0 oy
75 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (110 puan) tarafından

Bebeğim 52günlük birşeyi yoktu şimdi ateşini ölçtüm 37.2çıktı ilk defa ateşlendi acile gidelim mi? Ne ypaalım? Eşim ateş değil diyor ama ateş işte huysuz kendiside uyuyamıyor emzirmeye çalıştım reddetti

3 Cevaplar

0 oy
(21,227 puan) tarafından

Bi götürün hastaneye iyi olur ama gittiğinizde diyecekleri şeyler küçük olduğu için ilaç yazamıyolar ılık duş aldırın derler ateşin düşmesinde etkili bi yöntem o burnu tıkalıysa serum fizyolojik alın derler acilde yapılacak pek bişey olmasa da için rahat etsin bence gidin 

önce (110 puan) tarafından
+1

Götürmedik evde duş aldırdım şimdi iyi şükür burnu tıkalı falanda değildi biranda çıktı 

-Reklam-
0 oy
(5,919 puan) tarafından

Aslında emse çok iyi gelir ona

0 oy
(778 puan) tarafından

Canim o çok ateş değil havalar sıcak bazen bizim bile o dereceleri goruyor evham yapma biz dis ateşi 39 lafı gördük gitmedim ateş düşürücü ve duş aldırdım ılık su ile bez ıslattı koltuk altı alnı eylemlerini sildim düşürdüm 38 civar olsa tamam da dediğin bir ateş değil çok evham yapma galiba ilk bebek 38 leri görürsen götür hemen bekleme geçmiş olsun canim simdiden

Şükür düzeldi hastaneye gitmedik duş aldırdım  

36.9a indi  

önce (778 puan) tarafından

Çok telaş yapma canim ilk zamanlar ister istemez oluyor canımda biraz sakin kalmaya calis çok geçmiş olsun canim 

Teşekkür ederim. İlk defa oldu ilk çocuk o yüzden nasıl davranmam gerek bilmiyorum hemen ilk şeyde hastaneye koşmak istiyorum

önce (778 puan) tarafından

Hep öyleydi ikinci benim artık evde kendim toparlamaya çalışıyorum baktım olmuyor hiç bir şey fayda etmiyor öyle goturuyorum

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 92 göst.
23 Ocak 2025 Diğer kategorisinde yigitmira (134 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 99 göst.
0 oy
2 cevap 54 göst.
27 Haziran 2025 Diğer kategorisinde Nagiiiss (423 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 165 göst.
21 Haziran 2025 Yemek-Tarifler kategorisinde Yorgun Cupcake (1,575 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,392 soru

24,057,751 cevap

329,996 kullanıcı

...