0 oy
226 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (6,777 puan) tarafından

Şaka gibi ama benim oğlum 4 yaşında yaşadıklarım dün gibi asla unutamıyorum ama 4 yılı geride bırakmisiz 

Eskiler bilir doğacak mi ölecekmi büyüyecek mi derken bu günlere gelmişiz 

Geçen yıl 3 yaş doğum günü nu kutlamak nasip olmadı hastaydım oğlumdan ayriydim ama rabbimin izniyle bu yıl dillere destan bir doğum günü yapıcam oğluma 

Menü için de fikir istiyorum 🫣 🤗 

1 pasta 

2 sarma 

3 börek 

4 makarna salatası 

5 ıslak kurabiye 

Başka ne ekleye bilirim fikriniz var mı üşenmezsem mini dere otlu poğaça 

Gerçekten bunu cani gönülden söylüyorum eğer yakın olan varsa beklerim 

Davetiyemiz bu 

image

Pastanın üzerine koyulacak resim bu 

image

6 Cevaplar

0 oy
(623 puan) tarafından

Sağlıklı güzel yaşları olsun paşanın kalabalıkmısınız menüde yeterli görünüyor aslında

(6,777 puan) tarafından

Rahat 20 kişiyi geçer cnm Sakarya'danda gelecekler sadece. Ailem le toplanın can 10 kişiden fazla oluyoruz. 

-Reklam-
0 oy
(3,954 puan) tarafından

Nice sağlıklı yaşları olsun inşallah 🌼

Bence menü gayet iyi. Sadece şunu önerebilirim, yumurta beyazı ile yapılan mering. Benim kızım ve kuzenleri buna bayılıyorlar. Ama yemekten sonra servis etmek lazım 😌

https://www.nefisyemektarifleri.com/beze-mereng-3-yumurta-aki-ve-seker-ile-tam-90-adet/

İllede bu tarif olmak zorunda değil tabi ki, başka sayfalardan da bakabilirsiniz. 

(6,777 puan) tarafından

Teşekkür ederim canım bunu arkadaşta tavsiye etti ama 20 den fazla kişiyiz baya uğraştırır beni o yüzden doyurucu olsun tabakta vereyim bittimi daha birşey çıkarmak istemiyorum 

(3,954 puan) tarafından

Heee o zaman en fazla poğaça olursa kafi. Hem doyurucu, hem lezzetli. Ya da mercimek köftesi. 

(6,777 puan) tarafından

Çok teşekkür ederim canım poğaça daha doyurucu olur bida yemekle uğraşmam Sakaryadan gelecekler de var

0 oy
(652 puan) tarafından

Canım senin menüden bağımsız bir menü çıkarıyorum sana

Doğum günü pastası 

Sarma 

Muska böreği (Çok aşırı lezzetli oluyor) 

Poğaça 

Tavuklu Şehriye salatası 

Mantar kurabiye 

Birde böyle küçük Mısır kutuları alıp Mısır patlatıp içine koyabilirsin canım 

(6,777 puan) tarafından

Böreğin şekline karar vermemiştik cnm. Onu değerlendire bilirim yufkami aldım 

Şehriye salatası bu bizimkiler beğenmiyor :( olsa iyi olurdu ben çok seviyorum 🫣 

Poğaça üşendim 🤣 ama ekleye bilirim 

Islak kurabiye yerine mantar kurabiye olabilir 

Mısır istemiyorum çünkü millet gittikten sonra saatlerce etraftan Mısır toplayamam çünkü gelecek ailenin bir oğlu var Allah versin geçen gelmistiler yaptim dedim çocuklar film izlesin yesin yatak odasından bile Mısır topladım felaket saçıyor 

Ama öneriler için çok teşekkür ederim 

0 oy
(1,248 puan) tarafından

Maşallah maşallah canım Rabb'im bağışlasın nice nice doğum günlerini kutlayın inşallah 🙏 🙏 🙏...

Kısır ekleyebilirsin cnm . Kapya biberini közleyip yoğurtla servis edebilirsin. 

Islak kek daha kolay olmaz mı ? sigara böreğini fırında yapabilirsin.

Kalabalık oluyorsunuz çeşit fazla olursa iyi olur.

İç hazırlayıp fırına pide verebilirsin 

(6,777 puan) tarafından

Pide uygun değil bana göre cnm 

Pasta var zaten ıslak kek gitmez 

Böreğin şekline karar vermedik daha büyük ihtimalle annem çarşaf böreği yapıp getirecek olmadı yufka dan yapicam 

Yoğurtlu makarna var zaten garnitür lu 

Amin inşallah canım Allah razı olsun 

0 oy
(2,109 puan) tarafından

Sağlıklı nice mutlu yaslari olsun . 

Menüye kısır,  mercimek köftesi, yada çiğ köfte de olabilir diye düşündüm 

(6,777 puan) tarafından

Teşekkür ederim canım Allah razı olsun 

Ekleme yapila bilir 

0 oy
(4,957 puan) tarafından

Havalar bu kadar sıcakken ortaya buz gibi bir meyve tabağı hem basit hem şık olur iyi gider. Bir de çocuklara özel küçük kaplarda koyarsan daha sevinirler. Makarna salatası yoğurtlu olmayacaksa basit bir yoğurtlu meze düşünebilirsin. Hazır malzemelerle mini pizzalar olabilir. Pratik olarak aklıma bunlar geldi. Çok hamurişi var menü de daha fazla ekleme bence. 

İlgili sorular

+2 oy
12 cevap 257 göst.
0 oy
2 cevap 125 göst.
13 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde Aniskomhakli (1,230 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 153 göst.
0 oy
0 cevap 51 göst.
14 Ocak 2025 Moda kategorisinde Ftm1907 (633 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,248 soru

24,166,650 cevap

335,626 kullanıcı

...