0 oy
632 göst.
Diğer kategorisinde (2,642 puan) tarafından

Ben yazıyorum.yakın zamanda annemin kuzeninin jigolo olduğunu duymuştum.

Aynı adam bundan yıllar öncede eşini yaşlı zengin bir kadınla aldatmıştı şuan o yaşlı kadınla evli ve jigololuk yapıyor

17 Cevaplar

+1 oy
(426 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap

Jiqolo ne erkek orospisu mu

(1,377 puan) tarafından

🤣🤣🤣

(2,642 puan) tarafından

Güzel açıklaman için sağol bacım🤣🤣

(3,879 puan) tarafından

O ne kız 🙄🙄🙄

-Reklam-
+2 oy
(1,097 puan) tarafından

Aman böyle şeyleri buraya yazma cnm . Bizi de ortak etme günaha 🙂🙂

+2 oy
(3,553 puan) tarafından

Aman ilgilenmitorm cnm onceden olsa xahillik iste elstirir konusurdum fakat kendim gunahlarimdan arinmamisim elin gunahina kinamsk.konusmak benim.neyime

+1 oy
(25 puan) tarafından

Tövbe yarabbi 

Daha neler duycaz 

(2,642 puan) tarafından

Aynen duyunca ağzım şöyle oldu😲

0 oy
(9,917 puan) tarafından

Evet geçenlerde bizim köyden biri az kalsın biçer adamı parcaladığini duydum ama son dk kurtulmuş. Yaraları varmiş eşyalarin hepsini  picmiş adamın sağ kaldıgina şasırdim 

(468 puan) tarafından

Verilmiş sadakasi varmış gerçekten Allah korumus

(9,917 puan) tarafından

Aynen canım ağir yaraları varmiş ama dikiş atılmis Allah korumuş 

(2,642 puan) tarafından

Allah korumuş.yaşadığım köydede böyle kazalara çok denk geldim.Rabbim beterindem korusun

(9,917 puan) tarafından

Bizim ilk oldu canım onun için duyunca şasırdım 

(14,856 puan) tarafından

Bizim burda da oldu. Yem karma adamı parçalamış atmış 

0 oy
(468 puan) tarafından

Eşimin eski sevgilisi ,annemlerin yani bizim ben 3-4 yaşındayken komşuluk yaptığımız hatta beni tuvalete oturtan bir abla olduğunu öğrenmem

(2,642 puan) tarafından

Ay kadın bence daha şok olmuştur

(468 puan) tarafından

Ablasının haberi var kızın var mıdır bilmiyrm, bizi gördükten bir gün sonra eşimi aramış ablası ama ben o zaman olayı bilmiyordum yaklaşık 1.5 sene sonra öğrendim mesaj ve arama kayitlarindan farkettim aradığını 

0 oy
(24,468 puan) tarafından

Tövbe tövbe vay gavur vay

(2,642 puan) tarafından

Gavurki ne gavur.

(24,468 puan) tarafından

Allah belasınu versin ya

(6,212 puan) tarafından

Bence vermiş zaten

0 oy
(1,176 puan) tarafından

Jigolo nedir acaba 🤦‍♀️

(163,417 puan) tarafından

Anaaa hulyos bu bilgisizliğinle napicaz

(1,176 puan) tarafından

Senden azcık ders almam lazım sevdoş 😂😂

(1,377 puan) tarafından

Var ya 😂😂

(4,701 puan) tarafından

kız hülya, çok masum kalmışsın bacım bu yaşa kadar 😂😂

(1,176 puan) tarafından

Hahahahahaahaa gözde çok safım vallahi bacım buranın sayesinde bir şeyler öğrenmiş oluyorum 😂

0 oy
(2,386 puan) tarafından

Bir arkadaşım turizm sektöründe ortak şefimizin nişanlısının kız kardeşiyle arkada görmüş öperken o onu söylediğinde aaaa olmuştum gerçekten. 

(2,642 puan) tarafından

Adam kendi baldızınımı öpmüş oluyor öyleyse inşallah duyulmuştur

(2,386 puan) tarafından

Evet canım. Ve sosyal medyadan baktım evlenmişler bir çocukları var. Abla duysa yıkılacak eminimki demekki duyulmamış 🤷

(2,642 puan) tarafından

Yazık vallahii.hadi el adamı üzülmezde bacısındada utanma yokmuş

(2,386 puan) tarafından

Aynen öyle canım

0 oy
(4,701 puan) tarafından

gözlerim belerdi okurken 😂😂

ben öğretmenimin aynı zamanda komşumuzdu, bir başka komşumuzla eşli pişti yaptığını duymuştum. duymayan kalmamıştı zaten 🤦🏼‍♀️ sonra boşandılar, adam bir süre kayboldu ortalıktan ama sonra göğsünü gere gere tekrar gelmişti binaya

üniversiteden bir arkadaşım da kimden hamile kaldığını bilmiyordu. sonra gitti aldırdı. ne halt yediği beni ilgilendirmezdi de bari hamile kalma yani 🤦🏼‍♀️

görüşmüyoruz 😅

(187 puan) tarafından

Müge anlının iki bölümünü sen yaşamışsın izlemene gerek kalmamış😂

(4,701 puan) tarafından

ajagsgsjaja azıcık öyle olmuş 😂😂

(2,642 puan) tarafından

Eekeklerin bu arsızlığı had safada cidden

Arkadaşınınınkide iyi cesaret.

Biz küçükken bizim mahallede bi abla vardı.o da sevgilisindrn hamile kalmıştı,çocuk istemeyincedr intihar etmişti.en büyük travmalarımdan biridir bu

(4,701 puan) tarafından

kadın utancından kaçtı gitti ama adam gerine gerine gezdi. toplum böyle iki yüzlü işte. erkektir yapar oldu🤷🏼

arkadaşım hep böyleymiş, kendi halletmişti bu durumu. baba kim bilmediği için gidip senden bana yardım et de demedi, belki aldırmasına karşı çıkacaktı diye. 

rahat kızdı zaten. şimdi 2.evliliğini yapmış. Mutluluklar 

0 oy
(2,874 puan) tarafından

İş yerimdeki çok sevip saygı duyduğum evli bir erkek arkadaşın yine aynı iş yerindeki kendinden yaşça büyük, boşanmış bir kadın arkadaşla ilişki yaşadığını duydugumda şok olmuştum. Daha da fenası bu adamın tek ilişkisi bu değilmiş, psikolojik rahatsızlık gibi sürekli farklı farklı kadınlarla iletişim halindeymis ve genelde de kendinden büyük kadınlar. Şimdi başka yere gitti çalışmaya ve orda da bulmuş birilerini. Herkes biliyor ama kimse ortalıkta açık açık konuşmuyor. Onlar da arsizligina devam ediyor

(2,642 puan) tarafından

Bu akrabımızda aynı dediğin gibi.evdeki karısı süt gibiydi gençti.ama hep yaşından   büyüklerle görüşmüş.benim gözümde para avcısından bsşks bişey değil.zaten eskiden çalışmayı sevmezmiş hep kolay yolu seçmiş şimdidee yollu olmuş

0 oy
(110 puan) tarafından

Azerbaycanca ******** güclü demekmiş🙄

(2,642 puan) tarafından

Tövbe Yarabbim🫣

0 oy
(1,990 puan) tarafından

Duyduğum değil ama gördüğüm bir şey ben eşimi yıllardır tanıyorum . Annesi böyle sürekli paspal gezerdi  kardeşi falan hiç makyaj yapmaz evden çıkmazdı . Eşim evden çıkınca böyle benim ailemle aynı mahallede oturuyorlar . Annesi açılmış saçılmış böyle kardeşi pazara giderken bile kırmızı ruj allık sürmeye başlamış . Eşimde öyle her şeye karışan biri değil yani öyle olsa ben evlenmezdim . Çok şaşırmıştım başlarından erkek gidince anne kız baya açılıp saçılmışlar 

(3,553 puan) tarafından

Aynen bekar kadinlar ne halleri varsa gorsunler :)

(1,990 puan) tarafından

Valla görümcem evlenmiş ama eşimin bile haberi yok miras davasına bakarken e devletten soyadının değiştiğimi görünce öğrenmiş 😂 annesi hakkında bir fikrim yok Allah herkese kendi kalbi gibi hayatlar nasip etsin 

(3,553 puan) tarafından

Amin xnm gorusmutosnz sanirim vardir bilduginz aman ne halleri varsa gorsn

(2,642 puan) tarafından

Ne kadar uzak o kadar iyi 

(1,990 puan) tarafından

Valla eşim konuşursa boşanmak istiyor demektir o kadar ciddi boyutlarda o yüzden gerçekten ne kadar uzak o kadar iyi

0 oy
(11,163 puan) tarafından

Biz küçükken mahalle de bir hoca vardı kızları falan benle emsal ben 3 5 yaş büyüktü mahalleden taşındılar kızlar küçük yaşta evlendi boşandı falan sonra yıllar sonra benle yaşıt olan kız bir geldi mahalleye bizi görmeye bildiğin Ap açık straplez kırımızı bir üst kot şort tırnaklar upuzun ojeli falan kız hafizdi ablası da öyle annesi de hocaydi hepsi açılıp saçılmışlar ben şok olmuştum görünce halen aklıma geldikçe ürperiyorum

(2,642 puan) tarafından

Acaba hocanın baskısındanmı kapalıydılar.çünkü çok duydum.aike baskısıyla hafız olup.sonradan açılanı

(11,163 puan) tarafından

Sadece kızlar değil ki anneleri de açıldı babaları yoktu zaten. 2 kız kardeş anneleri ve abileri vardı kızlar hafız anneleri hocaydi mahalle deki kadınlara çocuklara ders veriyorlardı. Rabb'im doğru yoldan ayirmasın. Facebook da eklemislerdi o zamanlar kadın başka biriyle evlenmiş anneleri içkili ortamda resimleri vardı. 

Ara ara da aklıma gelirler ne oldu nasıl oldu nasıl o halden bu hale geldiler diye 

0 oy
(3,462 puan) tarafından

Başlıkta duyum yazınca daha farklı bir şey sandım. Bayağı dedikodu demekmiş😂

0 oy
(3,879 puan) tarafından

Hipopotamlarin sütü pembeymiş sübhanallah 😱😱😱😱

(3,553 puan) tarafından

Tadi nasildir acaba cilek aromali mi bende simdi onu merak ettm

(3,879 puan) tarafından
+1

Sjsjsjsjs o kadarini  bilmiyorum 😂

0 oy
(2,230 puan) tarafından

Ben garsonluk yaparken restorana bı adam gelirdi. Her gelişinde farklı kadınlarla gelirdi. Bı gün ilgimi çekti ve şefe sordum bu kim diye . Şefte peze.venk olduğunu söylemişti. Meğer sattığı kadınları yemeğe getiriyormuş. Sonra yakalanıp içeri atıldı zaten. 

(2,642 puan) tarafından

Ne iğrenç insanlar varys

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 402 göst.
+3 oy
18 cevap 340 göst.
0 oy
11 cevap 603 göst.
28 Eylül 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 212 göst.