0 oy
119 göst.
Diğer kategorisinde (1,885 puan) tarafından

Ananemin eve inox Ocak aldık bugün servis geldi takti sadece inox ocağa göre temizleyiciler varr onları kullanın demiş başka kimyasal kullanmayın leke bırakır ve çıkmaz demiş. Bu şekilde özellikle inox deterjan  kullanan var mı A 101 lerde de varmış sanırım hususi inox Ocak için sprey 

5 Cevaplar

0 oy
(6,957 puan) tarafından

Post yukarı çıksın

-Reklam-
0 oy
(2,118 puan) tarafından

A101 deki buymuş sanırsam yorumlarda öyle yazıyor .

image

(1,885 puan) tarafından

Highgenic markası A101deki 150 TL uygun olanı da o zaten internette 250-300 civarı hep 

0 oy
(555 puan) tarafından

Para tuzağından başka birşey değil 😂. Ocakların gözlerine koysun peçete. Mutfak spreyi sıksın üzerine çamaşır suyu veya cif. Miss miss 🤭

(1,966 puan) tarafından

Sümeyye konudan bağımsız senin doğum iznin ne zaman bitiyor 😂

(555 puan) tarafından

Çoktan bitti gülüm 😂 😂 içim el vermedi işe başlamaya 

(1,966 puan) tarafından

Işi bıraktım deme, rapor mu aldin

(555 puan) tarafından

Ücretsiz izin gülüm , kaynanamı çocuklara bakmaya çağırmıştım zaten sürekli gidip geliyordu. Kızım 39.5 derece ateşliyken bitki çayı vermeye çalıştığı için güvenemedim . Şuan bakıcı tutacak durumda da değilim o yüzden izni uzattım bundan sonrası nasip bakalım 

(1,966 puan) tarafından

Iyi iyi  o zaman , ne zManki tamamen guvendin o zaman bırakırsın kaynanana😂😂

0 oy
(1,297 puan) tarafından

Yağ çözücü malesef olmuyor kalıcı leke birakiyor. Hatta kayınvalidem dolap silerken tek damla damlamis onun bile lekesi kalmıştı o yüzden üst dolapları silerken muhakkak bir şey örterdi ocağın uzerine...Onun dışında cif Domestos tarzı şeyler kullanıyordum eskiden ben ona birşey olmuyordu

0 oy
(843 puan) tarafından

Benim hepsi farklı markalardan inox cifle de siliyorum yağ çözle de siliyorum hiç bozulmadı

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 126 göst.
+1 oy
3 cevap 109 göst.
+1 oy
10 cevap 507 göst.
0 oy
0 cevap 49 göst.

Kategoriler

1,474,295 soru

24,137,164 cevap