0 oy
83 göst.
Diğer kategorisinde (1,656 puan) tarafından

Kızlar merhaba. Ben 39 haftalık hamileyim. Doğumu hızlandırmak için ananas, hurma falan yesem sancı olmadan açılma olur mu sıkıntı falan olur mu acaba? Bunları yedim, doğurdum diyen var mı?

2 Cevaplar

0 oy
(5,915 puan) tarafından

valla ben 2-3 ay hurma yedim doğum öncesinde, sıfır açılma😂

açılma olması için sanırım günde 1 kilo falan yemen lazım. bu da saçma olur. 

bazı doktor ve diyetisyenler de gebelikte ananasa izin veriyor. 

sen yürüyüş yap, merdiven in çık 

aksak gebe yürüyüşğ diyorlar bir ayağın kaldırımda diğer ayağın yerde öyle yürü

(5,915 puan) tarafından

ne alaka ya, pişecek misiniz sıcakta

bebeğe yazık, isilik olur boyuna

antalyanın da adanadan farkı yok sıcak konusunda 

(1,656 puan) tarafından

Evet biz de Konya'da oturuyoruz. Evleneli 6 yıl olcak bura serindi ihtiyac yoktu ama artık eskisi gibi değil bu sene biz bile duramıyoruz çocuk nasıl durcak bilimiyorum. Sürekli ikna etmeye çalışıyorum 

(5,915 puan) tarafından

erkek kafası şöyle çalışıyor emin oldum buna artık. ne zaman ki bir sorun kendini etkiliyor, o zaman gidip sorunu çözüyor. 

arabanın kliması 4 senedir bozuk, çalışıyor ama az ve gürültülü. 500 kere söylemişimdir yok. bi de kız olunca ben de onunla arkada oturuyorum, pişiyoruz arkada ama kendi önde püfür püfür.

o kadar çok söylendim ki yetmedi o klima açtı ben pencere falan isyan ettim sonunda gel şu arkaya otur da ne çektiğimi anla, ertesi gün gider yatırırsın, cımcılık olduk dedim. gitti yaptırdı. baktı artık kendini etkileyecek öyle 🤦🏼‍♀️

(1,656 puan) tarafından

Hahah aynen valla. Ben de az önce ev sahibini aradım valla dayanamadım. Dedim ben dayanamiyorum yarın Bebek olmucak o hiç dayanamaz bizim klima var taktiralim mi dedim. Ev sahibi de nolcak sanki bir alçı yapar kapanır taktırın abim dedi. Eşimin bahanesi kalmadı artık. İnşallah klima hala sağlamsa taktircak 😂😂😂

(5,915 puan) tarafından

ahahaha hadi inşallah 😂

-Reklam-
0 oy
(1,966 puan) tarafından

Sıcak suyu karnına tut, bu bebeğin kanala inmesi ve açılma için yapılıyor.

Squat yap.

Yürü, merdiven in çık.

Bir de her şeyin bir vakti olduğunu bilerek gönlünü ferah tut. Seni güvenle dünyaya getiren Rabbim, onu da güvenle getirecektir. Her nasip vaktine esir. 

(1,656 puan) tarafından

Öyle canım tabiiki. Benim de bebeğim gününü beklerse gorumcemin düğününe denk geliyor doğum. Benim de kimsem yok herkes düğüne gider tek başıma dogururum diye korkuyorum 😂 kardeşim de başka şehirde memur. İzin aldı ama doğum hemen başlasa hemen gelemez uzak. Tabi herşey biter gider bir şekilde ferah olmak lazım . Yine de en azından doğumu birkaç gün önce cekebilsem bari diye uğraşıyorum 😂

İlgili sorular

+1 oy
1 cevap 77 göst.
0 oy
9 cevap 190 göst.
28 Eylül 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Oylesinekimsee (393 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 109 göst.
15 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde Keyfimizpasadayok (848 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 142 göst.
19 Haziran 2025 Diğer kategorisinde Prensesim benim (236 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,886 soru

24,175,310 cevap

336,077 kullanıcı

...