0 oy
528 göst.
Diğer kategorisinde (2,236 puan) tarafından

Hamileliğini duyar duymaz telefon ekranına bebek resmi koyanlar...

Yani çevremde üç dört kişi hamile ve hepsinin telefon ekranında beğendikleri bebek var.

Bana çok gülünç ve abes geliyor böyle yapılması. 

Ne kadar istedikleri kadar beğendikleri bebekleri ekran fotosu yapsalar da kime benzeyecegi belli zaten.

Nedir bu çaba anlamadım 😀

15 Cevaplar

+21 oy
(1,007 puan) tarafından

Ya sizene Allah aşkına insanların ekran fotosundan bu kalmıştı şikayet etmediğiniz. Ne zararı var mesela sana. Madem gülünç ve komik geliyor sana o halde Gül ve geç. İnsanlar hoşuna gidiyor koyuyor demek ki öyle mutlu oluyorlar ki koyuyor sana ne kime ne artık neye tepki vereceğinizi şaşırdınız iyice 

(2,236 puan) tarafından

Ne dert edicem saçma ***** konuşma bana. Ben o arkadaşlarımla bile dalgasını geçiyorum bu konunun. Kimse alınmıyor da sana ne oluyor asıl!!!

(1,007 puan) tarafından
+2

Post olarak açacak kadar dert etmişsin demek ki. Kaldı ki ben senin arkadaşın değilim arkadaşlarinla dalgasını geçtiğini şeyi bir başkalarını da itham edip dalga geçiyorsun, büyü !!

(2,236 puan) tarafından

Evet haklısın ekrana koydukları bebeklere ya benzemezler diye dert ediyorum hatta bazen gizlice de ağlıyorum. Git başka yerde kas duyarını. Burada herkes istediği konuda post açabilir. Madem bu post zoruna gitti yorum yazmayacaktın.

(371 puan) tarafından

banada sacma gelio ama bende ilk cocukda koydum kendi bebekligimi renkki gozlu vocuk cikaririm belki diye iki cocukda babasi gibi kara böcük oldu🤣🤣🤣

(1,151 puan) tarafından

Eee sarışınla evlenseydin 😀😀😀

(371 puan) tarafından

sarisin sevmem esmer de sevmem . esim beyaz tenli ama gozu siyah.kumral sac tonunda .:)) yani kara böcük derken goz rengi olarak kara🤣🤣🤣ailesinde gecmis kusaklardada hic tenkli goz yokmus. belki olsa sansimiz olabilirdi

(1,151 puan) tarafından

Aman sağlık olsun 😀😀😀

-Reklam-
+5 oy
(3,655 puan) tarafından

Bu düşünceni otururken kendi kendine söyleyebilirsin düşünebilirsin ama kalkıp da buraya post açmak çok saçma isteyen istediğini koyar netice de ayyy bu ne ya çok saçma deyip kendin düşünebilirsin onu ama niye bunu buraya post açtınn anlamadım 

(2,236 puan) tarafından

Ben burada kalkıp kimsenin dedikodusunu yapmıyorum. Ben çevremde gördüğümü paylaşmak istedim. Zaten gülüp geçtiğimiz bı konu. Emin ol aldatılma, şiddet görme postlarından iyidir.

(3,655 puan) tarafından
+1

Bu konuyu gider arkadaşlarınla goy *** yaparsın komşunnla vs buraya post açacak kadar büyütmüşsün olayı saçma 🙄

(2,236 puan) tarafından

Yaw ne duyar kastınız he 😒

+4 oy
(15,105 puan) tarafından

Burada da bunu yapan muhakkak vardır ne gerek var eleştirmeye bu çok kişisel bir inanış toplumsal bir yanı da yok. Şahısları bağlayan inançlar totemler bize saçma geliyor diye gülünç olarak sınıflandırılamaz. Ben yapar mıyım yapmam hayalimden güzel evlatlarım. Ama burada bunu yapan üzülür bunu görürse 

(2,236 puan) tarafından

Ben arkadaşlarım üzerinden bahsediyorum. Burada yapandan değil. Burada yapan yapar birşey diyemem. Ama beni güldüren hiç benzemeyecek bir bebeği ekran görüntüsü yapmaları. Zaten gülüp geçiyoruz öyle 

+1 oy
(2,386 puan) tarafından

İyiki sen öyle birşey yapmıyorsun 😂😂😂😂😂🤷

(2,236 puan) tarafından

Yani öyle birşey yapmak hiç aklıma gelmedi ama bunu da bı akım haline getirdiler heralde 😀

(2,386 puan) tarafından

Olabilir saçmalık başka birşey değil evet ☺️

+1 oy
(1,917 puan) tarafından

Yani ne var şimdi bunda benim ekran resmim de bu

imageSadece erkekler mi koyabilir arabasını bu da benım arabam ve benim için çok değerli herkes herşeyi konuşmamalı 

(1,917 puan) tarafından

Çok memnunum gerçekten yol tutuşu kullanımı çok rahat ben bir çok araba kullandım ama bu başka 

(2,236 puan) tarafından

Bende Alman alalım dedim ama eşim gitti Çin'i tercih etti. Gerçi bizde memnunuz çok donanımlı bi araç ama ülkede fabrikası bile yok şimdilik (Chery).

(1,917 puan) tarafından

Okurken anladım chery olduğunu ama ben daha kibar park yaparken sıkıntı yaşamayım diye golfte kaldım 

(2,236 puan) tarafından

Valla büyük aracı parketmek, dar sokaklardan geçirmek zormuş. Golf, Polo o yönden daha iyi

(1,917 puan) tarafından

Polo değilde golf çok iyi 

+1 oy
(638 puan) tarafından

Niye bende yaptım hoşuma gidiyor bebeğim benzesin isterim tabi ki bunda abartılacak ne var 

(2,236 puan) tarafından

Abartmıyorum ki. Sadece garip geldi.

0 oy
(707 puan) tarafından

Bence de saçma bir fenomen paylaşmıştı mavi gözlü bir bebeğe bakmıştı onunda bebeği mavişti işte bakmışım aynısı fln die sonra biri yorumda sordu aylede renkli gözlü varmı die oda bende babasida mavi gözlü dedi eee daha fotuyla ne alaka 

(2,236 puan) tarafından

Bı arkadaşım var, eşi esmer kendisi de siyah saç, beyaz tenli. Gitmiş ekrana mavi gözlü sarışın bı bebek koymuş. Onu gördükçe dalgasını geçiyorum. Boşuna çabalama telefondakine benzemez diye 😀

(707 puan) tarafından

Embiryolar telefonda mi geçiyormuş🤣🤣

0 oy
(2,733 puan) tarafından

Her gebeliğimde kendime bakıyorum.şahsen kendimden başka güzel örnek föremiyorum.ben varken niye başkasına benzesin.büyük benle babası.küçük oğlumda benim kopyam😂😂

(2,236 puan) tarafından

Benim kız da kaşı gözü bana, burun dudak kız kardeşime, fiziksel ve karakteristik olarak da babasına benziyor. Herkesten almış ortaya karışık 😀

(2,733 puan) tarafından

Ne güzel işte kimsenin gönlü kalmamış😂

0 oy
(20,932 puan) tarafından

Benimde kızımın resmi var ama 6 aylık resmi banada gülme 😁😁 gebelikte hiç öyle şeyler yapmadım 

(2,236 puan) tarafından

Yok canım ben sana niye güleyim. Zaten çoğumuz da çocuklarımızın fotosu vardır ekranda. Bana sadece garip geliyor başkasının çocuğuna benzesin diye böyle yapmaları. Önemli olan can sağlığı. Ana belli baba belli yani 😀

(20,932 puan) tarafından

Yani ana hatce baba Ahmet olunca Adriana Lima da çıkmıyor neticede ama insanlar bir umut demekki 😃 

(2,236 puan) tarafından

Aynen bir umut deyip alay ediyorlar kendileriyle 😄 valla ben kaynanama benzemesin de kime benzerse benzesin derdim hep 😁

(20,932 puan) tarafından

Aynı şekilde bende öyle derdim şükür benzemedi huyu benzemezse 

0 oy
(1,028 puan) tarafından

Belki hoslarina gitmis diye koyuyorlar.Zaten bebek ya enneye benzer ya babaya.

(2,236 puan) tarafından

Ama Kara kuru olup da sarışın mavi gözlü bebek koymak nedir ya gerçekten gülüyorum yani 😀 gerçi kendileri de gülüyor duruma 😄

(1,028 puan) tarafından

Heves ediyorlar herhalde.Banada soylerlerdi bak ona benzesin diye.Ben inanmiyorum iki cocugumda babalarina benziyor.MasaAllah ikiside guzel cocuklarimin

(2,236 puan) tarafından

Allah bağışlasın. Valla bende inanmıyorum. Bana da kendi bebeklik fotona bak sana benzesin derlerdi ama hiç öyle birşey yapmadım. Sağlıklı doğsun yeter benim için derdim 

0 oy
(1,274 puan) tarafından

Sus kızzzz ben daha yeni evlenmiştim hiç hamilelik bile yoktu ortada bende koymuştum bir tane güzel bebek fotoğrafı hoşuma gitmişti diye bebeğim olsun da ona benzesun diye değil ha benim bebeğim ondan bin kat güzel oldu o ayrı da herkesin zaten yavrusu kendine güzel 😁😁

(2,236 puan) tarafından

Uf sen baya erken başlamışsın birde 😄 tabii canım herkesin yavrusu kendine güzel. Allah acılarını göstermesin.

0 oy
(25,319 puan) tarafından

Değişik geldi banada şuan 😁😁😁

(2,236 puan) tarafından

Bana da değişik geldi hani hepsinin yapması. Akım mi ne bu?

0 oy
(24,577 puan) tarafından

Değişik inanışlara sahipler demekki hamilelikte en çok kime bakarsam bebek ona benzeyecek diye düşünüyorlar böyle de batıl inançlı kişiler var 😂

(2,236 puan) tarafından
+1

Kaynanam son bir ay bende kalmıştı. Ona benzemesin diye karının suratına bile bakmadım adam akıllı 😄. Şaka tabii ki de sonuçta babaannesi benzeyebilirdi ama kızım tercih etmedi benzemeyi 😁

(24,577 puan) tarafından

İyi bari huyu da benzemesin en önemlisi o 😂😂

0 oy
(215 puan) tarafından

Çok katılıyorum prenses annesine sizene insanlar istediği şeyi çiçekti bocekti bebekti alıp profil yapabilir yani ne var bunda 

(1,007 puan) tarafından

Teşekkür ederim ♥️ 

(2,236 puan) tarafından

Ben niye yapmışlar diye sorgulamiyorum ki. Yani bı garip geldi bana hepsinin bunu yapması. Yoksa yapsın yapmasın banane

0 oy
(3,305 puan) tarafından

Benim çiçek vardi bebisim oldu onun fotosu var ilk senden duydum çevremde öyle yapan görmedim 

(2,236 puan) tarafından

Bende ilk defa arkadaşlarımda görünce garip geldi. Benim aklıma hiç gelmedi böyle şeyler. 

İlgili sorular

0 oy
40 cevap 1,800 göst.
0 oy
8 cevap 922 göst.
3 Kasım 2019 Diğer kategorisinde Nebaht (501 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 282 göst.
20 Temmuz 2025 Moda kategorisinde Ruhefza (956 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 301 göst.
5 Şubat 2025 Diğer kategorisinde Fatma şeyhan (180 puan) tarafından soruldu