sadece izun uzun jülyen aekilde dograyip. eirfreyde cok kuruyor tavada cok az tereyag ile dönduruyorum yani. seviyorm ben tadini et gibi oluo
Ben pazardan ve manavdan aldim. A 101 den pek bişey almam. Dolaplari hep sorunlu oluyor zaten. Küflü olan şeyleri bile kaldirmiyorlar.
İstiridye mantarı çok lezizdir tereyağ tuz kızartma olur ya da soğan biber domates kavrulur etten leziz bence
Hıc yemedim merak ediyorum cnm 😉
Çok leziz al dene canım pişman olmazsın.
İstiridye mantarini cok severim ama a101'den altin olsa almam yani kesin bozuktur o .
Pekı nerden alabilirim cnm
Abartmayın isterseniz
Maalesef cok kotu deneyimler yasadim bu benim fikrim herkes katilmak zorunda degil bana gore abarti da degil.
Tqrihi 2024 diyor
Ulen Esma maşallah ne göz var kız 🧿🧿🧿🧿
Cnm Bn bu nu İnternet den buldum gorsel amaçlı;)
Tovbeee dedim noluyor abla sjsj
Zincir marketlerde bedava dagitsalar şarküteri ürünü almamak lazım canim
Nıye cnm
Canım saklanma koşulları hiç uygun değil geçen görümcem şok da tavuk almış resmen leş gibiydi nasıl çöpe attigini bilememiş evi koku sardı diyor
istiridye mantarı güzel olur bu
Ben çok severim bu mantarı alırım hep ama marketten hiç almadım pazardan alıyorum
İstiridye mantarı tadı et kadar güzeldir güzelce Kavur migrostan alırım genelde
1,469,852 soru
24,078,063 cevap
331,046 kullanıcı