0 oy
137 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (6,264 puan) tarafından

Bir aydır annemlerdeyim ablam bugün geldi. Eşim demişti cuma günü seni almaya geleceğim. Ben de eşime bugün mesaj atıp ablam geldi dedim. Eşim beni aradı istersen bir gün daha kal dedi. Biraz önce de mesaj atıp seni öğleden önce almaya gelicem itiraz istemiyorum yazmış. Ne oldu birşey mi oldu orda dedim hiçbirşey yazmadı bir sürü mesaj attım neden böyle yapıyorsun kendin dedin bir gün daha kal alay mi ediyosun dedim. Hiçbirşey yazmadı. Ben de caldirdim mesaja dönüş yapsın diye açtığı gibi kapattım konuşamam yaz dedim yazmadı yinede. Tekrar aradım telefonunu kapatmış. Eşimin bu yaptığı doğru mu yani. Ben de sabah telefonumu kapatıcam, sabah gelsin akşama kadar beklesin beni yemek yeriz gideriz. Annesigilde aç kalıyorum hep fasulye pişiriyor bari yense yiyemiyorum ki 

4 Cevaplar

+1 oy
(1,993 puan) tarafından

Kendi ailesi doldurmuş olabilir mi ? Öyle insanlar mı ? 

(6,264 puan) tarafından

Değiller. Annemlerde sıkılıyorum diyordu pek kalmak istemiyor

-Reklam-
+1 oy
(1,490 puan) tarafından

E guzelim zaten 1 aydir ordaymışsın sende kocanin hakkina giriyorsun. Haksizsin valla kusura bakma adam 1 ay musade etmis daha ne yapsin sıkılıyor diyorsun birde napsin adam

(6,264 puan) tarafından

Bir aydır annesinde değil ki üç gündür falan annesinde yoksa izninin bir kısmını şehir şehir gezerek geçirdi bir ara gitti eve işe gitti sonra geldi annesinin evine

0 oy
(1,892 puan) tarafından

Fikrını değiştirmiş olabilir senin bu duruma verdiğin tepkiye tepki vermiştir. 

0 oy
(345 puan) tarafından

Gezmeye doyum olmaz canım ama bir ay da uzun bir süre gide Gide yine evine gideceksin sende 

(6,264 puan) tarafından

Tamam ama kendisi bana dedi bir gün daha kal. Bide mesajlarima cevap vermemesi üstüne telefonu kapatması bir erkeğin eşine karşı böyle yapması doğru mu? 

İlgili sorular

Kategoriler

1,471,059 soru

24,093,654 cevap

331,920 kullanıcı

...