0 oy
301 göst.
Diğer kategorisinde (8,886 puan) tarafından

Kızlar oğlumu ayağıma aldım uyutmaya çalışıyorum aklıma geldi buraya yazayım dedim .

Sabah kızımı hastaneye götürdük şehir hastanesi ultrason randevusu vardı 

Büyük bekleme yerinde ismimizin yanmasını bekliyoruz 

Bir yanımda Suriyeli 2 bayan oturuyor biri genç biri yaşlı büyük ihtimalle kaynana gelin 

Gelinin kucağında yeni doğan bebek var. Çokta temiz güzel yüzlü bir bayan .diğer tarafımdada 2 tane teyze 

Ya 50 tane soru sordular geline resmen illallah ettirdiler kıza ve kadına 

Bu bebek niye bukadar küçük

Nasıl yıkıyorsun bunu

Niye hiç ağlamıyor 

2 kilodan az demi bu 

Kaçıncı çocuğun 

Ülkenize gitmicenizmi

Nerde doğurdun 

Bronşit mi yaptınız çocuğu ultrason niye istedi doktor

Babası nerde

Bide bu soruları 1 kere deği kaç kere sordular . Kız ve kadın anlmıyorda Türkçe yanında 17 yaşlarında oğulları varmış o anlıyor çeviriyor 

Ama kaynanası bir süre den sonra maşallah la havle demeye başladı.

Uyuyan çocuğa niye ağlamıyor bu diolar ya . Ya insanlar neden bukadar hekresin herşeyine burnunu sokma hakkını buluyorlar kendilerinde

Arapça bilsem kalk da git uzağa otur kurtul şunlardan dicektim kıza 

Ya sabır çektim kaç kere bişey desem eşim kızar sen karışma die 

Siz olsanız yeter teyze sanane dermisiniz?

7 Cevaplar

0 oy
(891 puan) tarafından

Hiç cevap vermezseler bir daha soramiyorlar

(8,886 puan) tarafından

Vermediler canım Türkçe bilmiyor ikiside 

Ama susmuyorlar ve cevabı alana kadar sordular yanındaki erkek kardeşlerine oda Çat pat anlatıyor kendince

-Reklam-
0 oy
(13,995 puan) tarafından

bizim millette patavatsız ve meraklı çok. 

had bilen insanlar değiliz maalesef. 

hayır o kız kalksa bunlara sanane dese, kız terbiyesiz olacak sonra🤷🏼🤦🏼‍♀️

(8,886 puan) tarafından

Türk olsa büyük ihtimalle sanane der kalkardı ordan. Bide göz hapsine aldılar sürekli bebeğe bakıyorlar nasıl huzursuz oldu kız üzüldüm resmen

(13,995 puan) tarafından

işte tam tersi olsa nasıl rahatsız olurlar bi de Türk değil diye daha bir aşağılarlar belki güvenliğe şikayet ederler. 

böylelerini paylamak gerekiyor ya, bir iki kişi çıkmışsa bunlara daha konuşamazlar 

(8,886 puan) tarafından

Çok doğru tam tersi olsa yıkarlar ortalığı. Ama kendilerinde o hakkı buluyorlar çok tuhaf bir şekilde 

0 oy
(4,240 puan) tarafından

Öyle durumlara anında karışıyorum. Bazen insanlar ayıp olmasın diye susuyorlar, o suskunları bozulmasın diye ben geçip bu seni ilgilendiren bir mesele olsaydı zaten biliyor olurdun diyorum. Sanane demekten daha nazik.

Hastanelerde çok insan boş konuşuyor, vakit ölsün diye mi yoksa hakikaten meraktan mı bilmiyorum ama çok ayıp.

Yapan akrabanız varsa hemen susturun, nefret ediliyor onlardan. 

(8,886 puan) tarafından

Eşim kızmasa yada yanımda eşim olmasa bende dicektim artık çok doldum bir süreden sonra. Teyze başka işiniz yokmu sizin bi susun die .. bide kızı ve bebeği göz hapsine aldılar sürekli bebeğe bakıyorlar küçük doğmuş belli bide  sadece zıbın giydirmiş dahada zayıf duruyor ama 10 kerede sorulmaz ki çok zayıf çok zayıf die 

Kız bir süre sonra battaniye ile kapattı bebeğin heryerini ..  

0 oy
tarafından

Kendim kalkar giderim gelinin yerinde olsanda cevap vermedim anlamiyo nasilsa ben dilinizi bilmiyorum bitti gitti 

0 oy
(4,444 puan) tarafından

Ayyyy o tarz olay benim de kaç kere başıma geldi mesela dışar da döner yiyordum Bebek de arabasındaydı ama huysuz ağlayıp duruyordu suyunu verdim karnı tok yanımda ki teyze su ver şöyle yap böyle yap verdiiimm suyunu felan abla dedim ama gıcık ses tonu ile söyledim sonra bir başka zaman parktayız çocuk yine durmuyor bebeğim biraz evcilll dışarıyı pek sevmiyor teyze şöyle yapsana böyle yapsana su ver vs vs karışıp durdu hep cevap bile vermedim sonra bişey diyemedi en iyisi duymamazlıktan gelmek 🙄

0 oy
(30,922 puan) tarafından

Sanane diye cevirseymiş iyiymiş 

İşsizlikten herbokolog yapıyorlar işte 

0 oy
(32,626 puan) tarafından

En sevmediğim yaşlı moruklar hadsizler ya

İlgili sorular

+1 oy
12 cevap 915 göst.
30 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde Sevgi344 (406 puan) tarafından soruldu
0 oy
41 cevap 1,149 göst.
17 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde gokyldz2023 (121 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 322 göst.
12 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Allizzwell11 (510 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 789 göst.
1 Ocak 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ikra ece (498 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,509,974 soru

24,637,872 cevap

365,605 kullanıcı

...