0 oy
183 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,137 puan) tarafından

15 gündür fenayım ilaç da içiyorum yok mu çözümü

7 Cevaplar

0 oy
(173 puan) tarafından

Bu bir hastalık ve tedavisi ilac nasıl bir çözüm bulabiliriz ki geçmiş olsun , tez zamanda iyileşirsin inşallah 

(1,137 puan) tarafından

Saraçoğlu testere dişli aslan pençesi kürünü ilk defa denedim. Şifa Allahtan

-Reklam-
0 oy
(2,804 puan) tarafından

Vertigo.....asırı5 stresli hayatın getirdiği...bir hastalık..kulak kristal lerin oynamış [vertigo]

Bunla yasamayı ogreniyorsun belli bir cozumu yok ilaci var geçmiyor zaten.... 40 yas hastalığı olarak bilinmesede 10 yıldır vertigoyum

0 oy
(2,095 puan) tarafından

Ah keşke olsa ya canımı alıyor o lanet sey ya

(375 puan) tarafından

Canım altta yorumumu oku 

0 oy
(379 puan) tarafından

Aslında bünyesinde odyolog barındıran bir hastaneye gitseniz size birkaç manevra uygular sizi oldukça rahatlatır tamamen de geçirebilir kristalleriniz oynamış hangi kanalın tutulduğunu bulup ona göre tedavi uygular. Hangi şehirdesiniz kayserideyseniz şehir hastanesinin ekibi gayet başarılı bu konuda. Çok geçmiş olsun

(379 puan) tarafından

İstanbulda daha geniş yelpaze var aslında. Ben de odyologum vertigo hastalarımız büyük ölçüde memnun kalıyordu

(6,793 puan) tarafından

Nickiniz çok benziyor😀

(1,137 puan) tarafından

Evet adaşmışız 😄

İnanın  5 6 hastaneye gittim bir tanesi manevra yaptı ve daha kötü oldum artık yaptırmıyorum

(379 puan) tarafından

Evet neredeyse aynı 😅

Allahallah başta biraz mide bulantısı oluyor ama sonrasında iyileştirmesi gerekiyordu. Rabbim şifa versin inşallah 

(1,137 puan) tarafından

Amin sağolasın... 

0 oy
(2,606 puan) tarafından

Vertigo baş dönmesimi acaba bazen banada oluyo çünkü

(1,137 puan) tarafından

Evet maalesef 

0 oy
(375 puan) tarafından

Kaynanamda oldu çok fenaydı .dikkat etmen gereken onun hareketleri var günlük aksatmadan onu yapicaksin öncelikle . Sonra kafeinden çikolatadan uzak duracaksın. Dr verdiği ilaçları kullanacaksın ancak böyle atlatabilirsin . Özellikle hareketleri aksatmaman ve stres yapmaman gerekiyor o şekilde kurtuldu kaynanam çok düzenli yaptı herşeyi . Bı ara bana da oldu bende yaptım hareketlerini iyi geldi iyileştim . Yoksa ömür boyu geçmeyecek cok kötü bir hastalik . Yaşantıni çok zorlaştırıyor 

(1,137 puan) tarafından

Hareketleri tarif edebilir misin

(375 puan) tarafından

Tam hatirlamiyorum cnm .başını yataktan aşağıya doğru iyice  sarkıtıp 15 sn bı tarafa döneceksin 15sn bı tarafa döneceksin tekrar edeceksin 10dk fln  böyleydi sanırım sabah akşam aklına geldikçe yapılacakti 

(1,137 puan) tarafından

Epley manevrası. Teşekkür ederim 

(375 puan) tarafından

Rica ederim 🌸 

0 oy
(6,793 puan) tarafından

Nasıl bir hastalık o

(375 puan) tarafından

Feci bir baş dönmesi .ayakta duramama ayağa kalmama gibi belirtileri var .bayılma bile yapiyor

(6,793 puan) tarafından

Günlerce baş ağrısı mi çekiyorsun nasıl oluyor yoksa sürekli mi baş dönmesi oluyor

(375 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Hayır baş dönmesi oluyor cnm mesela ayağa kalkacaksin Dünya tersine dönüyor gibi adım atamiyorsun  ben çok ilerisini yasamadim aama geçirdim .kaynanam çok kötü oldu 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 96 göst.
20 Aralık 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 174 göst.
0 oy
8 cevap 508 göst.
0 oy
12 cevap 367 göst.
22 Mayıs 2022 Güzellik-Bakım kategorisinde tugba taha (228 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,473,616 soru

24,127,348 cevap

333,810 kullanıcı

...