0 oy
92 göst.
önce Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (28 puan) tarafından

Hanımlar oglum 17 aylık ama sürekli düşüyor yani düz yolda yurumez düşer arkamı dönüyorum pat düşer bu neyden olur gelişimin bir parçası mı yoksa bizde mi sorun var anlamadım gitti çok sakar yani sizinde çocuklarınız öyle miydi lütfen cevap verin 

6 Cevaplar

0 oy
önce (28 puan) tarafından

Genellikle gider kafayı çakar gelir kapıya duvara mor olmayan bir yeri yok 

-Reklam-
0 oy
önce (5,836 puan) tarafından

Benimki kız aşırı derece düşme olmadı bizde

Kızlar genelde daha sakin oluyır sanki erkek çocuğuna göre

önce (5,836 puan) tarafından

Evet kızlar genelde sakin

0 oy
önce (4,832 puan) tarafından

Goz kontrolu yaptirdin mi 

15 aylıkken

E daha dur bacim cocuk dogru duzgun yurumeyi ogrenmedi ki duser tabi benim oglumda oyle gec yurudu 1 bucuk yasina kadar pesinde kostum bi de hasydim o zaman 41 kiloya dustum dusmesin bi yerini acitmasin derken normal yani korkma 

Şimdi 17 aylık canım etrafımdakiler susmuyor beniö de aklıma takıldı

Daha dur 2 ay olmus canim millete bakma o milletin dogurdugu anasindan cikar cikmaz selamünaleyküm diyo zaten 

😁😁😁😁😁

0 oy
önce (2,808 puan) tarafından

Kız Bebek 21 aylık hala aynı, ayaklarının ucu dışa basiyor o yüzden çok düşüyor ben gidip kalça röntgeni falan çektirdim acaba bir sorun mu var diye. Yürüyüş tarzı böyle dedi ayakkabı kullanımından ve çocuğun ayak yapısından kaynaklı dedi. Zamanla azaldı. Benim kızım birde hiç bi yere yuruyerek gitmez her yere koşar. Yeni tasindigimiz mahallede de bile komşumuz senin çocuk niye düşecek gibi yürüyor demişti 😂 yine bir ortopedi kontrolünü yaptır için rahat eder ama çoğunlukla alışkanlıktan oluyor 

Bacakları ayakları normal canım ama çok sakar ya aşırı 

önce (2,808 puan) tarafından

Ortopediye danışabilirsiniz bazen kemik gelişimiyle de ilgili olabiliyor ben götürdüm normal dendi sizde bir kontrol ettirin içiniz rahatlar 

Tamam canım 

0 oy
önce (3,419 puan) tarafından

Benim oğlum da o zamanlar sürekli düşüyordu acele ediyor koşturuyor çok hareketli dikkat etmiyor ha bire bir yerlere çarpıyor yüzü gözü morariyor düşüyordu. Eşimde korkuyordu sorun mu var diye ama sonradan düzeldi. 

Aynı bizi anlatmışssınız canım darısı bize inşallah kaç aylıkken düzeldi 

0 oy
önce (959 puan) tarafından

kızım 14 aylık 15 aylık olacak yakında aynen çok düşüyor koşarak yürüyor resmen 🥲

Evet bizimkide öyle 

İlgili sorular

+1 oy
6 cevap 261 göst.
6 Mayıs 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Panikmommy (70 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 260 göst.
23 Eylül 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 290 göst.
21 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Musab (1,058 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 202 göst.

Kategoriler

1,467,861 soru

24,050,317 cevap

329,638 kullanıcı