0 oy
191 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

32 aylık kızım sağlık ocağında aradılar boy kilo takibi için bugün gittik kilosu 12 boyu 90 cm çıktı ayına göre zayıf ve boyu kısa dedi acaba çocuk doktoruna gitsem mi bilemedim sizlerinki bu zamanlarda ne kadardı 

8 Cevaplar

0 oy
(1,498 puan) tarafından

Saglikliysa sorun yok benim kızım 35 aylık 12 kilo boyunu bayadir ölçmedim de 24-36 aylık kıyafetler biraz salaş oluyo çocuk doktoruna götürdüm bütün herşeyi yerinde diyo ama çok aşırı hareketli olduğu için kilo almiyo seninkinin yemesi içmesi nsl

tarafından

Çok hareketli bir çocuk değil oturur yemedi sabah kahvaltıda 1 haşlanmış yumurta yer mesela öğlen yarım kase çorba akşam da 4 5 kaşığı pilav yada makarna yada 5 çatal tavuk et yer onun dışında bir şey yemez 

-Reklam-
0 oy
(17,385 puan) tarafından

Değerleri ortalamaya yakın aslında. Benim kizim 10 kilo ve 88 cm boyu. Alt sinirim bile altında kilosu benimkinin. Doktor sorun yok diyor artık o yüzden rahat bıraktım ben çocuğu. 

(4,787 puan) tarafından

Benim kızım da öyle. 11.5 kilo 88 cm boy. Alt sınırın altında . Bir sürü tahlil yaptı hiçbir şey çıkmadı tüm değerleri normal. Mama verdi kızım içmedi. 

tarafından

Değerlerine baktirmadim baktirsam mi acaba onu soruyorum 

0 oy
tarafından

Post çıksın yukarı 

0 oy
(8,860 puan) tarafından

Yoo iyi yine sağlığı yerinde olsun varsın zayıf olsun canım inan arkadaşımın çocuğu tombik uzun boylu ama sürekli hasta. Bol bol zıplasın bir yerlerden asılsın bu şekilde boyu uzar desteklemek lazım spor baya işe yarıyor. Ama kesinlikle öyle kısa değil için rahat olsun.

0 oy
(2,831 puan) tarafından

Evet gidin. Aile hekimi veya ebe çocuk doktoru değildir. Fakat evet kilosu da boyunda düşük. Ortalama 13.5 kg 93 cm civarı normal kabul edilir. Sizinki ortalamanın altında gidiyor

0 oy
(4,892 puan) tarafından

Genetik faktörler de önemli. Kızım tam 24 aylıkken 90cm 12.5 kiloydu

0 oy
(3,456 puan) tarafından

Bir çocuk doktoruna gidebilirsiniz. Tabiki anne baba genetiğide önemli bu durumlarda. Kızım 35 aylık 19 kilo 103 cm

0 oy
(14,720 puan) tarafından

Sağliği yerındeyse sorun yok ama içim rahat etmiyor derseniz değerlerine baktırın 

Benim kız da 37 aylık 13 kilo

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 657 göst.
+1 oy
15 cevap 392 göst.
0 oy
7 cevap 476 göst.
0 oy
1 cevap 77 göst.

Kategoriler

1,476,883 soru