0 oy
335 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2,713 puan) tarafından

Kizlarr 1.sinifa başlıcak kızım çok heyecanlıyım 1.sinifa başlamadan şunu yap dediğiniz veya sizin yaptiklariniz neler bişey öğretme olsun şunu öğrenerek gitsin dediğiniz? Benim için çok önemli buunlar veya 1.sinfya nelere dikkat etmem gerekiyor beslenme dersler beni ne bekliyr çok şükür istediğin okula kayıt aldırdım uzakta olsa 

Ama öğle yemeğine ben herld ilkokul bitene kadar alıp gelcem çünkü takip etmek lazım değil mi tecrübeli anneler aklınıza ne gelirse yazin

10 Cevaplar

+1 oy
(3,690 puan) tarafından

Valla geçen sene aynı bende senin gibiydim çok heyecanlıydım ödevler çok oluyor zaten öğretmen neler yapmanız gerektiğini bir bir söyleyecek şimdi bu sene kızım 2. Sınıf olucak daha henüz tamamen okumaya geçmiş değil umarım sizinki hemen geçer ❤️

-Reklam-
+1 oy
(459 puan) tarafından

Kaç doğumlu çocuğunuz hangi ay bizimki isteğe bağlı çıkıo henüz karar vermedik

+1 oy
(231 puan) tarafından

İlkokul  öğretmeni olarak yazıyorum :) 

İlk hafta kalem tutuşa oturuş pozisyonuna dikkat ederiz, eğer anasınıfına gitmemişse bunları pek kazanamıyor öğrenci. İhtiyaçlar liste olarak ilk haftada veriliyor. Beslenme olarak da öğretmen kendisi sınıf için bir beslenme listesi oluşturup gün gün onu takip etmenizi isteyebilir. Şimdiden hayırlı olsun başarılar

(4,124 puan) tarafından

Beslenme listesi mi veriliyor

+1 oy
(562 puan) tarafından

1.sinifta dikte çalışması çok önemli canım bol bol dikte çalışması yapmıştık sayfa sayfa diyebilirim ve harf kartları yapmıştık öğretmenimiz hakkını veren bir ogretmendi aşırı disiplinli bir öğretmendi biz artık abla olduk 5. Sınıfa geçtik temelin sağlam olmasına inanlardanim 

(4,124 puan) tarafından

Dikte ne oluyor

(562 puan) tarafından

Yazma canım bol bol tekrarlı yazım 

(4,124 puan) tarafından

Çok sağol canım ♥️

+1 oy
(4,648 puan) tarafından

İlk zamanlar çok zorlanacaksınız ama pes etmeyin asla her şey zamanla rayına oturmaya başlıyor. Bol bol dikte yapın. Ayrıca sakın kendi haline de bırakma hep ilgilen boşlarsan çocukta çok çabuk bırakır kendini 

0 oy
(2,713 puan) tarafından

............

0 oy
(2,713 puan) tarafından

Kizlarcmmmmmmmmm

0 oy
(2,713 puan) tarafından

Kizceler ordamsnzzzz

0 oy
(2,713 puan) tarafından

Kız elerrrrrt