0 oy
137 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (14 puan) tarafından

image

kizlar lütfen yanlış anlamayın. Özele gttim doktor cinsiyete erkek diyip bu resmi verdi. 1 gün sonra devlete gittim doktor erkek diyemem aynı çıkıntı kizdada oluyor. 15 haftalikta hangi doktor cinsiyeti söyler dedi. Belli değil dedi.  Ama resimdede erkek bence. Aynı durumu yaşayan anneler var mı. 

9 Cevaplar

+1 oy
(19,557 puan) tarafından

Çok erken bence merakını anlıyorum ama kız veya erkek ne farkeder alışveriş demişsin çok erken değil mi alışveriş için ? 2 çocuğumda da 23 24 de kesinleşti benim için sağlıklı olması daha önemli ilk çocuğun belki de o sebepten çok yorum yapıp seni kırmayım

(14 puan) tarafından

Kız erkek bizim için de önemli değil önemli olan sağlıklı olması bunun farkında insanlarız. Sadece heyecanlıyız ve heyacanimi paylasmak istedim. Neden çok yorum yapmiyim kirmiyim demek nasıl bir üslup 

(19,557 puan) tarafından

Kırılabilirsin diye uzatmadim üslup derken küfür hakaret mi var ? Hayır yani yorum da kötü bişey varsa söyle de bende bileyim hassas bir konu senin için belli ki bişey demeyim demek istedim niye yanlış anlamaya meyillisin nedir yani bu cinsiyet kız olursa istemiyorum erkek olursa istemiyorum deme şansın mi var yok cinsiyet konuları bana aşırı saçma geliyor her ne olursa olsun benim evladım alışverişte yapmak istersen ortak seyler alırsın olur biter üsluptada bişey yok rutubetten nem kalpiyorsunuz..!

-Reklam-
0 oy
(17,101 puan) tarafından

13.haftada kesin kiz dedi hem özeldeki hemde devletteki doktor. Çok erken değilki 15.hafta. Emin değilsen bir sonraki kontrole kadar bekle o zaman netleşir 

(14 puan) tarafından

Çok merak ediyorum netlesse bende ona göre alışveriş yapmak istedim. Ama biraz daha beklemem gerekecek

(17,101 puan) tarafından

Heyecanını anlıyorum ama daha zaman çok yaparsın alışverişini. 

0 oy
(238 puan) tarafından

Esencan hastanesi esenyurttaki dimi

(14 puan) tarafından

Evet dogru

(238 puan) tarafından

Eski mahallem orası canım bende özele gidiyordum doktor 16 haftadan sonra netleşir demişti 

(14 puan) tarafından

Hadi bakalım inşallah 😊 

0 oy
(1,792 puan) tarafından

Detaylı ultrasonda kesinleşir bana 12 haftalıkken erkek dedi 16 da gittim hâlâ erkek ama detaylı ultrasonu bekliyorum kesinleşmesi için 

(14 puan) tarafından

Bende bekliyrcem artık 

0 oy
(174 puan) tarafından

bende 12 haftalik ogrendim gayette. soyluyorlar. devlettekiler umursamiyirda ondan oyle demistir . ozeldeki 17 hafta gtsen kesin soyler yuzde yuz olarak

(14 puan) tarafından

Hadi bakalım biraz daha bekleyelim😊

0 oy
(336 puan) tarafından

Ben cinsiyeti 17-18 haftalık öğrendim , inatçı kızım göstermedi 😁 

(14 puan) tarafından

😊

0 oy
(920 puan) tarafından

Tecrübeli bir doktor 12. Haftada bile söyleyebilir cinsiyetini, bana oğlumu 12. Haftada erkek gibi bence ama bir ay sonra kesin öğreniriz dedi 1 ay sonra da evet kesinlikle erkek dedi , devlet hastaneleri söylemiyor bende 12+4 de gittim 16. Haftada öğrenilir dedi ters ters **** oluyorum şöyle doktorlara 

0 oy
(23,359 puan) tarafından

Neler yapmalıyız kimseye cinsiyet söylemeden bir iki hafta daha bekleyip tekrar gitmeliyiz erkeğe benzetti olarak yorumlardım ben ikisinin dediğinden sonra 

0 oy
(46 puan) tarafından

12+3 günlük hamileyim. Bana da bence erkek. Ama henüz bişey söylemek için çok erken dedi. Hatta erkek eşyaları falan da alma annesi, parti için falan da daha erken dedi. Ne eşya alırım ne de parti yaparım. Rabbim sağlıkla, sıhhatle, azası noksansız kucağımıza almayı nasip etsin. 6. Aydan önce de eşya vs almam. Gerek yok yani bence. 6. Aydan sonra yavaş yavaş en elzem eşyalarını almaya başlarım. Olur da erkenden bişey olursa ortada kalmayayım diye. Bizimkiler benden daha çok panik ve heyecanlı 😂

(14 puan) tarafından

Tatlı telaşlar bunlar tüm gebeler inşallah sağlıkla kucağına alırlar😊

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 288 göst.
25 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Efe almaz (3 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 542 göst.

Kategoriler

1,469,034 soru

24,067,013 cevap

330,423 kullanıcı