0 oy
63 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (30 puan) tarafından

Hanimlar hayirli aksamlar tatil planimiz var ilk kez cocugumu goturcem 3.5 yasinda nasil bi mayo almaliyim kadar veremedim uv korumali mayolari begendim uzun kollusu yarim kollusu sapkali sapkasiz modelleri var esimde uzun kollu olurmu hic denizde yarim kollu al diyo ama goruuorum uzun kollu cok var satilan sizce hangisi mantikli gorselleride atiyorum buraya

image

image

image

image

1 cevap

0 oy
(2,848 puan) tarafından

Ben kısa kollu sipariş etmiştim uzun kollu geldi. Uv korumali değildi gerçi ama altına güneş kremi sürmeme rağmen karardı oğlum. Eğer krem sürmesem yanacaktı demek ki. Çünkü havuzdan denizden kenara gelmiyor hiç bütün gün güneş altında oluyor işte istemez. Öğleden sonra bile çıksak güneş yakıyor. Yukarıdaki takımı alırsan ve güneş kremi kullanırsan yeterli olur. Ama mayoyu kesinlikle 2-3 beden büyük al 9 aylık kızıma 2 yaş 6 yaş oğluma 9-10 yaş aldım tam oldular. 

(30 puan) tarafından

Hadi ya krem surmene ragmen karardi demek uzun kollu almayi dusunuyorum bende yasida büyük alicam 

(2,848 puan) tarafından

Kararması sorun değil esmerleşti ama krem sürmesem yanacakmış satıcıya mesaj atıp sor gerçekten uğ korumalı mı diye takım için çünkü uv korumalılar biraz daha pahalı oluyor diye biliyorum. Emin ol almadan önce. He uv koruması yoksa da alabilirsin ama iyi bir güneş kremi al. Ben doğal bir ürün tercih ettim bbebegimde olduğu için minela care aldım. 

-Reklam-

İlgili sorular

+1 oy
4 cevap 203 göst.
20 Nisan 2025 Diğer kategorisinde Yamukprenses (1,654 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 73 göst.
18 Ağustos 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde kaavimsi (2,882 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 872 göst.
0 oy
23 cevap 561 göst.

Kategoriler

1,476,088 soru

24,164,291 cevap

335,530 kullanıcı

...