0 oy
157 göst.
Diğer kategorisinde (31 puan) tarafından

Kızlar evde her zaman neyi tutmak mantıklı hazır gıda olsun buzluk olsun misal kahve içimi için bile gelceği düşüncesi geriyor beni çok severim insan gelsin yedir eyim ama çat kapı olunca evde de bişi olmaya biliyor bazı insanlara şaşıyorum kuruyemiş çikolata vs hep oluyo bizde alskta kendimiz yi yiyoruz:))) 

8 Cevaplar

+1 oy
(24,232 puan) tarafından

Ben özellikle tutmam çat kapı gelen aç kalsın bence de 

-Reklam-
0 oy
(560 puan) tarafından

Buzluğa kek kurabiye türü şeyler atabilirsin canım 

0 oy
(1,659 puan) tarafından

Bizde yiyoruz ama her zaman ayrı da alırım ne olur ne olmaz diye 😁 mesela hurma lokum badem şeker cevizli sucuk çikolata kuruyemiş bunlar olur sürekli fazladan 

Buzlukta da bir ara hep kurabiye yapardım çoktan yapmadım vallahi 🤷‍♀️

(3,264 puan) tarafından

Hemen sana kahveye geliyorum 🤣🤣

(1,659 puan) tarafından

Ayyy keşke bacım yaa çok isterdim vallahi başım gözüm üstüne ne güzel olurdu iki lafın belini kirardık😀

(3,264 puan) tarafından

🥰🥰😘😘😘🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤣🤣

0 oy
tarafından

Canım milföy hamuru al 

İlla evde patates peynir vardır  börek yap

Çayı demle 

Çay olana kadar fırına at pişer 

Yanına domates salatalık koy 

Esine de tatli al gel de 

Tamam oldu bitti işte 

Ceviz üzüm badem cekirdek koyarsın 

Hazır kurabiyeler var

At dolaba 

Gelen olursa 

Çay koyana kadar yerler

0 oy
(5,534 puan) tarafından

çat kapı kimseyi kabul etmiyorum, kafam rahat o yüzden 😅 başka zaman gelsin ne isterse yaparım ama aniden kimse gelmesin

0 oy
(2,812 puan) tarafından

En güzeli dondurucuya mozaik pasta yapıp atmak. Kahve yani çikolata lokum vs tutamıyorum evde misafir sık gelmiyor gelene kadar da oğlum günden güne yiyip bitiriyor. Mozaik pasta kahve yanına da konulur, çay yanına tatlı olarakta çıkarılır. Birde börek sarıp atacaksın dolaba çaya biri gelirse börek pişene kadar bir çeşitte salata yaparsın olur biter. 

0 oy
(3,883 puan) tarafından

Benim buzlukta kek, kurabiye, pide, poğaça, yaprak sarma hep oluyor. Kendimiz için yapıyorum aslında ama fazladan yaptığım için misafire de yetiyor. Bunun dışında çerez, çikolata, kuru meyve de hep olur. O yüzden davetsiz misafir de genellikle yemek hazır olmadığı için gerilirim. 

0 oy
(1,890 puan) tarafından

Cat kapı ne giderim ne gelsin isterim. Gideceğim yere bile 1 hafta öncesinden haber veririm özellikle çocuklu biriyse ev işleri bitmiyor bugün yap ertesi gün darmadağın çoğu kişide. Misafire diye bı şeyler alsam da dayanamayıp ben kendim yiyorum canım sıkıldıkça özellikle yaz akşamları oturdukca 

İlgili sorular

0 oy
28 cevap 1,173 göst.
29 Kasım 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 428 göst.
18 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Sunehriiii (1,828 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 1,150 göst.
12 Ekim 2022 Aile & Aşk kategorisinde Poyrazuraz (37 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 440 göst.