Alınca yazacam buraya demiştim çok şükür Pazar günü sınava girdim hatasız bı şekilde geçtim tek seferde sınavı isteyen herkese nasip olur İNŞALLAH. Eşim bana yazılı sınavda çok güveniyordu ama direksiyonda asla guvenmiyordu kessin kalırsın falan diyordu ama istedim başardım manuel arabada geçtim daha önce hiç araba kullanmamistim kursta ne ogrendiysem o
Hayırlı olsun canim erkekler hep böyledir zaten kadınları bastirmayi severler sonra da yapınca ben biliyordum zaten de sen şımarma diye demedim derler
Ayyyy maşallah çok sevindim senin adına hayırlı olsun canım kazasız belasız kullanırsın inşallah darısı benim başıma 😁
Bende senden post bekliyordum merak ediyordum ne yaptın diye canım. Tebrik ederim kazasız belasız kullan inşallah. Bende geçtim sınavı pazar günü girdim bende😊
Hayırlı olsun ikimizede
Başardın harikasın tebrik ederim 💝💝💝
Tebrik ederim kazasız belasız kullan canım
Darısı başıma artık
Tebrik ederim canım benimde çok isteyipte cesaret edemediğim şey
Hiç korkulacak bişey değil bı kadın isterse herşeyi basarir
Merak etme hepimiz oyle geçtik ilk degilsin 😀 hayırlı olsun
hayırlı olsun canım. benim de ehliyet var ama şoförlük yok. bi ara niyetlendim dera alayım diye kaldı. hem istiyorum hem gözüm korkuyor 🤦🏼♀️
eşim de sağolsun hiç demiyor hadi gel diye
Tebrik ederim bende ehliyet almak istiyorum çok zor mu ya ben başarabilir miyim acaba yazılı sınavdan korkmuyorum da direksiyondan biraz tırsıyorum😂
Yazılı sınav benim için daha stresliydi ders çalışmak bilgileri akılda tutmak falan hiç korkmayın bence
Oo hayırlı olsun Allah güle güle kazasız belasız kullanmak nasip etsin çok sevindim senin adına 💕
Toplam ne kadar para ödediniz
26 bin civarı herşey dahil
1,468,739 soru
24,063,147 cevap
330,249 kullanıcı