0 oy
101 göst.
Diğer kategorisinde (141 puan) tarafından

Mrb kızlar günaydın, dün banyo yaptım aksam banyo yaptıktan sonra duştan çıkınca koltukta uzanırken ayaklarımın altına yanma hissi geldi bir müddet sonra ellerimin içi yanmaya basladı sabah oldu geçer dedim geçmedi ayaklarımın altı hala yanıyo  , 1 ay önce piskolojik sorunlar yasadım bu yanma tarzı seyler benim ilk kafada basladı kafa ağrısı yanma ayak uyuşması acile gittim panik atak geçirdiğimi söylediler ama kafamın arkası cok ağrıyıp yanıyodu. Beyin tomograrisi çekildim temiz çıktı ama şikayetlerim geçemeyince nörolojiye gidiyim dedim oda kan tahlilim temiz tomografi temiz diye sendeki stres dedi Mr ye girmek istedim gerek yok dedi panik atak ve anskieyete  hapı verdi yolladı. İnternette sürekli bişeyler arastırıyorum sinir hasarı şu bu çıkıyo karsıma diyabet felan diyor ama bende şeker yok gizli şekerde baktırdım oda normal çıktı. Kötü şeyler düşünüyorum acilde çektirdiğim tomografi 1 saat içinde çıktı normalde 3 günde cıkıyomuş diyorumki benimki neden erken çıktı ya yanlış teşhis ettiyseler hiç güvenemiyorum doktorlara artık acilden girdiğim için 1 saatte çıktı onu biliyorum ama kafam sürekli kuruyor :( 

1 cevap

0 oy
(181 puan) tarafından

izzet gullu panik atak ve bütün videolarını izle bende öyleydim hatta daha beter  bu hastalık değil algin bozulduğu için vücudun verdiği fiziksel ve psikolojik tepkiler.Allahim geçmişin üzüntüsünden geleceğin kaygısından sanki sıkıntılarından sana sığınıyorum diye dua et bol bol ve bunu binlerce insan yaşayıp geciriyor tek en değilsin bunu yaşayan bunuda unutma algin düzelince sende düzelmesini çünkü hasta değilsin sadece duyarlılığın artmış ve vücudun fiziksel ve psikolojik tepki veriyor 

(181 puan) tarafından

Birde internetten oradan biradan araştırmalara girme bu durumu pekiştirmek ilerletirsin bnda bol bol dua et inşallah 

(141 puan) tarafından

Neler yasadınız bende köttü şeyler yasadım bi sabah kalktım kafamın arkası çok ağrıyordu ve kulaklarım, genç yaşta teyzemin kızını beyin kanamasından kaybettik o bende saten travma olmustu acaba bendemi beyin kanaması geçiricem diye korktum akşam internette hastalıklsra bakarken birden içime sıcaklık geldi sanki o sıcaklık ayaklarımdan kafama doğru çıktı hemen korkums bana bişey oluyo diye ayağa kalktım ama sanki bayılıcak gibiyim kalbim çok hızlı atıyor hemen acile gittik panik atak dediler ama hastanede daha kötü oldum zihin bulanıklığı yabancılasma yasadım ayaklarıma uyuşma geldi gitti kaç kere o uyuşma gelince daha korktum en son 1 yoldaki şehir merkezindeki hastaneye gittik tomografi girdim bişey çıkmadı ertesi gün oldu kafam yine yandı uyuştu ayaklarım tutmuyor hiç filan sonra o kafa ağrısı geçti alnıma uyuşmalar geliyordu bu sefer bedenime vurdu el ayak kasılması bacaklarım ağrıyor geceleri filan şimdide el ayak da yanma basladı ne yapacağım böyle bilmiyorum ensem hep ağrıyo acıyo sağa sola zor döndürüyorum boynumu acaba boyun düzlesmesimi var cünkü kücüklükten beri duruş bozukluğum vardı . Hep hastalık arastırıyorum ne yapcam böyle bilmiyorum sanki bende hep bişey var endişesinde yim. 

(181 puan) tarafından

Bendede ilk öyle başladı aynı şeyleri yaşadım üç yıldır gitmediğim doktor arastirmdigim hastalık kalmamıştı meğer çok yanlış şeyler yapmışım bir yorumda izzet gulluden bahsetmiştim izledim her gün düzenli şimdi çok daha iyiyim bin kere razı olsun Rabbimin izni ve bu adam vesilesiyle yüzde yetmiş daha iyiyim daha süreçteki hal öğreniyor ve uyguluyorum sende yap sakin pes etme faydasını olacak sabırlı ol 

(181 puan) tarafından

Mümin suresi 97 98 ayeti bol bol oku öyle zamanlarda büyük ihtimal stresten oluyor kendini başka şeylerle meşgul et hızlı ve tempolu yürüyüş yap hergun iyi gelir 

(141 puan) tarafından

Peki halsizlik yorgunluk varmıydı ben bu hastalık gelince sersem gibiyim evde elim kolum kalkmıyor hiç bişey yapmak istemiyorum dışarı çıkınca iyiyim ama eve gelince baslıyor bişeyler bende anlamadım bide el parmaklarım kendi kendine haraket ediyor sağa sola gidiyor i sürekli ellerime bakıyorum dün yine panik atak geldi sıcaklık bastı kalbim çok hızlandı ayaklarım yerden kesildi ellerim tir titredi istemsiz kendimi zor sakinlestirdim dilime bakıyorum dilim seğiriyo gibi aynada gülerken bakıyorum kendime yanaklarım titriyo ama normal gülerken bişey yok aynada kontrol ediyim derken o an baslıyor beynim benle mi oynuyor bilmiyorum ki

(141 puan) tarafından

Bide emara girdiniz mi siz boyun düzlesmesi felan varmıydı sizde oda böyle piskolojik sorunlar yapıyomuş yada benimki tamamen stres de olabilir çok stresli bir hayat yasadım eşimden ötürü 

(181 puan) tarafından

Hatalarından bitanesi bu bütün tahlilleri yaptırdıktan sonra normal hayatına devam et ev sil supur yemek hazırla normal ruy

Tinine devam et  giyin süslen anormal bir durum yok.o anda korkma en güvenilir anı yaşıyorsun vücudun bütün savunma sistemi açık ve seni koruyor izzet gullu diyor kalp hastası olsa bile kalpten ölecek olsa bile panik atak onu korur diyor çünkü bütün savunma açık işte aç izle dinle hasta değilsin sadece korkundan korkuyor kaybından kaygilaniyorsun.o an telkin vereceksin misafirin iyisi kötüsü olmaz sen gel panik atak git hiç umurumda değilsin ben işime gücüme bakıyorum diyeceksin soba yanarken başında durup beklersen seni yakar ama işine gücüne bakarsan sana zarar vermez bunun gibi

(141 puan) tarafından

El ayak yanması nasıl geçti sizin benim akşam olunca yine basladı ne yapacağım :(((

(181 puan) tarafından

Takmayacaksın ayağım yanıyor mu yanmıyor mu umurumda değil ister geçer işte geçmez ilgilenmiyorum de geç üstüne düşme kalk kitap oku ne bileyim çocukla ilgilen bulaştığını yıka

(141 puan) tarafından

İşte kendini his ettiriyor malesef çok zor oluyor takılmocak gibi değil ateş atıyo resmen sizin basınıza gelmemiş demekki 

(181 puan) tarafından

Kulk burun boğaza gidin birde belkide enfeksiyon vardır 

(181 puan) tarafından

Yaşadım gecelerce titremeler yanmalar ateş basması yabancılaşma başım ağrımaya kostur koştur hastaneye gitmeler geçiyor bacım Allahin izniyle sen söylediğimi yap bıkmadan usanmadan bu adamın videolarını izle sabırlı ol geçecek istemesen bile bu videoları izledikçe göreceksin.namaz kıl dua et videoları dinle kendi kendine telkin ver v sonuç bak başta zorlanıyorum anlamıyorsun tekrar tekrar izle 

(141 puan) tarafından

Benim beyinde tomografide sinüzit çıktı ama nöroloji doktoru da o kadar yapmaz sinüzit dedi kulak burun boğaz gittim bir antibiyotik verdi kullandım ama çok da düzenli kullanmadım

(181 puan) tarafından

Bacım düzenli kullan bak benim yakın zamanda boğaz orta kulak enfeksiyonu gecirdiilaclrimi düzenli kullandığım halde geçmemiş  kulağımın arkasında iltihaplı kitle varmış senin gibiydi belirtiler.bunlari korkma için söylemiyorum tekrar adam akıllı bir doktora git gerekirse kulak bütün boğaz emari çektir detaylı 

-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 140 göst.
29 Haziran 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Nazenin premses (9,920 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 144 göst.
27 Nisan 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde mehal (821 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 206 göst.
12 Aralık 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Anne-bebek (789 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 105 göst.
1 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde Hayalcii (1 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,590 soru

24,171,587 cevap

335,891 kullanıcı

...