+1 oy
164 göst.
Güzellik-Bakım kategorisinde (426 puan) tarafından

Yani insan arar der hamilellegin nasıl geçiyor diye. Oğluyla konuşur. Bende aramam. İnsan bu der canının istediği vs bisey varmı. Zaten aramızda 8 saat mesefa var. Bide diyor 40 çıksın gelecem. Açıkçası gelmesini istemiyorum boş bide kayınpedermle gelecek zaten evim küçük 

5 Cevaplar

+2 oy
(351 puan) tarafından

Sen ara halini hatırını sor canım , ben aramam yazmışsın . Mesela ben beni aramayan birini kesinlikle aramam . Ki onlar büyük yaşlı insanlar bizim gibi ince düşünemiyorlar , bu büyütülecek birşey olduğunu düşünmüyorum 😌 

(426 puan) tarafından

Yani ben önceden çok arardim kendisi aramıyor 

(351 puan) tarafından

Olsun başka zararları yoksa bu kafaya takıp büyütülecek bir durum değil canım insanlar neler neler yaşıyor . Kendine resmen dert aramışsın. Şu gerçeği unutmayın ; kocanın ailesi senin annen baban değil. Kocanın annesi babası . Seni onlar büyütmedi neticede. Kendi ailen gibi bir özveri bekleme onlardan  

-Reklam-
+2 oy
(1,383 puan) tarafından

Yani öyle arayıp soran Kaynanalar var tabii de herkesin kişiliği farklıdır. Benim kaynanam da sormaz ben alinmam. Hergun görüyor tabi ama . Sıkıntı olsa zaten duyardi. Ayrıca canının istediği şeyi de kocan sorar bilmiyorum çok şey mi bekliyorsunuz yoksa ben mi az şey bekliyorum 😂

+1 oy
(1,276 puan) tarafından

Sen küçüksün aramazsan aranmazsin. Kul köle olsun mu istjyorsun yani napsin. Azıcık alttan alsanız koşarak gelirler. 

(604 puan) tarafından

Demi arasa zırt bırt arıyor oluyolar aramasa aramıyor belki o müsait oldugunda arasın diyodur rahatsız etmek istemiyordur böyle şeylere kafa takma canım ara sor kendin nasılsınız falan diye hem sevinmiş olur sen biraz onu alıştır oda zamanla arar illaki benimki bana yakın olmasına ragmen ben aramadan aramaz 

(1,276 puan) tarafından

Yani o arada arayacak belki kadın 

0 oy
(8,237 puan) tarafından

Hamilelik hastalık değil bence bence problem olmamalı ...

0 oy
(4,234 puan) tarafından

Niye canın bir şey istiyor mu diye sorsun ki . Eşin yok mu yanında. Bunu eşinin sorması lazım. Bazen küçük çocuk gibi davranıyorsunuz.  Hamilesiniz diye kimse size özel muamele yapamaz eşinizin dışında.

İlgili sorular

+1 oy
7 cevap 242 göst.
29 Nisan 2025 Diğer kategorisinde Kizilaslan (2,083 puan) tarafından soruldu
+1 oy
21 cevap 1,111 göst.
22 Şubat 2025 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 946 göst.
25 Ocak 2021 Diğer kategorisinde Mrvk04 (253 puan) tarafından soruldu
0 oy
44 cevap 1,578 göst.