0 oy
460 göst.
Cinsel Yaşam kategorisinde (210 puan) tarafından

Merhaba hanımlar,
Uzun süredir içime atıyorum ama artık paylaşmak istedim. Eşimle yıllardır birlikteyiz, ama bir süredir değil, neredeyse evliliğimizin büyük bölümünde cinsel anlamda sertleşme sorunu yaşıyoruz. Onun isteği var ama vücudu çoğu zaman buna cevap vermiyor. Ben hâlâ eşime karşı istek duyuyorum, bu yönüm hiç azalmadı ama bu durum beni yavaş yavaş duygusal olarak da yoruyor.
Kırmak, üzmek istemiyorum ama bu böyle de devam edemez gibi hissediyorum. Konuştuk ama sanki çok da üzerine gitmiyor. Ben nasıl yaklaşmalıyım? Bu durumla başa çıkan, çözüm bulan var mı? Psikolojik mi, fiziksel mi bilemiyoruz.
Yorumlarınızı, deneyimlerinizi duymak beni çok rahatlatır.

Başlığı otomatik attı bunu yazmamıştım 

4 Cevaplar

+1 oy
(185 puan) tarafından

Bir doktor muanesinden geçebilir. 

(210 puan) tarafından

Gitmiyor

(185 puan) tarafından

Düzgünce konuş bence kelimelerine çok dikkat ederek konuş alınmasın ikna olur bir zaman sonra şu an bir problem olduğunu kabul etmek istemiyor malum erkeklik gururu

(210 puan) tarafından

Ne demeliyim sence önerin var mi

(185 puan) tarafından
+1

Güzel bir şekilde hitap et mesela aşkım, hayatım, canım… sonra işte seni kırmak üzmek seni küçük görmek değil niyetim bir problem vsr ve görmezden gelemiyorum bununla baş etmek oldukça kolay deyip tedavi yöntemlerinden bahset birlikte üstedinden gelelşm bu kötü bir şey değil de sende kocana yakınlaşmana bağlı ikna edici cümleler kur 

(373 puan) tarafından

Neden güzelce yaklaşsınki gülüm bu bir rahatsızlık. Direk yüzüne söylesin , daha önce tedaviyi reddettiğine göre konuşmuş kadın 

(3,553 puan) tarafından
+2

Seni uzmek kirmak kucuk gormek niyetim ddgil demek bile goruyorm ama yanls anlama demektir acikca durustce saglik sorunu psikilojik belki de sorub varsa cozumu de var diye konusulmali

(185 puan) tarafından

Herkesin kendi dili yazdıklarımda rahatsız edici durum nedir anlamadım aynı yeri vurgulaya vurgulaya uyarmışlar 😂

(3,553 puan) tarafından

Rahatsiz edici durum gormedum boyle durumlarda erkeklerin psikolojisi hassas oluyo altini cizerek soylemis gibi olursa daha cik etkilenir o acidan dedim.

Bizimde basimiza gekmistir atitorm seni kirmak.elestirmek degil amacim diye baslik atadak konsmaya baslayinca biri direkt niyetinin o oldugunu hisseditosn aslinda ezcumle net olmak daha az acitir demek istedm

-Reklam-
0 oy
(1,396 puan) tarafından

Canım babam da olmuş annem utana sıkıla bana söyledi hemen kalp doktoruna randevu aldım meğer kalp damarı tıkanmış anjiyo oldu  düzelmiş şimdi

(69 puan) tarafından

Ay cok guldum buyu demesine biz kadinlar hemen buyu geliyo aklimiza 🤣

(1,396 puan) tarafından

Evet kuzumdoktor bile kızmış  niye hemen gelmedin diye babam zayıfda 60 kilo fln sigara içiyor 50 yaşında daha☺️ ah canım ya büyümü diyor

(283 puan) tarafından

evwt amcamla babamin arasi miras yuzunden acik .konusmuyiruz altli ustlu aile binasinda oturup. o yuzden ne olsa buyuye baglio. kardesim de muhendiis evi arabasi var yakiskli 130 binden dan cok maasi var bildigin ev erkegi ickisi sigarasi yok falan otle gezmez tozmaz ev erkegi:) ama bi kizla tanistiriyoz bi bulusuyolar sonra is ilerlemio . 30 yasinda. annem dio kesin yengen biseler etti bagladi cocugun kismetini.

yapmaz diyemiyorum valla yaparda. buyu kuyuye inanmayiz bulasmayiz yaptirip bozdurmayiz da ama sonucta boyle seyler var ve yengemden beklenecek durumlar

(69 puan) tarafından

Kiz olur mu olur belki de hakli kadin bi baktirin en cok kari koca muhabbetini bozmak icin buyu yaptiriyolar zaten

(283 puan) tarafından

baktirdan kime bakdircaz yine buyu yapan bizan kisiler . ya dilandiricisina denk gelecez yada zaten cuvalla gunahimiz var bide ustune buyu bozmak icin buyu yaptirmayida eklemeyelkm

0 oy
(18 puan) tarafından

Macun sertleştirici şeyler alıp kullanabilir dönem dönem çoğu erkekte olur bu

(210 puan) tarafından

Canim bizimki dönemsel değil sürekli hale geldi denedik dediklerinj ise yaramadi 

0 oy
(18,489 puan) tarafından

Ön ilişki süresini uzun tütün. Ayıptır söylemesi ön ilişki uzun olunca iki taraf daha çok arzulaniyor o şekilde de sertleşme olur. Olmuyorsa da bir doktor muayenesi şart.

(210 puan) tarafından

Olmuyor canım dediğin gibi yaptik

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 256 göst.
27 Eylül 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 240 göst.
10 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Simsek21 (1,761 puan) tarafından soruldu
+2 oy
3 cevap 160 göst.
0 oy
7 cevap 150 göst.
14 Temmuz 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Melek8663 (958 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,220 soru

24,083,297 cevap

331,320 kullanıcı

...