0 oy
94 göst.
önce Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,834 puan) tarafından

Sabah uyandım bı baş ağrısı ve mide bulantısı ögggg desem istifra edecek haldeyim bu saat 1 gün olacak nerdeyse hâlâ geçmedi migren agrisi sanırım bu ilaç da içmedim geçirmiyor ağrıyı çünkü mentollü masaj kremi sürüyorum ama tık yok 

6 Cevaplar

0 oy
önce (271 puan) tarafından

Emzirmiyorsan dahiliyeye git ve Migren için özel ağrı kesiciler var onlardan yazdır. Tabi birde varsa çocuğuna tek bakmıyorsan. Diger türlü güçlü bi ağrı kesici serin bi duş al peşine karanlık bi odada uyuma

önce (1,834 puan) tarafından

Gece karanlık oda bide göz bantlı yattım TV nnin tuş ışığı bile batıyor gozume 

önce (271 puan) tarafından

Migren zor özeliikle bulantılı Migren. Hayatını düzene sokman lazım  aynı saatte yatıp kalkman lazım. Yemek saatlerin hep aynı olmalı falan filan bir sürü şeyi var. 

Bana doktorum düzensizliği seven bir hastalık hayatını düzene sokman lazım demişti.

Ne uyku duzenim var ne yemek düzeni bana ne zaman uyarsa yemek yiyorum uyuyorum 

-Reklam-
0 oy
önce (1,506 puan) tarafından

Allah sifa versin ilac atma 1 ay gecmez migrense hamile degilsen ve emzirmiyorsan dolorex at aninda kesiyor diger agri kesiciler arttiriyor bile deneme.Ama doktora sormadan da dedigimi yapma 

önce (69 puan) tarafından

Dolorexi herkese önermiyorlar. Doktora gitmesi daha mantıklı. 

Hamilelik emzirme yok dolorexi kullanabiliyorum ama evde yok yaa sağlık ocağına yazdırabilirim aslında o diş ağrısına da iyi geliyor 

0 oy
önce (69 puan) tarafından

Hayat kalitesini mükemmel düzeyde düşüren bir durum. Doktora gidip uygun bir ilaç tavsiyesi alabilirsiniz. O ağrıyı saatlerce çekmeye değmiyor. 

Gerçekten öyle kafamı kesseler rahat edecem sanki hamileyken migren denmisti ilaç yazılmadı hâliyle. Şuan değilim hamile emzirmiyirum da bı gidebilirim aslında doktora ilaç için 

0 oy
önce (325 puan) tarafından

Allah şifanı versin canım 

Şekersiz turk kahvesi iç geçiriyo 

Mide bulantısı yaptığı için sudan bile oguruyorumm 

0 oy
önce (1,554 puan) tarafından

Başın neresinde canım ağrı

On kısmı işte doğru 

0 oy
önce (3,982 puan) tarafından

Nane yağı var mı canım ondan sür benim de ağrım var ilaç içiyorum geçmedi  dün sabahtan beri sinüzit olmuşum acile gittim iğne oldum geldim 

Maalesef yok bilmediğim için. Ağrı kesici özelliği mı var yoksa mentollü olduğu için rahatlatıyor mu

önce (3,982 puan) tarafından

Genelde o şekilde geçiyor baş ağrım 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 137 göst.
4 Şubat 2025 Moda kategorisinde Ftm1907 (622 puan) tarafından soruldu
+3 oy
3 cevap 227 göst.
0 oy
4 cevap 150 göst.
0 oy
3 cevap 109 göst.