0 oy
164 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (71 puan) tarafından

Yeni evli sayılırım. Kaynimin hanımıyla bazı sorunlar yaşadık benim ağzımdan laf alarak arkamdan kuyumu kazdığını kayın aileyi bana karşı doldurmaya çalıştığını öğrendim. Telefonda yüzleştim görüşmüyoruz. Uzak yaşıyoruz geldiklerinde kayınbabada kalıyorlar. Eşime ve kayınvalideme geldiklerinde gelmeyeceğimi söyledim. O da olur mu öyle şey minvalinde bir şeyler dedi çok umursamadım. Hepsine artık görüşmek istemediğimi belirttim. O mesafeyi de çok iyi çizdim. Yakında geleceklermiş. Geldiklerinde asla gitmek istemiyorum ama eşimi de üzmek istemiyorum. Aslinda eşim bir şey demedi ama tek giderse doldururlar diye korkuyorum. Sizce nasıl bir davranış içerisinde olmalıyım? Tecrübeli hanımlardan tavsiyeler bekliyorum. 

3 Cevaplar

0 oy
(534 puan) tarafından

ben olsam esimin yaninda giderim . o kisi yokmus gibi olu gormezden gelerek sen sakrak davranirim normal halimde. o kisi yok gibi. rahatsiz olan gitmez yada gorusmez. kendisi rahatsiz oluosa gelmesin ortama. sen esinin yaninda ol bnce

(71 puan) tarafından

Doğru söylüyorsun ancak geldiklerinde kaç kez yanlarına gittim değer bilemediler. Kayınvalide de onların yanında tavrını değiştiriyor. Ondan dolayı gidesim yok. 

-Reklam-
0 oy
(2,385 puan) tarafından

Saygısızlık gördüğüm masadan her neresi kimin masası olursa olsun kalktıp gittim. Hepside dağıtmam gereken masalardı.

(71 puan) tarafından

Haklısınız ben de gitmek istemiyorum. Annemlere giderim herhalde 

0 oy
(71 puan) tarafından

Up up up up up 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 184 göst.
16 Temmuz 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde Venedik42 (974 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 273 göst.
0 oy
10 cevap 320 göst.
+2 oy
3 cevap 124 göst.

Kategoriler

1,474,092 soru

24,134,345 cevap

334,214 kullanıcı

...