0 oy
182 göst.
Diğer kategorisinde (4,459 puan) tarafından

Az önce ablamla görüntülü konuşurken bağırış seslerine balkona çıktı. Annemlerdeydi, kapının önü park. Bir çocuk basket sahasında yerde yatıyor max 12 13 yaşlarında 5 dakika içinde polis ve ambulans geldi. O sırada da annesi ve ablası da geldi çocuğun. Annem annem diye kadın feryat figan bağırıyordu. Mad.de etkisinde olduğunu söylediler ambulans götürdü. Yani şok oldum, bu yaşta ki çocuklara hatta herhangi bir yaşta ki insana para uğruna bu zehri verenler ya da suça meyil eden insanlar taş olsa da yok olsa. O kadının çığlıkları vs içim gitti. Gözümüzden sakiniyoruz ama çevre bataklığa sürüyor. Nasıl yetisecegiz bu kötü insanların yaptıklarına bilmiyorum. Rabbim helak etsin bu insanları. Ah anneler Rabbim evlatlarımızı korusun inşallah. Çok kötü oldum çok 😔

7 Cevaplar

+1 oy
(1,750 puan) tarafından

Devir öyle değiştiki Rabbım evlatlarımızı korusun hep iyi insanlarla karşılaştırsın inşallah 

(4,459 puan) tarafından

Amin bacım amin 😔🫶

-Reklam-
0 oy
tarafından

Rabbim evlatlarımı torunlarımı koru 

(3,699 puan) tarafından

Aaaaa ben seni hiççç böyle biri olarak hayal etmemiştim torunlarım deyince şok oldum şuan abla 😁😁 bazı yorumlar da görüyorum hiç öyle hissetmedim sana karşı yaşınız kaç 

(4,459 puan) tarafından

Amin amin canım benim 😔

(3,699 puan) tarafından

Ne yazık ki benim kuzenim kullanıyor hatta madde yüzünden hamile bile kaldı şuan da bebeği var 11 aylık ama kuzenim orta da yok bir gidiyor gelmiyor felan çok kötü bir durum Allah düşürmesin

(4,459 puan) tarafından

Babamın kuzenlerinin çocukları da öyle. Yıllardır hapse girip çıkıyorlar. Gencecik çocuklar ama gel gör ki ya satıcı ya içici. Rabbim korusun hepimizi. Ailesi perişan oluyordur. Bu illeti alistiranlar arkada 1 aileyi hatta birden fazla aileyi yok ediyorlar

tarafından

Yaşım 43 canım 

Eşimin oğlu motor kazasında vefat etti 

Bir gelinim iki torunum yetim kaldı 

Onlara arada sırada giyecek içecek maddi yardım ediyorum

İki yetimi yanıma almayı cok istedim ama 

Gelin bir daha evlendi ve bir tane daha çocuğu oldu .

0 oy
(7,210 puan) tarafından

Kekin icine bile enjekte ediyorlarmis o yumusak sekerlere falan o yuzden baskasinin verdigi seyleri yememek lazim

(4,459 puan) tarafından

Bunu bilmiyordum. Rabbim korusun inşallah 😔

(7,210 puan) tarafından

O yuzden cocuga yabanci biri birsey verdi mi almiyorum yada cantama koyup sonra cöpe atiyorum 

0 oy
(3,075 puan) tarafından

Allhım korusun ya ne günlere kaldık derler ya cidden ne günlere kaldık kötülük ne kadar sardı çevremizi neye nasıl güveneceğimizi  bilmiyorum... 

(4,459 puan) tarafından

Çevre yok oldu bacım. Eski güven bitti 😔

(3,075 puan) tarafından

Maalesef öyle tutunabilecek hiçbirşey bırakmadılar 

0 oy
(298 puan) tarafından

Allah belasını versin o zıkkımı zehiri satanların yazık ya Rabbim ailesine sabır versin Evlatlarımızıda korusun 

(4,459 puan) tarafından

Amin amin canım benim 😔

0 oy
(5,965 puan) tarafından

inanılmaz fazla

aileler çocuklarını boşluyor, ne yapıyor kiminle konuşuyor ilgilenmiyorlar. 

bakıyorlar çocuk sessiz odasından çıkmıyor, zannediyorlar ki her şey yolunda. 

şu İstanbulda bir kızın kafasını kesen cani de öyleymiş. 

önce aileler çocuklarına sahip çıkacak sonra devlet bu madde satanları yok edecek.

(4,459 puan) tarafından

Aynen öyle. Ama gel gör ki ikisi de sıkıntılı birimler. Aynı zamanda da çok üzücü 😔

0 oy
(28,447 puan) tarafından

Evet o kadar düştüki illet o yaşlara bizim orda 13 yaşında bi çocuk ölü bulundu o illet yüzünden

(4,459 puan) tarafından

Çok üzüldüm. Sebep olanlar belasını bulsun 😔

(28,447 puan) tarafından

İnşallah canım 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 155 göst.
+1 oy
3 cevap 161 göst.
0 oy
3 cevap 122 göst.
0 oy