15 gündür fenayım ilaç da içiyorum yok mu çözümü
Bu bir hastalık ve tedavisi ilac nasıl bir çözüm bulabiliriz ki geçmiş olsun , tez zamanda iyileşirsin inşallah
Saraçoğlu testere dişli aslan pençesi kürünü ilk defa denedim. Şifa Allahtan
Vertigo.....asırı5 stresli hayatın getirdiği...bir hastalık..kulak kristal lerin oynamış [vertigo]
Bunla yasamayı ogreniyorsun belli bir cozumu yok ilaci var geçmiyor zaten.... 40 yas hastalığı olarak bilinmesede 10 yıldır vertigoyum
Ah keşke olsa ya canımı alıyor o lanet sey ya
Canım altta yorumumu oku
Aslında bünyesinde odyolog barındıran bir hastaneye gitseniz size birkaç manevra uygular sizi oldukça rahatlatır tamamen de geçirebilir kristalleriniz oynamış hangi kanalın tutulduğunu bulup ona göre tedavi uygular. Hangi şehirdesiniz kayserideyseniz şehir hastanesinin ekibi gayet başarılı bu konuda. Çok geçmiş olsun
İstanbulda daha geniş yelpaze var aslında. Ben de odyologum vertigo hastalarımız büyük ölçüde memnun kalıyordu
Nickiniz çok benziyor😀
Evet adaşmışız 😄
İnanın 5 6 hastaneye gittim bir tanesi manevra yaptı ve daha kötü oldum artık yaptırmıyorum
Evet neredeyse aynı 😅
Allahallah başta biraz mide bulantısı oluyor ama sonrasında iyileştirmesi gerekiyordu. Rabbim şifa versin inşallah
Amin sağolasın...
Vertigo baş dönmesimi acaba bazen banada oluyo çünkü
Evet maalesef
Kaynanamda oldu çok fenaydı .dikkat etmen gereken onun hareketleri var günlük aksatmadan onu yapicaksin öncelikle . Sonra kafeinden çikolatadan uzak duracaksın. Dr verdiği ilaçları kullanacaksın ancak böyle atlatabilirsin . Özellikle hareketleri aksatmaman ve stres yapmaman gerekiyor o şekilde kurtuldu kaynanam çok düzenli yaptı herşeyi . Bı ara bana da oldu bende yaptım hareketlerini iyi geldi iyileştim . Yoksa ömür boyu geçmeyecek cok kötü bir hastalik . Yaşantıni çok zorlaştırıyor
Hareketleri tarif edebilir misin
Tam hatirlamiyorum cnm .başını yataktan aşağıya doğru iyice sarkıtıp 15 sn bı tarafa döneceksin 15sn bı tarafa döneceksin tekrar edeceksin 10dk fln böyleydi sanırım sabah akşam aklına geldikçe yapılacakti
Epley manevrası. Teşekkür ederim
Rica ederim 🌸
Nasıl bir hastalık o
Feci bir baş dönmesi .ayakta duramama ayağa kalmama gibi belirtileri var .bayılma bile yapiyor
Günlerce baş ağrısı mi çekiyorsun nasıl oluyor yoksa sürekli mi baş dönmesi oluyor
Hayır baş dönmesi oluyor cnm mesela ayağa kalkacaksin Dünya tersine dönüyor gibi adım atamiyorsun ben çok ilerisini yasamadim aama geçirdim .kaynanam çok kötü oldu
1,473,616 soru
24,127,348 cevap
333,810 kullanıcı