+2 oy
709 göst.
Diğer kategorisinde (2,611 puan) tarafından

Kızlar merhaba eşimi yakaladım eski sevgilisiyle yazışırken şuan bitirdiler ama eşime sağlam bir ders vericem babamin evine gidicem boşan demeyin çünkü ailem boşanmaya karşı arkamda durmazlar yani gideyim anca öyle aklı başına gelir çünkü ama gitmeden mesafelimi olayım yakınmı davranmam lazım aniden şaşırıcak çünkü 

19 Cevaplar

+9 oy
(5,972 puan) tarafından

Boşanmayacaksan kasma kendini. İstediğin kadar trip at ders vermeye kalk boşanmayacağını bildiği için zerre etkilenmez. 

(2,611 puan) tarafından

Ama bizim bi komsunun kızıda aynı durumdaydı cocukla beraber evi terketti adamda o günden sonra mum oldu

(5,972 puan) tarafından

Bilmiyorum Allah kimseye yaşatmasın da ben sineye çektikten sonra adam pişman olsa ne olmasa ne. Ben kendime kondurmak istemem böyle bir şeyi kabullenmeyi. 

(595 puan) tarafından
+4

Kıyas yapma her erkek aynı degıl o mum oldu belkı buda alev olur ne garanti

(5,972 puan) tarafından

Ben kıyas yapmadım ki. Ben sana üzüldüm. Gururun yemiş ihaneti. Ona üzüldüm. Ben böyle entrikalarla derse vermelerle uğraşmam. Yallah der önüme bakarım. Senin gururun kabul etmiş üstüne bir de adama terbiye vermeye kalkıyorsun. Buna üzüldüm. 

(4,395 puan) tarafından

Neyla bu konuda sana destek çıkıp yorumlamis sadece kişiler karışmış:)

(2,124 puan) tarafından

Şimdi şöyle komşunun kızının adamı boşayacağından emin olduğundan dolayı adam mum olmuştur . Senin eşin , senin boşanamayacağını biliyorsa ailenin böyle bir aile olduğunu biliyorsa boşa kürek çekersin ama ha göğ karardı bu kadının imajını çizersen onu bilemem gerçekten çok zor bir durum ben kafayı yerdim galiba telefonu ona yedirirdim 

(1,903 puan) tarafından

Bazen bu tarz şeyler erkeklerin işine gelip boşanmaya o götürebilir aklında o kişi varsa ki var gbı kullanabilir bu durumuda kadını suçlu cikararak adamn düşüncesi önemli olan istemiyorsa işine gelir bitmesi için kendi kendini doldurur hak etti gbisinden bazen net olmak gerekiyor 

(2,124 puan) tarafından

@Sevda01 çok haklısın birde bu yanı var 

(1,903 puan) tarafından

Direk evde kavga çıkar rahatla sessiz kalmaktansa ayrilmayacagini biliyorsa gitmek mantıksız belki adam bu anı kolluyor aklında kalmış eski manitasi yoksa niye muhabbet etsinki ilişki olmadığını kimse bilemez  orası ayrı boş boş niye konuşsun evli adam Allah yardımcısı olsun kadın için çocuk falan zor  kavga et rahatla şiddet flan uyguluyosa sessjz kal ama bildiğini  bildir tavrını köy evin içinde 

(5,972 puan) tarafından

@Neyla @Prensesimmm1 Ben şimdi anladım. Kıyas yapma diye post sahibine demiş.

Post sahibi hala başına ne geldiğini idrak edememiş. İntikam peşinde, ders verme peşinde. Kendine ne yaşatıldığının ya farkında değil ya da kabullenmiş.

-Reklam-
+6 oy
(5,241 puan) tarafından

ben hiçbir şey demeden giderdim, en fazla geldiğinde evde bir not bulsa yeter. 

ama net boşanma sebebi

+5 oy
(730 puan) tarafından

Boşanmazsan gitme ,misal sen küsüp gittin sonra eşin gelip seni almadı ve gönlünü almak için de bir şey yapmadı diyelim bu defa kendi kendine gitmiş ve kendi kendine dönmüş olacaksın sonra sana der kendin gittin kendin geldin o yüzden boşver, evde onla konuşma hiç bir sey yapma görmezden gel sen gidince umrunda mı olur evde tek rahat rahat takılır kafa dinler ama onun gözünün önünde olup onu yok sayman daha etkili olur bence ve artık konuşmuyor deme o kızla sana öyle der yapar daha tedbirli olur o yüzden sen dikkat et ve bir kez daha görürsen hem kendi ailene hem de onun ailesine hemde kadının ailesine kadar herkese duyuracağıni söyle bunu ,ve eşin pişman olup kendi kendine onla konuşmaktan vazgeçmemis sırf sen yakaladın diye demiş artık konuşmuyorum , bir insanın hatasını anlayıp düzeltmesi ayrı sırf biri bunu anladı diye düzelmesi ayrı , yani adam zaten her şeyi göze alıp konuşmuştur seni kaybetmekten korkan biri bunu yapmaz , evliliğine önem veren biri bunu yapmaz , ayrilmazsan bile ölene kadar bu sorun o evliliğin ortasında olur her olayda bu konu açılır Allah hayırlı bir kapı açsın sana. Boşanmakta zor bu şekilde devam etmekte zor 

+2 oy
(595 puan) tarafından

Aslında sen psikolojikmen kendini bu sekılde rahatlatıyorsun evet o bsıyler yaptı  bende böyle ceza verdım vs. Fakat  şöyle bır dezavantajı var   boşanmasan  adamın gözünde  yüzsüz  caresiz ezik olcaksın    bilemiyorum ya çok basarılı degıl bu plan  başka bsıy bul

(2,611 puan) tarafından

Baska ne olabilir

+2 oy
(6,992 puan) tarafından

Ne kadar sürdü bu yazışma

(2,611 puan) tarafından

1.2 gün falan 

(6,992 puan) tarafından

Yazışma içeriğini gördün mü

+2 oy
(15,934 puan) tarafından

2 kez mi tekrarladı 

+2 oy
(6,802 puan) tarafından

Yani canım bizde boşanma sebebi bu durum kimseye minnet etmem boşanmayacaksan ders vermenin alemi yok şimdi yapmaz  beş sene yapmaz sonra yine yapabilir bide sen tekrar güvenebilecekmisin eğer inanıyorum güveniyorum diyorsan arkanda bir not bırak o şekilde git ama sen ailene gidinde  ailenin de bu durumdan haberi olacak ve işler farklı bir boyut olabilir

+2 oy
(3,419 puan) tarafından

Boşanmayacaksan evden gitmenin bir anlamı yok. Senin yerinde olsam onu kapı dışarı ederdim. 

+2 oy
(1,058 puan) tarafından

Eski sevgilisi evli olduğunu bilmiyor mu senin kocan ayrı pezev.nk zaten de vallahi ben olsam kızın ailesine herşeyi anlatırdım aynı şekilde kocamın ailesi de herşeyi bilir güzel bir rezil olsunlar bak bakalım bidaha yelteniyor mu 

+2 oy
(4,059 puan) tarafından

Gavat niye böyle bişey yapmış hesap sordunmu 

Bilmiyorum valla ben eşimin eskisine onun yüzünden cokk takıntılı hale geldim bunun için bosarim sadece Allah yaşatmasın .

Öyle başka kaçamakları sesim çıkmadı intagramdan kadın ekleme yada bakmasına ama kıza takıntılıyim onun yüzünden ama sessiz kalma sakın  derdin ne senin diyee tepkini goster

+2 oy
(8,228 puan) tarafından

Bosanmayacaksan gitme de bence en azından sen soğumazsin

+2 oy
(3,554 puan) tarafından

Bir atasozu der ki bosanmayacaksan salaga yat bilmiyomus gibi yap bildigini soyledikten sonra gitmek yakisir bile bile kaldigini goren erkege agirdan satsan kac yazar zaten kalarak her bku yesende burdayim mshjini vermis oldnz keske bildiginizi belli etmeseydinz 

+2 oy
(1,657 puan) tarafından

Valla gittiginize ohh diyip eski sevgiliyle at kosturmasin siz ceza verecegim derke.Bazen kadinlarin ceza sandigi erkeklere ödul oluyor.

+2 oy
(2,290 puan) tarafından

Ailem istemez bosanamam diye eşine asla belki etme .

Babam arkamda bunu her zaman söyler bana evet istemezler ama böyle birşeyi duysa o bana boşan gel der falan de normalde.

Bence hiç bişey demeden git babanın evine 

Not birak örnek olarak yazdım ben

Sana sonsuz bir güvenle yaklaştım, hayatımı, kalbimi,evimi  paylaştım.Ama sen,geçmişinle arandaki kapıyı kapatmayı bile başaramadın.Gizli yazışmalarla değil bir ev, bir hayat bile inşa edilemez.

Ben, saygıyı hak eden bir kadınım.Ve artık kendime olan saygımı,sana olan sadakatimin önüne koyuyorum.
Bu evden kalbimi değil, gururumu alarak gidiyorum.

+2 oy
(24,089 puan) tarafından

Bu arsızlıkla yokluğunu fırsat bilmesi de ihtimal dahilinde 

+1 oy
(426 puan) tarafından

Çok ayıp bişey ya tepkimi koy tepesine çok 

+1 oy
(597 puan) tarafından

Bosanamiyorsan k..p..k gibi pişman olmadan sakın sakın dönme. İyice surundurecegine eminsen evi terket bu izlenimini veremeyeceksen hiç boşuna gitme mırin kirinla olacak iş değil 

+1 oy
(209 puan) tarafından

Direk kadınla diyaloga girerim ne hakla konuşuyor ne bekliyor kocama ayrı kızarım eğer boşanmayacaksam evi terk etmem

+1 oy
(5,300 puan) tarafından

Hiç birşey olmamış gibi davran ve bu baksın yoksunuz evde normu bırakırsan bı mesajmi atarsın sen bilirsin ama çok kararlı görün iyice burnu sürtsun 

İlgili sorular

+1 oy
22 cevap 875 göst.
0 oy
23 cevap 857 göst.
12 Ağustos 2022 Aile & Aşk kategorisinde yojjimbo (2 puan) tarafından soruldu
+2 oy
14 cevap 602 göst.

Kategoriler

1,474,412 soru

24,138,918 cevap

334,419 kullanıcı