0 oy
154 göst.
Diğer kategorisinde (62 puan) tarafından

Bana libre 3 sensörü lazim nerden satin alabilirim eczanelerde satiliyor mu? Almanyadan türkiyeye tatile geldim sensörlerimi unutmusum :( 

2 Cevaplar

0 oy
(1,990 puan) tarafından

Google a yazınca çıkıyor bir bak istersen 

(62 puan) tarafından

Trendyolda var ama kalmamis :(

(1,990 puan) tarafından

Bu şeker hastalığı için olan bir şey mi Google a yazınca öyle anladım  yani benim bir bilgim yok ama  burada da vardır elbet kullananlar varda cihazı markası falan farklıysa bilmiyorum başka marka sensör alırsınız çok gerekli bir şeyse idareten 

(62 puan) tarafından

Evet seker ölcümü yapiyor. Baska marka alma sansim yok malesef cünkü cihazimla ayni marka olmasi gerekiyor. 2 hafta vaktim var umarim bulabilirim. Tesekkür ederim.

(1,990 puan) tarafından

Tamam şimdi anladım Türkiye de var diye biliyorum görüyorum kullananları ama dur bak böyle var bu mu bilmiyorum ama belki işine yarar rica ederim 🙏

image

image

(62 puan) tarafından

Evet bu sari kutuda olan. Hangi sayfa o göremedim.

(1,990 puan) tarafından

https://m.n11.com/urun/freestyle-libre-3-plus-66233811?magaza=kubaroshop 

Aşağıda alınamıyor diye yorum var ama Türkiye olduğu için girilmiyormuş sayfaya . Ben girdiğimde ödeme sayfasına kadar gitti bir de sen dene istersen 

(62 puan) tarafından

Tamam ben bakarim cok tesekkür ederim tekrar 

(1,990 puan) tarafından

Rica ederim 😇 

-Reklam-
0 oy
(1,032 puan) tarafından

Merhaba ben bir postunuzda gördüm gebelik sonrası kalp yetmezliği oluşmuş bende aynı şekilde böyle bir sorunla 1 buçuk senedir uğraşıyorum. Siz tedavi olabildiniz mi geçti mi 

önce (62 puan) tarafından

Merhaba yeni görüyorum kusura bakmayin. Bende hala ugrasiyorum malesef en son 80% düzelme vardi ama hala agir ilaclar kullaniyorum. Siz nasilsiniz peki ilac kullaniyormusunuz?

önce (1,032 puan) tarafından

Estağfurullah sorun değil. Benimde ef değerim %20 den 49 a yükseldi ve dediğiniz gibi hâlâ ağır ilaçlar kullanmaya devam ediyorum. Ve bu beni çok yoruyor her anlamda diyebilirim. Siz hangi ilaçları kullanıyorsunuz şu an. Tekrar eskisi gibi olma ihtimalimiz yok mu :( 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 90 göst.
28 Şubat 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde 110595 (62 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 118 göst.
0 oy
11 cevap 194 göst.
0 oy
2 cevap 94 göst.
2 Ağustos 2025 Alışveriş-Hediye kategorisinde Mami (614 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,836 soru

24,090,954 cevap

331,747 kullanıcı

...