0 oy
114 göst.
Diğer kategorisinde (296 puan) tarafından

4 yaş alan ana sınıfları var mı gaziosmanpaşada kayıt parası falan aldılar mı almak yasakmış bu sene vermeyi düşünüyorum karayollarında oturuyoruz 23 Nisan anaokulunu düşünüyoruz görüşmeye gidicez başka var mı güzel okul veya kayıt ücreti vs almayan 4 yaş alanlar gidenler 

3 Cevaplar

0 oy
(4,241 puan) tarafından

4 yaş kreş bölümüne girdiği için ücret alırlar. 4 yaş kızım da bu sene gidecek, 2000 tl aidat her ay. 

(296 puan) tarafından

Anladım ama devlet okuluna gidicek ilkokul olan bir okul sınıf açılırsa yeterli başvuru olursa 4 yasa gider dediler görüşmeye gidicez bakalım daha gitmedik pazartesi gidicez sizin hangi okul hangi şehir acaba sizinde mi gop

(4,241 puan) tarafından

Bizim de devlet okulu. Bulunduğumuz bölgede başka seçenek yok, lojmandayız sadece bu okul var oraya vereceğiz mecbur. Isparta merkez

(296 puan) tarafından

Anladım hayırlısı olsun 

(296 puan) tarafından

Bakalım bizim nasıl olcak daha gitmedik görüşmeye 

-Reklam-
0 oy
(10,187 puan) tarafından

Para almak yasak değil aidat tüm okullarda var 

(296 puan) tarafından

İlçenin sayfasında belediyenin yani paylaşım yapmışlar kayıt parası veya bağış diye para isterlerse ve zorunlu olarak derlerse şikayet edin vermeyin yasak diye aidat bilmiyorum ondan bende öyle dedim veren var mi yasak mı diye 

(10,187 puan) tarafından

Geçen senede aynı söylemler vardı benim arkadaşım kaymakamlıkta ona sordum yasal dedi sonra okul müdürüne söyledim elden almıyoruz ibanımız onaylı dedi 

0 oy
(2,831 puan) tarafından

Bölgenizi bilemiyorum ama almaları yasal, o yzueen aidatı her okul alıyor. Kayıt ücretini de bağış olarak alıyor yasak değil o konuda bilginiz olsun. Her okul alıyor mutlaka

(296 puan) tarafından

Anladım ilçenin sayfasında paylaşım yapmışlar kayıt parası veya bağış diye para isterlerse ve zorunlu olarak derlerse şikayet edin vermeyin yasak diye de aidat bilmiyorum veriliyo sanırım birde çok uçuk fiyat olursa şikayet edin belediyeye diye  haber açıklama yayınlamislar bende ona göre böyle dedim bilgim bu yani

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 261 göst.
3 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Busem (125 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 27 göst.
6 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde Aylinece (296 puan) tarafından soruldu
+1 oy
29 cevap 2,142 göst.
+1 oy
15 cevap 453 göst.
16 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde Yawhehw (28 puan) tarafından soruldu