0 oy
307 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2 puan) tarafından

Hanımlar merhaba yeni evliyim ev hanımıyım orta gelirli bir ailede büyüdüm ama param hep oldu ve istediklerimi alırdım. Evlenmeden önce eşimde sen evimizle ilgilen çalışmana gerek yok ben maddi açıdan destek olurum hatta maaş kartını bile sana veririm dedi. Evlendik benim birikmiş biraz param vardı gördü ondan sonra bana hiçbir şekilde harçlık vermedi.Oysaki o parayı ben yatırım amaçlı biriktiriyorum. Şu an olan paramı harcıyorum eve kendime almak istediğim birşey varsa alıyorum ama sonra ne olacak bu tavrı devam eder mi? Ayrıca laf arasında bu konuyu açtım değiştirdi borcum falan var dedi. ama zaten istediğim 2-3 bin lira ne kadar zpra sokacak sanki onu 🫠 tecrübeli hanımlar tavsiye bekliyorum  

12 Cevaplar

+3 oy
(1,665 puan) tarafından

Tavsiyem şu"gecmis olsun"degismez bu duzen.

(2 puan) tarafından

😞😞 

(28 puan) tarafından

Bence ipler kadının elinde canım değişmez diyenlere inanmıyorum illa ki değişecek büyüklerin bi lafı var ya bu deveyi güdeceksin ua bu diyardan gideceksin yapacak bir şey yok 

-Reklam-
+1 oy
(3,080 puan) tarafından

Kusura bakmasın karısının ve evinin geçimini eş.ek gibi karşılamak zorunda. Ne demek parası var diye vermemek. Benim akan musluğum yok sonuçta ne zamana kadar böyle gidecek dersiniz. Borç da herkesin var yani şu platformda borcu olmayan var mı. Ki siz calissaniz bile eşinize para vermek zorunda değilsiniz ama o her şartta evi geçindirmek, evin ihtiyaçlarını almak zorunda. Birikiminize baştan dokunmaniz hata olmuş. Dünyanın binbir türlü hali var.

0 oy
(606 puan) tarafından

Git çalış bacım erkeklerden bir cacık olmaz ben evlendiğimden beri çalışıyorum 😁

(2 puan) tarafından

Hem ev hem iş zor olur birde o yorgunlukla eve gelip yemek falan yapıcam eşim bişey yapmıcak kafayı yerim😬😬

(1,973 puan) tarafından

O zaman eşinin eline bakmak daha mı kolay geliyor ? 

(2 puan) tarafından

Ben onun çamaşırını bulaşığını temizliğini yapıyorsam o da bana bakmak zorunda hadi diyelim işe girdim ev işleri bölüşülmeli ona da razı gelmez kk

(1,973 puan) tarafından

Zorunda olduğunu biliyorsun madem niye endiseye dusuyorsun

0 oy
tarafından

Canım hem gençsin 

Hem yeni evlisin 

Eğer hemen çocuk istemiyorsan 

Bence çalış 

Çünkü sen o adama gebe değilsin 

Kendi ayaklarının üstüne bas 

Özgürlüğü eline al 

O adamı ez.

Öyle olmaz böyle olur de.

(28 puan) tarafından

Bacım bende yeni evliyim gencim ama koca çalıştırmıyorsa napıcaz valla çok zorladım ama nafile iş bulucam diyorum iyi bul diyo ben seçerim diyo sonra yok bura iyi değil yok ortam kötü vs vs yani koca yok diyince zorladıkça afedersin şeyini çıkarıyotlar

tarafından

Haklısın canım tamam ama 

Esi kadına para vermiyor 

Parası var diye 

Hazıra dagmı dayanır 

Hayat müşterek 

(28 puan) tarafından

Öyle bacım da adam yok dediğinde napıcaz her gün her gün huzur kaçar mı bende söylemekten yoruldum artık başka işlere yöneliyorum en azından haberi olmadan evde iş vs gibi de yapabilir veya birikimiyle toptan alıp satış da yapabilir 

0 oy
(520 puan) tarafından

Çocuğun da yoksa tek tavsiyem çalış canım yoksa koca elime mahkûm olursun 3 5 kuruş vereck de bende ihtiyaçlarımı alacağım diye bekler durursun 4 tane çocuğum var ben çalışıyorum hiç de zor olmuyor inanki 

0 oy
(28 puan) tarafından

Bacım evliliğimin başlarında bende öyleydim saklamayı felan bilmezdim ama sonradan bizde derin adam olduk😂😂 daha 9 buçuk aylık evliyim bu arada😂  paranı çok iyi yere gizle param yok de iki timsah göz yaşı tamam hiç vermiyorsa al cüzdanından 🤭 sonuçta kocam helal hocalar bile diyor vermiyorsa alın cüzdanından diye😂😂

(2 puan) tarafından

Ay ben salağım ya şu kadar altınım var falan diye evlilikten önce bahsetmiştim ne biliyim bugünü beklediğini 😅

(28 puan) tarafından

Bacım erkeklerin geneli öyle ne ailen ne para söz etme sakın sakın sonradan başa kalkış oluyor mesela bana kayınbabam parayı gözünün önünde verirse senin paran var diyo ben ne kadar yok desem de😂 en son dedim kayınbabama eşimin yanında verme diye hahahahah o gün bugündür gizli verir sağolsun 

0 oy
(3,424 puan) tarafından

Ya verecek yada verecek başka çıkış yok

0 oy
(426 puan) tarafından

Bende çalışmıyorum Ama eşim ne zaman isterse verir öyle sıkıntı olmaz

(2 puan) tarafından

Hmm ne güzel 

0 oy
(15,961 puan) tarafından

Eğer birikmiş kafanı görüyse hemen kendime bir altın bileklik veya bilezik yapmalıydın harcamaya paran olmadığını anlasın 

Görümcemin de öyle birikmiş yüklü miktar parası vardı hiç bahsetmediler evlendiler araba alınacağı zaman çıkardı 

0 oy
(6,080 puan) tarafından

Artık hep kuytu köşelerde paran var diye istesende güç bela verecek o parayı açıkça iste para vermeyeceksen işe gireceğim belediye mi karşılayacak benim ihtiyaçlarımı de

0 oy
(2,728 puan) tarafından

Keşke gormeseydi benm eşimde gördü asla vermedi şuan 5 yiloluyor asla para vermemiş ihtiyaç olsa kendisi alır esimdir bana verdiği en fazla 300 gerisi sen düşün 

Ben başta sustum şuan diyince diyor eskiden böyle değildim asla susma işte kendi paranla eve birşey alma kendine alma canın cekse al gizli ye param bitti de hep iste 

Vermezse de çalışacam sen vermiyorsun kimden istim diye vallah alıştırma ben alistirdim halada çekiyorum 

Çocuk var çalışamıyorum da

0 oy
(61 puan) tarafından

Birincisi çalışmadığın için söylüyorum kendi paranla eve bir şey alma ne lazımsa ona söyle alsın veya parasını versin sana. Hiçbir zaman paran olduğunu belli etme 

(2 puan) tarafından

Söylüyorum yüzü düşüyor yok borcum var falan diyor pahalı bişey de değil istediğim gururum inciniyor sonra diyorum ulan param var sana mı kaldım alayım 

(61 puan) tarafından

Düşsün yüzü hepsi numara kız  gerçekten borcu varsa tatlı dille der işte aşkım hayatım şu şu borcum var bitsin ya da hafiflesin söz istediğini alacam ki zaten demişsin 2- 3 bin TL para değil. Valla param var alırım deme alışır öyle paran bitince ne olacak yine vermeyecek o zaman ne yapacaksın bacım 

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 338 göst.
18 Kasım 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde 175766 (373 puan) tarafından soruldu
+1 oy
10 cevap 393 göst.
0 oy
7 cevap 397 göst.
17 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Gizemlianne (205 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 271 göst.
24 Aralık 2022 Aile & Aşk kategorisinde MARMELAT -_- (791 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,475,012 soru

24,148,055 cevap

334,752 kullanıcı

...