0 oy
154 göst.
Ev & Yaşam kategorisinde (69 puan) tarafından

Kızlar hangi koku hoş ve kalıcı kullananlar var mı hangisinden daha m mnunsunuz hep başka markalar kullanıyorum ama kalıcı değiller sanırım pahalı olsada artık favorim bu olacak ama hangisi 

image

image

image

6 Cevaplar

+3 oy
(1,088 puan) tarafından

Sırf güzel koksun diye çamaşırlarımız nasıl boykot ürün alırsınız anlamıyorum içinize sinerek giyecek misiniz o çamaşırları böyle koklayacak mısınız Filistin halkı ne halde farkında değil misiniz Sizi vicdanınıza bırakıyorum Gerçekten inanamıyorum sırf güzel parfümlü koksun diye almak istediğiniz ürüne bakın

Ayrıca şöyle bir şey de var genel olarak bu platformdaki Hanımlar anne bu sebepten hiçbir Anneye de ben Gazzeli çocukların kanının bulaştığı bir şeyi yakıştıramıyorum

-Reklam-
+1 oy
(415 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Hepsi boykot canım yaa ABC kullanın bingo kullanin Emin ol daha kalıcı ve hoş kokuları var

0 oy
(3,410 puan) tarafından

Lilyum ve sakura kullanıyorum moru hiç kullanmadım 

(69 puan) tarafından

Sakura nasıl ki kokusu sizce lilyum biliyorum da herkes memnun çünkü ondan 

(3,410 puan) tarafından

Sakura da çok güzel kokuyor çok ferah 

0 oy
(8,216 puan) tarafından

Ay lotus çok hoşuma gitti daha kullanmadim ama makette kokladim cok güzeldi lilyum da cok güzel 

(69 puan) tarafından

Herkes lilyum çok kalıcı diyor 

(8,216 puan) tarafından

Yumos genel olarak kalıcı yazdan yıka kenara koy kışın kokar yani hangisi olursa olsun

0 oy
(4,400 puan) tarafından

Lilyum en kalıcı olanı hepsini denemiş biri olarak yazıyorum lilyumda takılı kaldım

(69 puan) tarafından

İşte kime sorsam o çok etkili kalıcı diyorlar komşularımin giysileri çarşafları lilyum çok güzel kokuyorlar 

0 oy
(205 puan) tarafından

image

yumos lilyum kullandım güzel ama bir vernel değil bence şans verin derim vernel aromaterapy muhteşem aşık oldum resmen
(69 puan) tarafından

Kesinlikle deneyeceğim 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 445 göst.
+1 oy
17 cevap 577 göst.
24 Nisan 2025 Ev & Yaşam kategorisinde Lamelif (1,985 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 521 göst.
+1 oy
4 cevap 138 göst.