0 oy
84 göst.
Diğer kategorisinde (885 puan) tarafından

Kızlar hayırlı geceler gece gece bi soru sorucam size bilen vardır belki benim difriz 2 hafta önce bozulmuş görmedim et suları tavuk suları kanlar parkeye yayılmış oglumun odasında dolap gördüm yarı buzlu kurtardığım oldu atıgım oldu neyse yaptırdık ekran arızası 4500 tlye 2 haftadır içinde sadece su buzluyorum başka yiyecek yok bugun bi koku oluştu leş gibi kokuyor vanilya karbonat tuz koydum sizce geçermi koku buzlu suların dışına bile sinmiş 

5 Cevaplar

+1 oy
(3,430 puan) tarafından

İlk çamaşır suyu ile güzelce sil sonra vanilyalı su ile sil hemen geçmiyor ama zamanla geçicektir

(885 puan) tarafından

Ah inşallah 2 hafta olmayıp da bugun koku vermesi ilginç az mı geldiki diyorum sıcaklıgı sıcaktı hava 

-Reklam-
0 oy
(885 puan) tarafından

Ha bide unutmuşum 4 gün balkonda durdu yapılana kadar domestoslu suyla iyice yıkadım hiç koku kalmamıştı

0 oy
(2,092 puan) tarafından

Ben vanilya heryerine serpistirmistim küçük kaselerede  koyup kapağını açık bırakmıştım bir kaç gün öyle bekledim . Silip çalıştırdıktan sonrada kapağı kapalı şekildeki kaselerde bıraktım vanilyayı birazda öyle bekletmiştim.  Bir senedir her buzluğu açtığımda vanilya kokusu geliyor 😊 

Geçen sene tatile giderken yanlışlıkla fişini çekmişiz geldiğimizde kurtlanmıştı hersey 😅 neyse difrizi kurtardım vanilya sayesinde 🫠

(885 puan) tarafından

Ay sorma ya vanilya karbonat tuz koydum bahçedeyim gidince bi gğzel yıkayım durularkende vanilyayla yapıyım

0 oy
(1,405 puan) tarafından

Canım fişini çek çalıştırma kapağı açık kalsın içine Türk kahvesi de koyabilirsin baskın kokulu olduğu için kokuyu alır benimde başıma geldi malesef aynı olay

(885 puan) tarafından

Bende iyice bi domestosla yıkayım diyorum 

0 oy
(823 puan) tarafından

İçine büyüklerden 2 parça mangal kömürü koy kokuyu çok güzel çekiyor normal buzdolabında da 1 tane bulunsa iyi olur

(885 puan) tarafından

Denicem inşallah

İlgili sorular

+1 oy
2 cevap 160 göst.
2 Haziran 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 226 göst.
15 Ekim 2024 Diğer kategorisinde BenAnneOldum (769 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 94 göst.
1 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Zanaxx (90 puan) tarafından soruldu