+1 oy
90 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,645 puan) tarafından

Kızlar merhaba şehir hastanesinde çocuk kardiyoloji için senede bir muayene olmamız gerekiyor ama önce çocuk doktorunun görüp kardiyoloji bölümüne yönlendirmesi gerekiyormuş ben şimdi çocuk doktoru için randevu aldım ama kardiyoloji için aynı gün randevu verirler mi sizce bilgisi olan yardımcı olursa çok sevinirim 

4 Cevaplar

+1 oy
(918 puan) tarafından

Aynı gün çok zor çünkü çok yoğun bi bölüm tekrar randevu almanız lazım yada şöyle yaparsınız sekretere gidip yardımcı olabilir mi diye sorabilirsiniz eyer yoğun değilse belki alır ama bizim burada randevusuz asla bakmıyorlar 

-Reklam-
+1 oy
(1,950 puan) tarafından

Çocuk dk seni yönlendirecek ya eğer iyi bı dk denk gelirsen kardiyoloji dk seni direk gonderebilir sıra bekletmeden ama randovu varsa aynı güne Alman daha iyi olur çok geçmiş olsun 

Bende 1 aydır çocuk nöroloji uğraşıyorum ama yok alamadım hala

(1,645 puan) tarafından

Geçmiş olsun canım ben bir kere şehir hastaneine götürdüm doktor imzalı bi kağıt verdi sekretere götürüp ver dedi götürüp verince aynı güne randevu almıştım sanırım doktor aynı güne alayım diye böyle bişey yaptı daha sonra hiç şehir hastaneine götürmedim ama şu an en iyi çocuk kardiyoloji doktoru şehir hastenesinde o yüzden oraya götürmek istedim 

(1,950 puan) tarafından

Tabi götür şehir hastaneleri herşeyi araştırıyor özel gibi para tuzagi çoğunda yok eğer erkense randovunuz gen kağıtla yönlendirebilir sizi 

Bizimki tek dk sabah akşam gece demeden bakıyorum ama almadım gittim sabahın körü bakmadı randevu alamıyorum yok diyorum bakmayız diyo valla Allah hastaneye düşürmesin 

+1 oy
(1,830 puan) tarafından

Aynı gün içinde eğer boş randevu varsa alabilirsin başıma gelmisti çocuk doktoru kardiyoloji bölümüne yönlendirdi baktım boş randevu var aynı güne aldım ama çocuk doktoruna sabah erkenden götürmüştüm randevu alman şart çocuk kardiyoloji sırayla bakmıyor randevu istiyor 

(1,645 puan) tarafından

Evet canım bende saat 9.00 A aldım inşallah gün içine alabilirim çok teşekkür ederim 

(1,830 puan) tarafından

Rica ederim geçmiş olsun

+1 oy
(345 puan) tarafından

Doktor ekran açıp özel istek yapmadan olmaz diye biliyorum hele kardiyoloji o kadar dolu ki asla randevu bulunmuyor.durumun acil olsa bile bekletiyorlar.cok mühim bir durumsa özel hastaneye de gidin derim zaman çok kıymetli 

(1,645 puan) tarafından

Çok şükür aciliyeti olan bi durumumuz yok senelik muayene olmamız gerekiyor hastane hem çok bir de küçük bebeğim olduğu için aynı gün içerisinde olması çok iyi olur inşallah aynı güne alırım bir kefe götürmüştüm şehir hastaneine aynı güne vermişlerdi inşallah bu seferde boş randevu vardır 

(345 puan) tarafından

İns verirler kuzenim acillik olmuştu yine de umursamadilar pek.nasibiniz varsa kolaylaşır ins çok zor bebekle hastanede gezmek,

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 157 göst.
+1 oy
3 cevap 80 göst.
+1 oy
6 cevap 309 göst.
+1 oy
2 cevap 145 göst.
2 Aralık 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,881 soru