Kızlar dayımın oğlunun düğünü var kızın kınasıda benim olduğum ilde ve benide davet ettiler dayım gil neyse kına günü gelicekler bende gidicem tek sorun şurda ki dayım gıl bize gelebilirler ve ben tekim kızımla eşimde görevde tek başıma gitmek sap gibi tuhafıma gidiyor ve hadi kalırlarsa ağırlamakta anneme diyorumki çık gel anne hem tekim beraber kınaya gideriz hemde gelirlerse küçük kızım var ağırlamam etmem zor olur neyse başladılar niye tek ağırlayamıyosun niye tek gidemiyorsun seninde elinde kaldık ben 1 gün kalıp geri dönücem düğün için niye sırf tek gitme diye geleyim dedi bende iyi dedim kapattım telefonu sonrada aramışlsr boşver onlar gelmesin sen çık gel dedi hazır eşinde yokken hem kalırsın hep beraberde düğüne gideriz dediler bilmiyorum anne bi bakayım dedim ama bilmiyorum onlarmı mantıklı konuşuyor benmi mantıklı düşünüyorum kafam karmakarışık bide şuda var akrabalarımız düzgün değil mesela ben gittim akrabam diyip yanımda durmak yerine elin adamını görünce coşan kişiler ondan en azından biri olsun diye düşündüm eşime söyledim o da imkansız izin vermezler dedi kınanın olduğu saatte de çalışıyor annemde yok kem küm ediyor bilmiyorum sizce napsam?