0 oy
374 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,317 puan) tarafından

Görümcemler bize gelmişti kendisinin 1 yaşında emen çocuğu var bende mutfakta yemek hazırlıyodum kızım ağlayınca yemeği yapana kadar tutsun diye görümceme verdim yemek 5 dk da bitti odaya gittim ve görümcem kızımı emzirmeye  kalkmış delirecektim. Kızıp surat astım hala düşündükçe sinirleniyorum insan nasıl bu kadar düşüncesiz olur oyuncak mı bu 

14 Cevaplar

0 oy
(27,840 puan) tarafından

Bu kafa yapısına sahip insanları hiç anlamıyorum emzirmeye kalkmasını geç çocuğa uzaktan bile olsa göğsünü gösteren kadın ahlaksızdır benim gözümde buna benzer bi durumu kayınvalidem yapmış çıldırdım resmen duyunca ayıp ya terbiyesiz insanlar 

(1,317 puan) tarafından

İnsan başkasının çocuğunu nasıl emzirir ya ne kadar mahrem bişey

(27,840 puan) tarafından

Saçmalıyorlar işte değişik insanlar Allah akıl fikir versin 

-Reklam-
0 oy
(9,958 puan) tarafından

Biliyon demi o çocukla süt kardeş oldular çok dikat et ve en iyisi onlardan uzak dur bir süre 

(1,317 puan) tarafından

Allahtan tutmamış kızım geldiğimde kendini geriye atıp ağlıyodu

0 oy
(6,677 puan) tarafından

İleride evlilik gibi bir durum söz konusu olmasın diye kimisi kasıtlı yapıyor

(1,317 puan) tarafından

Yok canım ya  sanmıyorum öyle düşündüğünü ne akla hizmet yaptıysa artık

0 oy
(1,637 puan) tarafından

Aslinda mantik olarak kizacak bir sey yok ama bende gorsem asiiiriii sinirlenir ve uzulurdum.Duygusal bir sey sanirim sebebini yorumlayamiyorum ama asla istemezdim

(1,317 puan) tarafından

Canım nasıl mantık olarak kızacak bir şey yok. Bi insan başkasının çocuğunu kafasına göre emzirebilir mi. Üstünü bille değiştirmek için anne babadan izin almak gerekir

0 oy
(2,077 puan) tarafından

İnanamıyorum . Yani bazen bazı şeyler için söyleyecek söz bulamıyorum .

0 oy
(2,832 puan) tarafından

Burda Ayfer diye bir kadın vardı kullanıcı adını hatırlamıyorum bebeğini halasiyla beraber emziriyodu halası da emziriyodu yani. Allah'ım çok yanlış birşey. Onun çocuğu için ihtiyacı ile sizin çocuğunuzun ihtiyacı olan süt içeriği çok farklı. Üstelik hijyen kısmı var hiç girmiyorum bile. Bebeğin sağlığı için bence zararlı. Bende olsam asla izin vermezdim. Çok kızardım. Benim esimi de babannesi olmayan sütüyle emzirmeye çalışmış kaynanam beceremez diye. İnsanlar bazen akıl tutulması yaşıyor. Normal karşılayanlar var birde. Çok yanlış bence.

0 oy
(1,382 puan) tarafından

Gorumcenin kafasında var mı ya bu ne cüret 

0 oy
(2,898 puan) tarafından

Bu ne saygısızlık görmesen verecekti yani tabi daha önce vermediyse.. Bunun ne kadar ileri bişi olduğunu bilmiyormu acaba bence peşine düş sor daha önce vermiş mi neticede süt kardeşi oluyorlar ve büyüyünce gönlü düşerse evlenirse günaha girmiş oluyorlar ve boşanmaları gerekiyor yani saklamaya çalışmasın peşine düş kesinlikle bırakma 

0 oy
(2,785 puan) tarafından

O sırqda her kucaklarına aldıklarında benş emziren halalarım🫣

0 oy
(528 puan) tarafından

Dengesiz işte aynı benim kaynana ik çocuğumda markete gitmek için çocuğumu kaynanama bıraktım 3 4aylk vardı galiba emziripte bıraktım çocuk ağlamaya başlayınca emdirmeye çalıştım emmedi dedi bende çocuk ***** mı bilmiyor mu saniyon ufak diye o an bogasim geldi gerizekalı kadın bide ona da sorsan çok bilgili biri sözde dengesiz 

0 oy
(1,469 puan) tarafından

Bu çocuğu emen insanların başka çocuğu emzirme sevdasını ben anlamıyorum ya görümcem de tutacak mı bi bakalım diye denemiş kaynanam da açmış memesini sussun diyeymiş ay cahil insanlarla nasıl baş edecen işte 

0 oy
(23,923 puan) tarafından

Memeni çıkart sütünü yüzüne sağ benim sütüm yetiyor sen hangi vasifla benim kızımı emziriyorsun diye kavga çıkar yemeği de yiyemeden gitsin 

Görümcenin hak ettiği şey tam olarak bu 

0 oy
(5,086 puan) tarafından

sanki 5 gün uzaklığın gittin de çocuk acından öldü öyle emziriyor 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️ valla insanlar niye böyle anlamıyorum 

0 oy
(3,637 puan) tarafından

Ağzına sicardim

İlgili sorular

+2 oy
27 cevap 746 göst.
0 oy
20 cevap 747 göst.
21 Ekim 2023 Diğer kategorisinde OynakBalina (1,224 puan) tarafından soruldu
0 oy
34 cevap 1,051 göst.
15 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Semaaaaaaaaaaaa (425 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 1,029 göst.
2 Eylül 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,473,231 soru

24,122,078 cevap

333,531 kullanıcı

...