+1 oy
155 göst.
İnternet & Teknoloji kategorisinde (426 puan) tarafından

6 aylık hamileyim ev çok pis a dan Z ye halılar koltuklar. Çok halsizlik var nerden başlasam bilemiyorum. Temizlikçi tutsam ne kadar ayırmam herekir 

7 Cevaplar

+1 oy
(5,238 puan) tarafından

Esinin izin gunu yok mu 

(426 puan) tarafından

Eşim esnek çalışıyor ama eşimin yapacagi iş değil 

(5,238 puan) tarafından

Ya yavas yavas kendin yapacan ya da yuklu bi miktar parayi gozden cikarcan bacim halinin m²sini burda 60 tlden yikiyolarmis hesapla halilarini bi kadin tutsan en az 2 gun gelmesi lazim her yer temizlenecek diyosun bi gun dolap iclerini duzenler siler temizler mutfak dolaplari buzdolabi ic dis gardolaplar cekmeceler bi gunde camlar perdeler koltuklaro süpürür odalari supurur siler cikar koltuklari ds yikayacsm dersen hali yikamaciyla konuscan halilari almaya geldiginde koltuklari da yikayacaklar 1 gunde ona gidecek 3 gun kadin 2 gun gelse 3 binden gelse 6 bin hsli yikama haric 

-Reklam-
+1 oy
(1,594 puan) tarafından

En az 5 bin kurtarir

(426 puan) tarafından

Mutfak için 2 milyar 

0 oy
(3,368 puan) tarafından

Yavaş yavaş yapsan olmaz mi hem senin içinde iyi olur hareketli olman lazım doğum kolay olması için ilk önce düzenleme yap dolap içleri katla baza altı düzenle giyinme dolabı düzenle sonra halıları yıkamaya ver bir gün mutfağa gir dolap içlerini yap sonra dışları sonra oturma odası yatak odası en son tuvalet banyo o arada perdeler ve son sil sonra halı banyoyu en en son yap duş alıp çık al sana mis gibi 2 haftada bitirirsin yavaş yavaş yaparak evide temiz kullan doğuma kadar sonra dip köşe süpür sil yapıp doğuma gidersin ele bebek düşünce yapamazsın anca kendinle bebekle ilgileneceksin

(426 puan) tarafından

Mutfak için kadın tutucam zaten mutfağım büyük ben yapamam hiç halim yok enerji 0

0 oy
(1,183 puan) tarafından

Halilari ve koltukllari yikaatmaciya yikatsan ev icinde 1 veya 2 kisi aalabilirsin evin durumuna gore. 

(426 puan) tarafından

Halıları vericem yıkamaya koltuklarıda öyle kimse yardım etmiyor malesef 

0 oy
(730 puan) tarafından

Benimde iki doğum arası kısaydi son aylar da ağrıdan ölüyordum doğum yaptım ama evimi temizliyemedim hala iki bebekle , eşim yardım ediyor ama bir kadının yapması çok farklı artık nereden başlasam bilmiyorum bende eve arkamı dönüp kaçmak istiyorum, temizlesigimde temiz kalmıyor dağılıyor ben hiç bir şey anlamadım bu işten 

(426 puan) tarafından

Erkek işi değil maalesef kadın gibi yapamaz 

(730 puan) tarafından

Evet öyle cidden 

0 oy
(513 puan) tarafından

Kadın tutabilirsin canım mecbur napcan başka

(426 puan) tarafından

Mecbur bilmiyorum 

0 oy
(5,004 puan) tarafından

Günlüğüne 2 bin die biliyorum ama 1 günde tek kişi bitiremez dersen ya 2 kişi aynı anda alacan yada 1 kişiyi 2 gün alacan 4 5 bin de sen ona işte 

(426 puan) tarafından

Mutfak temizliği kesin yapılacak da diğerlerini bilmiyorum 

İlgili sorular

+1 oy
2 cevap 105 göst.
0 oy
1 cevap 136 göst.
16 Kasım 2021 Yemek-Tarifler kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 429 göst.
13 Haziran 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 99 göst.
25 Haziran 2025 Para & Ekonomi kategorisinde Sevgi bulut_79b3c (181 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,473,219 soru

24,121,943 cevap

333,523 kullanıcı

...