Selam kızlar nasılsınız iyimisiniz?
Hepiniz nereye gittiniz ya hiç birinizi göremiyorum
Ben 9 30 da uyandım
Cay yaptım
Kahvaltı hazırladım
Yedim
Oğlanı doyurdum
Simdi kupa bardakla cay koycam
Afiyetle iccem
Bugün burası cok sıcak
Oturdugum yerde boncuk gibi terliyorum
Sonbahar
Kış gelse ya keşke
Cok seviyorum o mevsimleri.
Gunaydin abla sabah sabah delirdim bugun esim isten geldi acim disari cikcam dedi tost istedi cocuk patates kizartmasi istedi usenmedim yaptim bendime bi kdhve yaptim sofrayi kurdum bi kupa kshveyi yanlislikla sofrata doktum Allahtan kimse yanmadi sonra esim cocuga ketcap mayonezine tostumu batirabilir kiyim dedi pasamiz once izin verdi sonra sinirlendi butun tabagi ters cevirdi patates sogan halkasi kasar zeytin hepsi cop dun kayinbabam bi araba bulmuş esimle bakmaya gideceklerdi dedim bunuda goturun bi kac saat bi kendime geleyim catlayacam yoksa yatiyorum bendd simdi cocuk yokken ne yapsam diye dusunuyorum yatip keyif mi yapsam kalkip evin isini mi tutsam yemek mi yapsam namaz mi kilsam suan hepsini yapabilecek misim gibi geliyo ama hic bi zaman yetismiyo yarisini yapsam o da kar herci
Canım namazını ihmal etme
Herseyi ihmal et ama onu etme
Bence evde biraz yat dinlen istirahat et.
Onların gelmesine yakın yemek yaparsın
İyi kahve yakmamış hic kimseyi
Kurban oldugum korumuş sizi
Temizligi akşam üstü yap bence hem hava serin olur.
Abla ben hic bisey yapamadan geldiler ki geri 40 dk falan gittiler geldiler hemen 2 dk yattim annemle konustum yatak odasina gectim nevresimleri cikardim geldiler daha eskileri sok.emistim bile esim geceden geldi valla hemen yatti o aksama da annem gelecek bende yemekleri yaptim makinaya camasir attim kuruyanlari topladim mutfagi da topladim cocugu doyurup yatircam o da uyursa hic bi is yapamam zaten aman kirli degil zaten evim abla pazar gunu esim gunduze gidecek o gidince guzel bi temizlik yaparim
eline sağlık gülüm
Gunaydin abla ben de kişcıyım ya yaz denizde havuzda yuzene guzel bence evin icinde sapir supur terleyene iyi degil
Tabi ya
Günaydın canım. Çoktan uyandım ben. Uyanır uyanmaz hamur yoğurdum. Cocuklara kahvaltı hazırladım Kur'an'a yolladım. Bulaşık vardı onları yıkadım. Sonra eşim uyandı bize kahvaltı hazırladım. Kahvaltıdan sonra buzdolabını boşalttım sanki soğutmuyor gibi. Fişini çektim biraz dinlensin diye. Oğlanı uyutuyorum şu an. Uyusun çıkan bulaşıkçı yıkayacam. Evi toplayıp süpürecem günlük rutin şeyler işte
Aynen isler hiç bitmiyor ki ya
Kahvaltı yapmadım gece hiç yatamadım fazla sıcak hava hastane randevum var kahvaltı yapıp cikicam afiyet olsun
Geçmiş olsun gülüm
Teşekkür ederim
Güneşin doğuşuyla kavrulmaya başladık valla biz 😆😆
Kalktım yatakları topladım çay koydum kahvaltımızı yaptık bugün işim yok dün baya bi iş yaptm 😂😂 sadece kanepeleri silcem yeni alcaz ya belki birine verirsek temiz olsun diye eşim sebze getircek yarın kurutmalık yapıcam evde uğraşmayı çok seviyorum böyle geçiyor işte günler
Olsun oda güzel
Eline sağlık
Afiyet olsun
1,471,443 soru
24,099,052 cevap
332,282 kullanıcı