0 oy
150 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (3,702 puan) tarafından

Eş tarafdan Yakın akrabamız, hemde değerli bi aile. Babalarını kayb ettiler. Büyük kızın 21 yaşı var. Piskolojik çökmüş durumda. Geceleri kayb oluyor, mezarlıktan bulub getiriyorlar. Kızların yanında başka şeylerden konuşun dedim. Elimizde değil dediler. Kızda terbiyeli akıllı oturmasını kalkmasını bilen, bi sözümü ikiletmeyen bi kız.  Eşimde uzak yere çalışmaya gitti. Ben de diyorum kıza iyi gelir gelsin yanımda kalsın. Yalnızım, hamilelik, küçük çoçuk bahane ediyim. Zaten kendi işimi kendim yapıyorum. Yapacağı şey en fazla ben çoçuğumu akşam sabah havaya çıkarırken benimle gelmesi. Gün içinde de evde çoçukla oynar kafası dağılır.  Söylersem hayır diyeceği kesin de. Gelmesi için ısrar etsem, yanıma getirsem yalnışmı yaparım kızlar?

Halaları Cenazenin 3-cü günü çoçuklarla, anneleriyle kavga etmiş. Kızın saçını başını yolmuş. Duyunca kalbim parçalandı. Gidecekıeri yakın başka kimseleri de yok. Kavgadan sonra da mezarlığa gitmiş. 

6 Cevaplar

+3 oy
(4,225 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap

İyi düşünmüşün güzel düşünmüşün de. O çocuğun sana değil psikolojik destek ve tedaviye ihtiyacı var. Gecenin bir körü evden çıkıp gitse sen nasıl peşine düşeceksin. Bir tane yanında bir tane karnında çocuk. Nasıl sorumluluk alacaksın. Yada birinin dikkatini çekse kandırıp alsa götürse senin nerden haberin olacak . Şu anda en savunmasız tehlikeye en açık olduğu, iyiyi kötüyü ayıramayacağı bir dönemde.

(3,702 puan) tarafından

Hiç böyle düşünmemiştim. Ordan uzaklaşsa iyi gelir diye düşündü. Ya yine gitmek isteyeceği yer orası olursa😔 Allah yardımcısı olsun

-Reklam-
+1 oy
(2,831 puan) tarafından

İyilikten maraz doğar canım, düşüncen niyetim iyi lakin kızın psikolojisi malum, seninde küçük bebeğin var sen daha iyi bilirsin ama moral olacak derken kavga gürültü birşey olur sen zarar görürsün ben olsam çok mudahele etmem. Şimdi yangın var içinde 

0 oy
tarafından

Canım hem senin için iyi olur kafan dağılır 

Hem ona da iyi gelir

0 oy
(887 puan) tarafından

Yaa.ne güzel düşünmüşsün Allah razı olsun gelirse iyi olur ona da 

(3,702 puan) tarafından

Demi. Daha çok yeni babalarını kayb ettiği. Biraz zaman geçsin söylemeyi düşünüyorum. Önce bi eşimle konuşayım. 

0 oy
(3,359 puan) tarafından

Her insanın yas tutma süreci farklıdır. Kafası dağılsa tabiki iyi olur ama acısını yaşaması, dışa vurması en iyisi. Bir süre sonrası için gelebilir ama, hava değişimi olur. 

0 oy
(424 puan) tarafından

Kızın haline gerçekden çok üzüldüm Allah sabır versin.. ama ben güvenipde alamazdım küçücük bebeyimin olduğu eve psikolojik olarak iyi deyil ya kendini kayb edip bebeye sana bi zarar veemeye kalkarsa

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 137 göst.
10 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde Prensesp (9,897 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 695 göst.
1 Eylül 2021 Aile & Aşk kategorisinde Sgb (2,011 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 175 göst.
30 Temmuz 2021 Aile & Aşk kategorisinde Kirsehirli (597 puan) tarafından soruldu
+2 oy
8 cevap 240 göst.
25 Nisan 2025 Diğer kategorisinde eylul_ (2,023 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,244 soru

24,069,659 cevap

330,569 kullanıcı

...