Kızlar Nuray isminin yanina uyumlu bir isim lazım
Alya çok güzel olur en azından Nurayı sevmezse alyayi kullanır.
Parlada çok güzel olur
Nuray kaynananızin ismi mi😢😢😢
Evet maalesef
Koymasaniz keşke 🥹
Aynur nasıl canım
Nuray aynur hiç olmaz
Nuray zaten kaba bari Alya Parla gibi isimler olmalı ki çocuk begenmezse ikinci ismini kullanır.
Nurcan
Nurten
Nurdan
Kısmetli nurten
Hahahaha😂😂😂
Arkadaşları Lina mina Eslem Defne parla gibi isimlerken o Aynur Nurten mi diyecek yazık çocuğa
Öykü
Asel
Parla
Güneş
Mira
Nuray eski bir isim o yüzden başta ne koyarsan koy uyumsuz gelecek, sonra kulağınız alışır
İlk kızıma koymadim ikincide eşim istiyor güzel bir isim arıyorum
Nuray Mira güzelmiş bak. Hatta başka isim çıkıyor aradan sanki. Aymira. İkisi birden de söylenebilir yani:)
Banqda Mira mantıklı geldi
Banqda Mira mantıklı geldi eşime söyleyimde
Sadece aymira koysanız eşiniz kabul etmez mi ki
Nuray zaten eşiniz zorlamis ben olsam asla koymazdm anasının ismini ama bari Mirayi sormayın anne olarak o kadar da hakkınız olsun
Ayy Aymira harika bir isim
Kız büyüyünce ismini soranlara Nur Aymira diyormuş baba şok
nur aymira harikaymış 😁😁
Yani çocuklara kullanmayacakları isimler veriyoruz resmeb
Neden kaynananın adını koyuyorsun ki maalesef dediğine göre istemiyorsun. Benim kayınpederim öldü 1 buçuk yıl önce şimdi erkek bebeğe hamileyim adını vermek istedi eşim uygun bir dille koymayacagimi belirttim. herkes kendi ismini taşımalı
Yaşıyor kaynanam kendi annemle konuşmuyorum koyacam diye ayağını diretiyor
Yaşıyorsa ne alaka ayyy anlamak güç gerçekten cahil insanla uğraşılmazda...
Size helal olsun Cansu Hanim takdir ettim vala 🌺🩷🩵
@Karkuresi teşekkür ederim canım 🙏 öyle olmak gerekiyor ben çok karşıyım kaynanana kayınpeder ismini koymaya sanki padişah soyu :)
Sanki çok önemli bişey gibi gerçekten öyle 🤗
Benim kızımın. İsminide kaynanamin ismini koyalım diye duyurdular ama ben istemedim kendi istedigimi koydum mina koyabilirsini nuraymira birleşik koyun ikiside agzinizdan bir çıksın
Nuray a uyumlu isim bulamazsın canım ya.
Nuray görümcem hiç sevmem onun kızı Mira var bide oğlu Miran
Miran
Nuray
Nuraylin nasil iki isim ugrasmak yerine bu daha iyi gibi ayri ayri da yazabilirsin nur aylin kayin validen sorarsada koydum iste der gecersin 😇😇
Vala Nuray dan güzel Nuraylin😚🥳
Bence sadece Nuray kalsin. Eski isimlerin yanina modern isim ekleyince komik duruyo ama orjinal haliyle kalinca daha normal geliyor kulaga. Bir tanidik Süleyman Poyraz koymustu baya gulmustum Allah affetsin.
Ama ilerde çocuk herkesin ismi çok güzel ve modern benim niye Nuray demez mi onun için yanına Parla Mira gibi isim koymak daha mantıklı değil mi☺️ Süleyman Poyraz da çok mantıklı ben o çocuğun yerinde olsam devlet dairesi dışında Süleymani asla söylemem ☺️
İste sen soylemesen de biliniyor ya herkes tarafindan komik geliyo kulaga okulda ogretmen isimleri okudugu anda tamam. Eger ilerde hosuna gitmezse kendi isim ekletebilir ama ben olsam eski+yeni isim yapmam bu benim fikrim tabi.
Haklısınız ben de olsam eski isim koymazdim ama bazisida mecbur kalıyor.....
Nurdan olabilir, annemın adı Nuray benim adım nurgul😅
Pardon ben ikinci bebek İcin sandım. Sadece baslıga gore cevapladım🤗
Nuray yağmur
Nuray alya
Nuray ravza
Nuray lina
Ben bu ismi begenmedim canım
Nuray küçük bi bebege hiç hoş durmaz
Hele yanına ek isim hiç olmaz
1,474,474 soru
24,139,906 cevap
334,449 kullanıcı