0 oy
400 göst.
Diğer kategorisinde (579 puan) tarafından

Abim azarlayarak sen ne kadar kilo almışsın  ne bu halin dikkat etsene dedi. Zaten hayatım boyunca zayıf bir insan değildim ama şu anki kadar kilolu da değildim. Hamileyken doğru düzgün yemek yiyemedim kilo verdim doğumdan çıktığımda 56 kiloydum. Bebeğim şuanda 1 yaşında emiyor ve ben aşırı yemek istiyorum doymuyorum dayanamıyorum 70 kilo oldum. Boyum da 159. 1 yilda 14 kilo almışım.Kendim de kilomdan rahatsızım diyet yapmayı düşünüyordum ama abimin de böyle yorum yapması hoşuma gitmedi esim daha hic dememiştir sen cok kilo almışsın diye.

28 Cevaplar

+1 oy
(2,219 puan) tarafından

Genelde insanlarımız kilo konusunda azarlayarak uyarır nedense. Halbuki destekler nitelikte uyarsalar ne kalp kırılır ne de özgüven kaybedilir. "Sen yaparsın, güveniyorum sana" demek çokta zor olmasa gerek.

Eğer kilo konusunda iş çığırından çıktıysa bence bi diyetisyen desteği alabilirsin. Kan değerlerine de baktır. Çünkü şekerde açlık, doyumsuzluk yapar. 

-Reklam-
+1 oy
(3,714 puan) tarafından

70çok fazla değil. Sütten kestikten sonra verirsin

+1 oy
(689 puan) tarafından

O da senin iyiliğin için demiştir keşke daha naif deseydi ama abiliğin verdiği ağırlıkla söylemiş bence 

+1 oy
(688 puan) tarafından

10 kilo versem yeter. 2 ayda hallolur o da. Çok kilolu değilsin 

+1 oy
(1,526 puan) tarafından

Erkek kardeşim hep takılıyor kiloma. Ben de onun burnuna takılıyorum. 

+1 oy
(6,770 puan) tarafından

Kurban olduğum Rahmetli abimde bana takılırdı bn iri yapılym boyun 1 70 okudum falan dik zayoflasamda göze gelmiyordu . Yav yemiyorum da laf ediyon derdim mekanın cennet olsun abim ❤️ 

Aranızdaki samimiyete bağlı hiç takmazdim  gülerdim bnde 

+1 oy
(53,907 puan) tarafından

benimde abim dalga geciyor 

+1 oy
(3,207 puan) tarafından

Aman bana hep diyorlar bir kulağımdan girip bir kulağımdan çıkıyor sallamam yani

İlgili sorular

+1 oy
0 cevap 33 göst.
24 Mayıs 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Npp (363 puan) tarafından soruldu
+1 oy
1 cevap 98 göst.
16 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Manolyam (3,345 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 87 göst.
9 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Sizden birisiii (677 puan) tarafından soruldu
+3 oy
4 cevap 246 göst.