+1 oy
131 göst.
Ev & Yaşam kategorisinde (3,554 puan) tarafından

Yaniyo bugun ev benim ev her zmaan serin olur sicaktan kavruluyorz 22 drece gosteriyo telde ama 35 den asagi dwgildir sicaklik

Ev birinci kat yalnz yasiyorum.klima vantilator yok camida acamiyorm 

Yaniyoz fuat abiiiii

Dusa girmek istemiyorm gec saatte iyi ddgil derdo annem ordan hep yer etmis kafayi yiyicem sicaktan 

4 Cevaplar

+1 oy
(2,000 puan) tarafından

Valla çözüm bulursan şayet haberim olsun yaz bana günde 2 defa duşa giriyorum yemin ederim yapış yapış oluyorum akşama kadar affedersin sa lak gibi  yatıyorum sıcaktan hareket edilmiyor ya gece desen dönüp duruyorum bak banyodan çıktım şu anda yenice soğuk suyun altından ama ter akıtıyorum ya Allah sonumuzu hayır etsin ekosistem tamamen bitiyor küresel ısınma of of 

(3,554 puan) tarafından

Bizim memlekete 15 gubdur yaz geldi 15 gun onceye kadar swettsiz yorgansiz duramiyodk birden yaz bastirdi acisi 15 gunde bastird8 col sicaklqri var 

-Reklam-
0 oy
(24,467 puan) tarafından

Bende bu yıla kadar evimin böyle sıcaktan yandığını görmemiştim bu yıl perişan oluyoruz asla serinlemiyo asla esmiyo el ayak yüz yıkayarak rahatlamaya çalışıyorum ama faydası yok 😬

(24,467 puan) tarafından

İnsan ufak da olsa esinti arıyor ya ama bu yıl sanki hiç yok rahatlatmıyor

(3,554 puan) tarafından

Havada kabiz gbi bugin yagmur yagdim yagacam yaoti ama gok gurledi ama yinee de yagmadi o kapali basik boguvu havayi cektikte bi damla yas dusmedi

(24,467 puan) tarafından

İnşallah yağar bacım bol bol dua etmekten başka çaremiz yok hafta sonu yağışlı gösteriyor burada inşallah öyle olur Rabbim bizi serinletsin hayırla 

(3,554 puan) tarafından
+1

Amin cnm valla oglan yere yatip agkadi uyuyamiyom sicaktan diye ki benim oglm izmir sicagina ih dememis sicak seven bi cocuk dayanamadim dusa girdik ama ciktigimz gibi aynj sicak

(24,467 puan) tarafından

Yok ya duş fayda etmez bizde de durumlar aynı 😵‍💫

0 oy
(3,554 puan) tarafından

Ay sicaktan uyuyamiyom of Allah jm bu neydi

0 oy
(809 puan) tarafından

Banyo kapınını açık bırak cereyan yapınca havalandırmadan biraz serinlik geliyor bunaltıyı alıyor

(3,554 puan) tarafından

Bugun denicem tskler ins faydasi olur 5 de uyudum ya

İlgili sorular

+1 oy
3 cevap 205 göst.
0 oy
8 cevap 344 göst.
20 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 186 göst.
26 Haziran 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Semrauytery (133 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 187 göst.

Kategoriler

1,471,313 soru

24,097,262 cevap

332,168 kullanıcı

...