0 oy
246 göst.
Diğer kategorisinde (49 puan) tarafından

Kızlar bim a101 şok bunlardan hangisinin çalışma şartları maaşları daha iyi eşim başvuru yapacakta. Maşşınız çalışma şartlanız nedir acaba? 

7 Cevaplar

+1 oy
(1,586 puan) tarafından

migros daha iyiymis diyorlar

-Reklam-
+1 oy
(1,126 puan) tarafından

En iyisi migros 

0 oy
(15,555 puan) tarafından

Etkimin kardeşi Şok da müdür olmuş sanırım 35 alıyordu 

Normal çalışanı bilmiyorum 

(49 puan) tarafından

Çok teşekkür ederim canım 

0 oy
(2,566 puan) tarafından

A 101 çoğu kişi iş ortamı iyi değil maaşı az diyor vede çıksan herhangi markete giremiyorsun 

Şok bim çok öneriliyor ama aşırı zor heleki yeniysen köle gibi çalıştırıyorlar birşey desen müdür çıkışını veririm diyor 

Seviye atlasan müdür olsan 34 üstü alırsın 

(49 puan) tarafından

Evet zor ama idare edecez mecbur canım 

0 oy
(47 puan) tarafından

5 yıllık Şok mağaza müdürü olarak söyleyeyim. Şok'un sahibi Murat Ülker.  Kurumsal bir firma. Ancak çalıştığınız mağazaya göre elbetteki memnuniyet değişebilir. 

Eski bi a101 çalışanı olarak da şunu söyleyebilirim. Saçma sapan bir sistemleri var. Berbat bir yönetim sistemi var. 

BİM'in sistemini de beğeniyorum. Orda da çalışılabilir. 

(49 puan) tarafından

Tamam canım teşekkür ederim şoka da başvurur yaparız. Teşekkür ederim 🌸

(47 puan) tarafından
+1

Rica ederim ne demek. 

0 oy
(1,379 puan) tarafından

Eşim bimde çalışıyor. 37-38 civarı alıyor ama 5 yıl düzenli çalışana kıdem farkı veriliyor. Normal çalışanlar 32 alıyor. Bu zincir marketlerden en iyisi bim

(49 puan) tarafından

Teşekkür ederim canım. Eşim lisans mezunu. Sanki mezun durumuna göre de değişiyor dediler maaşı eşiniz bilir mi acaba. Birde yemek yol falan var mı? 

(1,379 puan) tarafından

Yok canım lisans falan farketmiyor 

(1,379 puan) tarafından

Yemek yol dahil 32 alıyor yeni girenler.Önceden 2000 de bimlart veriyorlardi artık vermiyorlar. 

(1,379 puan) tarafından

Bazı bimlerde ilk 3 ay iskurdan aliyor. Asgari ücret sadece. 3aydan sonra kadroya geçiyorlar. Bir de mesela kasa tazminati olabiliyor. Kasa çok çalışırsa ona göre prim alıyor. 3 ayda bir sayım yapıp merkeze bildiriyorlar. Eksik çok fazla çıkmazsa envanter primi alıyorlar 

(49 puan) tarafından

Yaa öyle mi tamam canım çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için 🌸

(1,379 puan) tarafından
+1

Rica ederim 🥰

(2,566 puan) tarafından

@BirAnne93 birşey sorumak istiyorum da kardeşim yeni işe girdi bimde iş kur uzerinden 3 ay denemeli calisak sonra begenilirse bim kendi kadrosuna alınacak denildi 

Kardeşim saat 11 de gidip akşam 10 oldu mu işten çıkar bazen de 8 de gider 7 de çıkar 

Ve müdürü demiş sen tam gün çalışmadığım icin asgari ücret almicaksin ilk 10 bin verecek sonraki ay öyle yav yavaş yukseltecekler 

Böyle birşey var mı bilgin var 

(1,379 puan) tarafından

Yok canım ama şu var işkur Pazar günleri ve resmi tatilleri kesiyor. Ama öyle 10 bin gibi rakam değildir sanmıyorum. Onda başka bişey mi var acaba? Onlar zaten vardiyalı çalışıyor da şu olabilir belki. Kısmi süreli çalışanlar var. Part mi aldılar acaba dicem ama partlar bile 20nin üstünde alıyor diye biliyorum. İskurdan part time ise anca öyle olabilir 

(49 puan) tarafından

@Ugurumby merhaba çalışma saatleri çok fazla değil mi acaba ben mi yanlış anladım yoksa 11 12 saat gibi çok değil mi? 

(2,566 puan) tarafından

Bende dediğimde kardeşim diyor müdür bize verdiği saate gidiyoruz ve aşırı baskıci ve tüm işleri yaptırdığını son kullanım süresi az ürünleri getirip verdiğini günde 10veya 20 tane getirir satmadan bitmeden çıkamazsınız diyor 

Kardeşim birşey diyince beğenmiyorsan cik istifani verirm diyor 

İş saatlari çok fazla vede değil kardeşime ordaki.herkese karşı oyleler maaş konusunda ilk zmnlar az veriliyormuş sonra zmnla çok veriyorlar 

Gorumceme sordum oda daha önce 101 de çalışmıştı ilk iki ay 12/13 bin arası alıp sonraki ay 15 diğer ay 17 bin öyle artiriliyormuş burada hak yeniliyor asgari ücret altı veriliyormuş.yeni öğrendim 

(49 puan) tarafından

Anladım canım çok teşekkür ederim imsafsızlık valla inşallah eşim iyi bi yere denk gelir 

(1,379 puan) tarafından

Bir de kardeşin ayın ortasında girdiyse ondan bu ay öyle az yapacaktır belki. Eşim de iskurdan girmişti ama öyle afaki bir fark yoktu arada. Çalışma saatleri de müdürden kaynaklanıyor normalde günde 7.5 saati geçirmiyor burdakiler. Ama ayda birkaç kere full çalışmaya çalıp sabah 8.5,- akşam 9.5 çalışıyor. Onun dışında çalıştığı ayda fazla saati olması yasak. Fazla çalışma saati varsa ya izin yaziyor fazladan ya da mesela ikindin 4 de gel, akşam 9.5, da çok falan deyip denk getiriyorlar haftalık 45, saate

0 oy
(1,272 puan) tarafından

Oğlum a101de çalışıyor 24 maaş 4te yemek parası yatıyor kimse uzun durmuyor yavrum engelli kadrosunda olduğu için dayanıyor iş bulması çok zor kardeşimde bimde bimin maaşı şartları daha güzel bide a101de çalışanı Bim almıyor şoku bilmiyorum canım 

(49 puan) tarafından

Çok teşekkür ederim canım eşim bime yaptı bakalım bekliyoruz. Zor evet ama mecbur idare edecez

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 119 göst.
1 Nisan 2022 Aile & Aşk kategorisinde 3mhnads (2,097 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 156 göst.
24 Nisan 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 449 göst.
14 Nisan 2020 Aile & Aşk kategorisinde Deniz 123 (65 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 211 göst.