Dün akşam kayınpederim ve kaynanam akşam yürüyüş sonrası bize uğradılar. Tuvalet ihtiyaçları olmuş eve kadar gidemem demiş kaynanam. Eşimde nöbetteydi, girdiler oturduk. Biz görümcemle konuşmuyoruz, eşim kendince konuşmuyor, bende yurtdışından geldiğinde 1 kere bile beni arayıp Nur sende gel demediği için tepki aldım
Çünkü o gelince hoşgeldin diye gitmiştik biz. Neyse görümcemin eşi iş başvurusu yapmış ama kabul edilmemiş. Görümcemde babasını aradı ne yapıyorsunuz diye, o da normal olarak Nur'gile geldik gelinle oturuyoruz dedi. Hatta o anda kızıma bak halan falan dedi ama halasından tepki gelmedi. Sonra kayınpederim iş olmamış falan dedi, görümcemde ben özel konularımı onların yanında konuşmak istemiyorum baba dedi kapattı. Onun özeli umrumda değil. Ama o telefon kapandı kayınpederim neymiş küs olmakta biz suçluymuşuz, o gurbetteymiş. Kendi kızlarına saygı neden kavramı öğretemeyen kişiler bana saygıdan bahsediyor. Eşime anlattım kızdığımı düşündü ama bana komik geldi. Görümcem bütün herkesin onu kıskandığını düşünen birisi, hayatı öyle yaşıyor