0 oy
93 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Selam kızlar nasılsınız iyimisiniz?

Hepiniz nereye gittiniz ya hiç birinizi göremiyorum 

Ben 9 30 da uyandım 

Cay yaptım 

Kahvaltı hazırladım 

Yedim 

Oğlanı doyurdum 

Simdi kupa bardakla cay koycam 

Afiyetle iccem 

Bugün burası cok sıcak 

Oturdugum yerde boncuk gibi terliyorum 

Sonbahar 

Kış gelse ya keşke 

Cok seviyorum o mevsimleri.

5 Cevaplar

0 oy
(5,070 puan) tarafından

Gunaydin abla sabah sabah delirdim bugun esim isten geldi acim disari cikcam dedi tost istedi cocuk patates kizartmasi istedi usenmedim yaptim bendime bi kdhve yaptim sofrayi kurdum bi kupa kshveyi yanlislikla sofrata doktum Allahtan kimse yanmadi sonra esim cocuga ketcap mayonezine tostumu batirabilir kiyim dedi pasamiz once izin verdi sonra sinirlendi butun tabagi ters cevirdi patates sogan halkasi kasar zeytin hepsi cop dun kayinbabam bi araba bulmuş esimle bakmaya gideceklerdi dedim bunuda goturun bi kac saat bi kendime geleyim catlayacam yoksa yatiyorum bendd simdi cocuk yokken ne yapsam diye dusunuyorum yatip keyif mi yapsam kalkip evin isini mi tutsam yemek mi yapsam namaz mi kilsam suan hepsini yapabilecek misim gibi geliyo ama hic bi zaman yetismiyo yarisini yapsam o da kar herci 

tarafından

Canım namazını ihmal etme 

Herseyi ihmal et ama onu etme 

Bence evde biraz yat dinlen istirahat et.

Onların gelmesine yakın yemek yaparsın 

İyi kahve yakmamış hic kimseyi 

Kurban oldugum korumuş sizi 

Temizligi akşam üstü yap bence hem hava serin olur.

(5,070 puan) tarafından

Abla ben hic bisey yapamadan geldiler ki geri 40 dk falan gittiler geldiler hemen 2 dk yattim annemle konustum yatak odasina gectim nevresimleri cikardim geldiler daha eskileri sok.emistim bile esim geceden geldi valla hemen yatti o aksama da annem gelecek bende yemekleri yaptim makinaya camasir attim kuruyanlari topladim mutfagi da topladim cocugu doyurup yatircam o da uyursa hic bi is yapamam zaten aman kirli degil zaten evim abla pazar gunu esim gunduze gidecek o gidince guzel bi temizlik yaparim 

tarafından

eline sağlık gülüm 

-Reklam-
0 oy
(76 puan) tarafından

Gunaydin abla ben de kişcıyım ya yaz denizde havuzda yuzene guzel bence evin icinde sapir supur terleyene iyi degil

tarafından

Tabi ya 

0 oy
(18,513 puan) tarafından

Günaydın canım. Çoktan uyandım ben. Uyanır uyanmaz hamur yoğurdum. Cocuklara kahvaltı hazırladım Kur'an'a yolladım. Bulaşık vardı onları yıkadım. Sonra eşim uyandı bize kahvaltı hazırladım. Kahvaltıdan sonra buzdolabını boşalttım sanki soğutmuyor gibi. Fişini çektim biraz dinlensin diye. Oğlanı uyutuyorum şu an. Uyusun çıkan bulaşıkçı yıkayacam. Evi toplayıp süpürecem günlük rutin şeyler işte 

tarafından

Aynen isler hiç bitmiyor ki ya 

0 oy
(3,305 puan) tarafından

Kahvaltı yapmadım gece hiç yatamadım fazla sıcak hava hastane randevum var kahvaltı yapıp cikicam afiyet olsun 

tarafından

Geçmiş olsun gülüm 

Teşekkür ederim 

0 oy
(25,319 puan) tarafından

Güneşin doğuşuyla kavrulmaya başladık valla biz 😆😆

Kalktım yatakları topladım çay koydum kahvaltımızı yaptık bugün işim yok dün baya bi iş yaptm 😂😂 sadece kanepeleri silcem yeni alcaz ya belki birine verirsek temiz olsun diye eşim sebze getircek yarın kurutmalık yapıcam  evde uğraşmayı çok seviyorum böyle geçiyor işte günler 

tarafından

Olsun oda güzel 

Eline sağlık 

Afiyet olsun 

İlgili sorular

+1 oy
13 cevap 400 göst.
0 oy
11 cevap 344 göst.
2 Aralık 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 535 göst.
22 Aralık 2019 Diğer kategorisinde Asena'nın annesi∞ (10,041 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 134 göst.
1 Ağustos 2025 Ev & Yaşam kategorisinde Heidi nin koylusu (3,554 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,443 soru

24,099,052 cevap

332,282 kullanıcı

...