+1 oy
810 göst.
Diğer kategorisinde (305 puan) tarafından

Kızlar benim bir akrabam vardı annemin kuzeninin oğlu başka şehirde oturuyor ben başka şehirde 2016 da bize gelmişlerdi orda tanıştık gördük birbirimizi o gittikten sonra benden hoşlandığını söyledi 17 yaşındaydik ikimizde 2020 yılına kadar da beraberdik beni aldattı bende heryerden engelledim beni aldatan biriyle konuşmam dedi ve defalarca aldatmışti o sırada biriyle tanıştım bana çok iyi geliyordu sözlendik felan ama hiç istemiyordum birden bire oldu herşey şuan evliyim 2 çocuğum var geçen onların oturduğu şehire gittik aynı ortamda karşılaştık ama yemin ederim başımı kaldırıp suratına bakmadım o evlenmedi arkamdan felan bakmış ama hiç görmedim sonra yolda karşılaştım ama tanıyamadım çünkü bizimki uzak mesafe ilişkisiydi gördüm ama tanıyamadım evliyken de bir kaç kere bana ulaştı hep kendini hatırlattı bana şuan da aklımda aklımdan silmek için ne yapmam lazım çok seviyordum onu şuan evli olduğum eşim iyi biri bazı sorunlar yaşadık ama bilmiyorum aklım çok karışık o önceden olan sevdiğim çocuğu aklımdan nasıl silebilirim 

25 Cevaplar

+12 oy
(5,279 puan) tarafından

Hem düzgün biri değilmiş ki defalarca aldatmış hem de şu an evlisin yani, heyecan mı arıyorsun.

(305 puan) tarafından

Heyecan arıyorsun derken adam defalarca aradı heryerden engelledim sosyal medya bile kullanmıyorum ulaşmasın diye sadece aklıma geliyor aklımdan silmek istiyorum bu kadar .

(28 puan) tarafından

Evli birini aramak??? Canım ailenden birine çıtlat bilen varsa psikolojik olarak zaten manyağın teki heralde la havle en son olmadı kocana söyle beni rahatsız ediyor diye seninkinin sevgi olduğunu düşünmüyorum sende yaralar bıraktığı için içinde bir intikam kırıntısı olabilir diye düşünüyorum ama çocukların da varmış yazık günah ya 

(3,891 puan) tarafından
+2

Bacım adam zaten Tekin biri değil ona bakıp midenin bulanmasi lazım onu da geçtim ismi geçse midenin bulanmasi lazım, hem baktın her yerden rahatsız mı ediyor git hattını değiştir, şeytanın aklını bulandirmasina izin verme yoksa şimdiki evliliğinden de olursun Allah muhafaza 

-Reklam-
+6 oy
(49 puan) tarafından

Evlatlarınızın gözlerinin içine bakın, ben neyi neden düşünüyorum diye vicdanınıza sorun. Unutmaya çalışmak bahane. Olmamış sayacaksınız. Size değer veren, nefsi için değil de Allah için seven biri olmuş olsaydı zaten şu an hayatınızda o olurdu. Her evlilikte problem olur, önemli olan çözebilmektir. Size arkandan sana baktı diyen insanlara da itibar etmeyin ve onların ağzına laf vermeyin. Onları susturun. Siz evlisiniz ve şeytanın tuzağına düşmeyin.

(305 puan) tarafından

Bu yorumun için çok teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah böyle şeyler istiyordum işte yargılayan değil çocuklarım en hassas noktam dediğinizi yapacağım Allah razı olsun inşallah çok teşekkür ederim 

(49 puan) tarafından
+1

Düzgün biri olsa siz evlendikten sonra başkasının helaline bakmaz. Ahlaksız biri. Özellikle de size arkandan sana baktı diyen insanlarda dost değil. Evli bir kadına bu laf söylenmez. Şayet biri bana söylese o kişiye inanın söverim. Kendinize bu kötülüğü yapmayın. ♥️ Öyle bir insanı aklınıza getirmeniz bile kendinize saygısızlık 

(2,637 puan) tarafından

İlk cümlenizi alkışlıyorum hep böyle düşünürüm bende @Rahmet

(49 puan) tarafından

Teşekkür ederim. Olması gereken bu.❤️

+5 oy
(8,292 puan) tarafından

Düzgün biri olsa evlendikten sonra sana ulaşmaya çalışmazdı. Sen bunu aşk, sevgi sanıyorsun ama bu tam bir şerefsizlik. Başka adı yok. Sana gelince duygular insanın elinde olmaz, ama davranışlar insanın elindedir. Seni duygularından dolayı yargılayamama fakat konuşmaya falan kalkarsan kusura bakma ama lincin alasını yersin 😂. O aklına geldikçe eşini düşün. İyi yönlerine odaklan eşinin inşallah çıkar aklından 

(305 puan) tarafından
+1

Teşekkür ederim yok konuşma gibi bir şeyim olamaz kaç kere ulaşmaya çalıştı engelledim baktım olmuyor sosyal medya hesaplarımi sildim telefon numaramı da değiştirdim 

(8,292 puan) tarafından

İyi yaptın. Boş ver. Dediğim gibi aklına geldikçe euzu besmele çek, eşini düşün. Güzel anılarınızı düşün ☺️

(1,659 puan) tarafından

Şeytanın vesvesesinden oluyor canım bazen aşk sandığın unutamadigin sandığın şey Allah'a yonel eşinle dediği gibi güzel anılarını düşün onu sevmeye çalış huyuna git ondanda güzel şeyler beklediğini soyle değer ilgi vs çoğunluğu kendi iliskinde yasadigin ilgi degersizlik sevgisizlik ten kaynaklanan duygusal boşluk aşk değil aslında 

(8,292 puan) tarafından

Aynen öyle ☺️

+3 oy
(1,659 puan) tarafından

Bir süre sonra unutuyorsun ne kadar sevsen de gönlün mu kalbim mi kabullenir bilmiyorum ama insan unutuyor ayrıca eskidenmis evlenmissin bence artık evine eşine bak eşinin bogle bir şey yazdığını dusunswn uzulmeyecek miydin

(305 puan) tarafından

Evet ama ben evime çocuklarima eşime bağlıyım zaten sadece aklıma gelmesini istemiyorum adama karşı bir duygum yok sadece aklıma geliyor ve gelmesini istemiyorum bu kadar

(1,659 puan) tarafından

Aklına geliyorsa hala aklındadır unutamamışsın zaten 17 yaşındaymış kaç yaşındasın ki

(305 puan) tarafından

26 yaşındayım şuan 

(1,659 puan) tarafından

17 yaşındaymışaın yani unutmus olman lazımdı çocukluk aşkı gibi birşey 

+2 oy
(29,170 puan) tarafından

Ah bacım aklın bu kadar karışıktı madem neden her şeye rağmen istemediğini evlilik düşünmediğini söylemedin sen resmen şuanki eşinle onu unutmak için evlenmişsin ama evlilik sevgililik gibi olmaz unutayım diye yapıp bırakamazsın şuanki eşin bu hislerini öğrense ne olur bir düşün Allah için bu düşüncenin üstünde durma ve vazgeç başka birşey diyemem senin için 

(305 puan) tarafından
+1

Aslında aklım karışık değil o eski adamı şuan eşime asla değişmem eşimin tırnağı etmez ama unutmak istiyorum aklıma gelmesini istemiyorum 

(29,170 puan) tarafından

Unutmak istiyorum demekle gitmez işte bunu söylerken bile sen düşünüyorsun onu aklında olan tek şey çocukların ve eşinle geçirdiğin güzel vakitler olmalı aklına sen getiriyorsun onu unutmak istiyorum diyerek aslında unutmamış oluyorsun odak noktanı değiştir 

+1 oy
(1,294 puan) tarafından

Sevmeden nasıl sozlenir bı insan.? Hadi kocayı geçtim 2 çocuğuna bak ve aklını başına al. Uzaktan konuştuğun adamin nesine aşık olacaksın kendini kandirma. kendine heyecan arama. Bırakıp gitsen ona dönsen ne olur bı düşün en kötü Esra Erol da izleriz seni. Ha kaçmam abartma dersen de o zaman cocuklarini düşün ve sacma sapan hayallere dalma. Kimse 2 çocuklu kadını da kendine durduk yere eş yapmaz. Ayrıca senin arkandan baktigini kime sorduysan dikkat et kimseye güvenip böyle şeyleri konuşma. O kişiye bana onu anlatma diyeceğin yerde bunu ogrenmen bile yanlış. Burda Kocam eski sevgilisiyle aynı ortama girdi deseydin herkes sana dikkat et derdi. Ben burda en çok kocana üzüldüm. Eğer sen bı delilik yaparsan inşallah karşısına iyi biri çıkar. Belki o zaman oturur ne yaptım diye aklın başına gelir. 

(305 puan) tarafından

Ay aslaa öyle bir niyetim yok yanlış anladı çoğu kişi burda ama ben o adamı ne eşime ne çocuklarıma değişmem zaten ama bende travma gibi birşey bırakmış hiç birşeyi aklıma gelmesin istiyorum ve şuana kadar yoktu onu gördüğümden beri var asla eşime ihanet edecek biri değilim yaptıkları aklıma geliyor yoksa ona dair bir sevgi birşey yok içimde eşimin tırnağı etmez ki o adam 

(1,294 puan) tarafından

O zaman ne konusuyon bı kere buraya yazman bile ne kadar onemsedigini gösterir. Onun diğer insanlardan bir farkı yok artık. Kafani vesveselerle doldurma.

(305 puan) tarafından

Ya ben birine soramadım o yüzden buraya yazdım 

+1 oy
(11,591 puan) tarafından

Herşeyi geçtim 2 çocuğunu düşün onlara bak ve yoluna esinle devam et.

+1 oy
(4,059 puan) tarafından

Şeytan iste aklını kurcalatıyor aman aklına gelir sonra egrı doğruyu hatırlar kendine gelirsin unutmak diye bısey yok hafıza yok olursa hatırlamazsın  fazla kafaya takmaa 

+1 oy
(24,053 puan) tarafından

Evli olmanı geçtim defalarca aldatmış şeref.siz birini nasıl sevebilirsin ki insanda azcık Onur şeref haysiyet olsa hayatındaki insana sadık olur öyle olmayan birinden kurtulduğun için şükür namazları kılıp şükür oruçları tutman gerekir bence 

+1 oy
tarafından

Canım eşine ve çocuklarına sarıl 

Baska bisey düşünme 

Hersey beyninde biter 

Ve hersey beyninde başlar 

Bunu da unutma.

+1 oy
(947 puan) tarafından

Eşin için çok üzüldüm. :( Benim eşim böyle şeyler yazsa dünyam başıma yıkılırdı. Açıkçası senin heyecan aradığını düşünüyorum. Yüzünü gördüğün halde hatırlayamadığın birini nasıl sevebilirsin ki? Neyini sevebilirsin? Karakteri desen, yok. Tipi desen, hatırlayamıyorsun bile. Boş yere başka yerlerde heyecan arama. Eşinle ilgilen, ona küçük sürprizler yap. Heyecanı eşinle yaşa. Başkasıyla değil. Allah seni yanlışlardan uzak tutsun, aklını da, kalbini de iyiliklere yöneltsin inşallah. 

(305 puan) tarafından
+1

Amin inşallah teşekkür ederim ama yemin ederim yanlış yapacak değilim annemden babamdan çocuklarımdan utanırım öyle yanlış yapacak olsam buraya yazmazdim ki 

+1 oy
(1,653 puan) tarafından

Valla sil silme iki cocugunla seni basinin ustune koyup tasimaz bosuna ne umutlan ne de hayatini alt ust et.Onunla.tasasan 1 seneye bir sey hissetmezsin simdi yasak ve uzak diye oyle.gelmistir sana evlenince ayni eve girince ne o ozlem ne aşk kaliyor rutine bagliyor.Iyisi mi hic duzen bozma sen

+1 oy
(1,844 puan) tarafından

Heyecan seninki sevgi degil

+1 oy
(545 puan) tarafından

Yorumları okudum da canım bence sen şeytan vesvesesindesin. Eşin zaten iyi bir insanmış . 2 tane de pırlanta gibi bir evladın var. Bence bekarken sevgilisi olan herkes merak ediyordur ne yapıyor nasıl hayat yaşıyor diye 😁

+1 oy
(153 puan) tarafından

Uzak mesela ilişkisi yaşadık diyorsun , aklımdan çıkmıyor diyorsun nasil bağlandın 

+1 oy
(6,016 puan) tarafından

Aklıma getirmemeye çalış ben böyle şeylere çok tedirgin oluyorum düşünsene uykuda sayıkladığını neler olabileceğini 

+1 oy
(5,209 puan) tarafından

gördüğün için şaşırdın normal. bir süre sonra geçecek emin ol. 

benim de eski erkek arkadaşım yeni evlenmiş, ortak arkadaştan öğrendim. 16-17 sene öncesi, ben ondan önce evlendim ve çocuk sahibi oldum ama duyunca tuhaf hissettim kendimi. sonra neden ayrıldığımız falan geldi aklıma geri soğudum hemen 😂

+1 oy
(1,548 puan) tarafından

Evli birini aradığında göre az da Şeref.siz değilmiş 

+1 oy
(27,529 puan) tarafından

Ben eşine üzüldüm yaa 

+1 oy
(1,106 puan) tarafından

Sana deyer verseydi sevseydi zaten simdi hayatinda olurdu.Evlendiyinide biliyor buna ragmen seni ariyorsa seref..siz biri.Dusunmemeye calis cocuklarinla esinle bol bol vakit gecir

İlgili sorular

+1 oy
18 cevap 918 göst.
0 oy
4 cevap 562 göst.
12 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Zhlfrk (7,617 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 249 göst.
2 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Elif3405 (177 puan) tarafından soruldu
+1 oy
27 cevap 2,419 göst.
24 Eylül 2020 Diğer kategorisinde Papatyaaa96 (3 puan) tarafından soruldu