Sabah uyandım bı baş ağrısı ve mide bulantısı ögggg desem istifra edecek haldeyim bu saat 1 gün olacak nerdeyse hâlâ geçmedi migren agrisi sanırım bu ilaç da içmedim geçirmiyor ağrıyı çünkü mentollü masaj kremi sürüyorum ama tık yok
Emzirmiyorsan dahiliyeye git ve Migren için özel ağrı kesiciler var onlardan yazdır. Tabi birde varsa çocuğuna tek bakmıyorsan. Diger türlü güçlü bi ağrı kesici serin bi duş al peşine karanlık bi odada uyuma
Gece karanlık oda bide göz bantlı yattım TV nnin tuş ışığı bile batıyor gozume
Migren zor özeliikle bulantılı Migren. Hayatını düzene sokman lazım aynı saatte yatıp kalkman lazım. Yemek saatlerin hep aynı olmalı falan filan bir sürü şeyi var.
Bana doktorum düzensizliği seven bir hastalık hayatını düzene sokman lazım demişti.
Ne uyku duzenim var ne yemek düzeni bana ne zaman uyarsa yemek yiyorum uyuyorum
Allah sifa versin ilac atma 1 ay gecmez migrense hamile degilsen ve emzirmiyorsan dolorex at aninda kesiyor diger agri kesiciler arttiriyor bile deneme.Ama doktora sormadan da dedigimi yapma
Dolorexi herkese önermiyorlar. Doktora gitmesi daha mantıklı.
Hamilelik emzirme yok dolorexi kullanabiliyorum ama evde yok yaa sağlık ocağına yazdırabilirim aslında o diş ağrısına da iyi geliyor
Hayat kalitesini mükemmel düzeyde düşüren bir durum. Doktora gidip uygun bir ilaç tavsiyesi alabilirsiniz. O ağrıyı saatlerce çekmeye değmiyor.
Gerçekten öyle kafamı kesseler rahat edecem sanki hamileyken migren denmisti ilaç yazılmadı hâliyle. Şuan değilim hamile emzirmiyirum da bı gidebilirim aslında doktora ilaç için
Allah şifanı versin canım
Şekersiz turk kahvesi iç geçiriyo
Mide bulantısı yaptığı için sudan bile oguruyorumm
Başın neresinde canım ağrı
On kısmı işte doğru
Nane yağı var mı canım ondan sür benim de ağrım var ilaç içiyorum geçmedi dün sabahtan beri sinüzit olmuşum acile gittim iğne oldum geldim
Maalesef yok bilmediğim için. Ağrı kesici özelliği mı var yoksa mentollü olduğu için rahatlatıyor mu
Genelde o şekilde geçiyor baş ağrım
1,467,884 soru
24,050,622 cevap
329,654 kullanıcı