0 oy
301 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (3,746 puan) tarafından

Düğüne 1 ay var. Abimin nişanlısı tutturdu dişlerimi yaptırmam için bana para ver. Ağrısı yok sızısı yok. Tüm dişlerini estetik yaptırcakmış zirkonyum.   Abimde düğünden sonra yaptırırız şimdi ona masraf yapmayalım demiş. Kız bana upuzun ses atdı. Kavga kıyamet.

Bende çeyiz getircem onun evine getircem çeyiz. Şu şu fuyata olanları getircem. Dediği şey hiç ceyizlik için değil. Onunla en fazla 2-3 sene idare eder. Yinede bana ne getireceğini kendine getiryor. Kendi imkanlarına göre alıyor. Niye abimin imkanlarını bu kadar zorluyor. En pahalı düğün salonu, en pahalı kuaför istiyor. 2buçuk saatlik yol evlerine gutmek. Gelmekde üzerine gelince 5 saat düğün günü yetişe bilcekmi. Aynı gelinliği size daha yakın salonlardan bulalım diyoruz kavga. Bilmiyorum. Hatayı abim başta yaptı. Daha yeni nişanlanınca öğrenciydi kız. Annesi kirasına, yiyeceğine bile para vermedi abim gitdi ev buldu kaç aykira verdi.  Dedim sonra daha fazla istiycek bana sen karışma dedi hep. 

13 Cevaplar

+1 oy
(23,589 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap

Sen bu işin dışında birisin yalnız nişanlı olarak kendi arasında yönetemiyorlarsa evlenince her kavgaları size taşar Allah ailenize sabır versin 

-Reklam-
+1 oy
(7,120 puan) tarafından

Sanki parayı alıp dış yaptırip nisan atacak gibi bu bir aylık bir iş değil 

+1 oy
(3,328 puan) tarafından

Siz ona zirkonyum değilde tek tek yapılanlar varya deyinki ondan yaptircaz 5 ay sürgünde düğüne dissız katilsin 😂

0 oy
(24,322 puan) tarafından

Diş yaptırma süreci 1 aydan fazla sürüyor yalnız öyle hemen şak diye de iyileşmez saçmalamış gibi biraz 

(3,746 puan) tarafından
+1

Düğün pncesi botox yaptırıb kaşı düşenler geldi aklıma direk

0 oy
(918 puan) tarafından

Değişik biri düğünde de değişik değişik istekleri olur eminim

0 oy
(1,436 puan) tarafından

Saçmalamış diş ölçü al yaptır falan bir aydan fazla sürer zaten 

Yakacak bişey yok kendi de biliyor görüyor bir şey desen sen kötü olursun en iyisi karışma derim 

0 oy
(2,230 puan) tarafından

Balık baştan kokmuş 

0 oy
(5,746 puan) tarafından

Bacım seni anlıyorum,sen abine üzülüyorsun ama belli ki baştan kabul etmiş ve razı. Herkes bizim gibi karşı tarafı düşünmüyor malesef. Bence sen hiç karışma ne istiyorlarsa yapsınlar. Zaten bir ay sonra bütçeleri bir olmuca görecekler anyayı konyayı.

0 oy
(703 puan) tarafından

4 yıldır evliyim dişlerimde sorun var eşime para verde dişlerimi yaptırayım diyemiyorum bana böyle şeyler çok garip geliyo keşke çalışsam kendi paramla yaptırsam evlilik nişanlılık karşı tarafı satın almak finansal köle yapmak değil bence 

0 oy
(4,718 puan) tarafından

Allahbakil fikir versin o kiza da abine de

0 oy
(53,952 puan) tarafından

kirasini ödemek mi aman aman babam hayatta odettirmez dislerini kendisi ysptirsin dicem de abin yaptirir eminim ki

0 oy
(2,642 puan) tarafından

Bencede karışma bacım.hep böyle istekleri olanlar kıymetli oluyor.yarın abinle iyi olur sen kötü damgası yersin.

0 oy
(973 puan) tarafından

Kendi düşen ağlamaz abim hatayı başta yapmış. 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 458 göst.
2 Eylül 2021 Aile & Aşk kategorisinde Mucizem (406 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 326 göst.
2 Ağustos 2025 Aile & Aşk kategorisinde Gunes1997 (3,746 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 475 göst.
9 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 431 göst.
29 Nisan 2021 Aile & Aşk kategorisinde BAHAR277 (29 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,846 soru

24,091,038 cevap

331,751 kullanıcı

...