+1 oy
790 göst.
Diğer kategorisinde (304 puan) tarafından

Kızlar benim bir akrabam vardı annemin kuzeninin oğlu başka şehirde oturuyor ben başka şehirde 2016 da bize gelmişlerdi orda tanıştık gördük birbirimizi o gittikten sonra benden hoşlandığını söyledi 17 yaşındaydik ikimizde 2020 yılına kadar da beraberdik beni aldattı bende heryerden engelledim beni aldatan biriyle konuşmam dedi ve defalarca aldatmışti o sırada biriyle tanıştım bana çok iyi geliyordu sözlendik felan ama hiç istemiyordum birden bire oldu herşey şuan evliyim 2 çocuğum var geçen onların oturduğu şehire gittik aynı ortamda karşılaştık ama yemin ederim başımı kaldırıp suratına bakmadım o evlenmedi arkamdan felan bakmış ama hiç görmedim sonra yolda karşılaştım ama tanıyamadım çünkü bizimki uzak mesafe ilişkisiydi gördüm ama tanıyamadım evliyken de bir kaç kere bana ulaştı hep kendini hatırlattı bana şuan da aklımda aklımdan silmek için ne yapmam lazım çok seviyordum onu şuan evli olduğum eşim iyi biri bazı sorunlar yaşadık ama bilmiyorum aklım çok karışık o önceden olan sevdiğim çocuğu aklımdan nasıl silebilirim 

25 Cevaplar

+1 oy
(3,554 puan) tarafından

Ya ben asik olmadigim icin boyle yani coluk cocuk sahibi bireyin baska birinw dusunmesi silmeye calismasi garip geliyo 

Gecmise mazi derler sizin ask dediginz seyde basit hazdan ibarettir genclikte geneli basit hazzi insanlar ask saniyo

Ama.benim deigim bakma ben zaten erkeksi bi kadinim oyle Allah tarafindan da oyle seylerde gozum yok 

Esimle bosansam asla aramam her mana da asla da 9stemem oglumdan baska 

Bana konusmasi k9lay kisaca ama her kadin bir degil ama yaptiginz gunah baskasinin nikahi altinda gunah oldugu geksin yeter bence silmeye nalet kor seytan nefsime uydurma diye dua et

-Reklam-
+1 oy
(2,059 puan) tarafından

Eğer aklında başka birisi varsa ya bulunduğun kurduğun aile ortamı sana uygun değil bunaldın Ya da eşinden gerekli ilgiyi göremiyorsun . 

Ama sonuç olarak evlisin ve çocukların var . Bu hayatı da istesende istemesen de sen seçtin . Kocanı, çocuklarının dünya ya gelmesini. 

Hem o adamdan da bir cacık olmazmış neyine unutamadın sanki şimdi boşan yine git mesela aynısını yapar bulunduğun hayattan daha zehir hayat yaşarsın emin ol balık baştan kokar bak Allah kurtarmış seni tövbeni et ailene yönel kendi hayatınıza memnun olmadığın şeyleri değiştir senin için en iyisi olacak şekilde düzenle ki sen de mutlu ol bu şekilde harama bulaşma kardeşim kimsenin hakkına da girme ❤️

(304 puan) tarafından

Yok kesinlikle harama girmem zaten bana yapılmasını istemediğim birşeyi yapmam ama o kadar haklısın ki düşünmemeye çalışacağım 

+1 oy
(1,405 puan) tarafından

Allah aşkına böyle ayran gönüllüyseniz evlenip insanların başını yakmayın be

0 oy
(1,990 puan) tarafından

Yerinde olsam aklıma geldikçe böyle karaktersiz biri sevgimi haketmiyor diyerek kendimi motive ederdim ve unutmaya çalışırdım. Aldatmayı geçtim her şeyden önce sen evlenmiş barklanmış nasıl sana ulaşmaya çalışıyor hadsiz? Bencil ki kendisini unutmanı istemiyor. Mutluluğuna gölge düşürmesine izin vermemelisin. Sevseydi zaten kendini hatırlatmazdı evli bir kadına. barı huzuru yerinde olsun eşini sevsin derdi

0 oy
(54,055 puan) tarafından

yasanmislik var ister istemez düşüyor insan aklina keske eslerimiz ilkimiz olsaydı dusunmemeye calis suan gordugun icin aklina geliyordur

İlgili sorular

+1 oy
18 cevap 909 göst.
0 oy
4 cevap 551 göst.
12 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Zhlfrk (7,617 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 247 göst.
2 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Elif3405 (177 puan) tarafından soruldu
+1 oy
27 cevap 2,357 göst.
24 Eylül 2020 Diğer kategorisinde Papatyaaa96 (3 puan) tarafından soruldu