Birde karın ve bacakların sıkılaşmasi için ne önerirsiniz
Bizim diyet grubunda kullananlar var memnunlar
Bir kadın var instada baya inceldi onunla bende sipariş verdim eşim kurunca kullanmaya başlayacağım
Adı ne cnm merak ettim
120 modeli decathlon dan
Benimkide aynı model lde cnm kadın kim merak ettim
Bugün benim 4 günüm 1 saat yaptim her gün bacaklarım gözle görülür incelme oldu kalca bölgeside belli oluyor
Mesudekeskn bununla alakalı reesleri var 5 ayda 23 kg verdi ve baya bacakları inceldi her gün 45 dk eliptik yapti bende günlük 45 dk hedefledim
Aaa bende tik yokta görüp başladım gerçekten öyle tevafuğun böylesi ben 4 gündür yapıyorum 1 saat şeklinde zamanım kısıtlı ben gördüm maşallah motive oldum
Aynı kadın mıydı
Sen kaç kilosun hedefin ne
Evet aynı kadın ama ben tik tokda daha fazla eliptikle ilgili sonuç videosu gördüm hedefim 30 kilo vermek ve benim troitlerom yavaş çalıştığı için zor veriyorum
Ya benimde tiroidim var maalesef. Benim yaşım 29. 81 im şuan hedefim ilk etapta 70 olmak. 87.4 den düştüm
Benimde var eliptik bisikletim düzenli olarak kullanınca ciddi anlamda incelme oluyo bir ara günlük 45 dk yapıyordum diyetle de destekleyince 15 günde bile fark oluyor vucudda
Ay bu yorum baya motive etti bende yeni aldım eşimin kurmasını bekliyorum başlamak için
Spor da istikrar önemli diyet ile destekleyince de mükemmel şeyler oluyorsa önemli olan boğazı tutup istikrarlı devam etmek
Heryeri çalıştırıyor mümkün ama ben çok sevmiyorum onu
Ben evlenmeden önce 1 sene kullandım onu yürüyüşle de destekledim ama alakasız bir şekilde kalcam genişledi. Yanlış mı yaptım birşeyi bilmiyorum, bacaklarım iyi olmuştu ama
Benim kalcamda bir etki olmadı ya umarım genişleme okmaz
1,473,160 soru
24,121,022 cevap
333,469 kullanıcı