0 oy
85 göst.
önce Diğer kategorisinde (3,246 puan) tarafından

Dün akşam kayınpederim ve kaynanam akşam yürüyüş sonrası bize uğradılar. Tuvalet ihtiyaçları olmuş eve kadar gidemem demiş kaynanam. Eşimde nöbetteydi, girdiler oturduk. Biz görümcemle konuşmuyoruz, eşim kendince konuşmuyor, bende yurtdışından geldiğinde 1 kere bile beni arayıp Nur sende gel demediği için tepki aldım

Çünkü o gelince hoşgeldin diye gitmiştik biz. Neyse görümcemin eşi iş başvurusu yapmış ama kabul edilmemiş. Görümcemde babasını aradı ne yapıyorsunuz diye, o da normal olarak Nur'gile geldik gelinle oturuyoruz dedi. Hatta o anda kızıma bak halan falan dedi ama halasından tepki gelmedi. Sonra kayınpederim iş olmamış falan dedi, görümcemde ben özel konularımı onların yanında konuşmak istemiyorum baba dedi kapattı. Onun özeli umrumda değil. Ama o telefon kapandı kayınpederim neymiş küs olmakta biz suçluymuşuz, o gurbetteymiş. Kendi kızlarına saygı neden kavramı öğretemeyen kişiler bana saygıdan bahsediyor. Eşime anlattım kızdığımı düşündü ama bana komik geldi. Görümcem bütün herkesin onu kıskandığını düşünen birisi, hayatı öyle yaşıyor

2 Cevaplar

0 oy
önce (23,111 puan) tarafından

Az ötede oynasın benim muhatabım değil deseydin 

önce (3,246 puan) tarafından
+1

O umrumuzda dedim, kaynanam duydu zaten

önce (455 puan) tarafından

👏👏

-Reklam-
0 oy
önce (5,813 puan) tarafından

Ay çok da tın😀

önce (3,246 puan) tarafından

Kayınpederime sorsan kızı dünyanin en zekisi 😅

İlgili sorular

+2 oy
21 cevap 640 göst.
+3 oy
12 cevap 383 göst.
0 oy
4 cevap 189 göst.
13 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde Yasminsena (113 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,467,679 soru

24,048,079 cevap

329,515 kullanıcı

...