0 oy
222 göst.
Diğer kategorisinde (314 puan) tarafından

4.5 yaşında bir kızım var çok isteyerek tekrar hamile kaldım.Hamile kaldıktan sonra eşimin işi dolayisyla başka bir yere yerleştik şehir olarak ailemden çok uzaklaştım.Oglum dünyaya geldi ama ben kızıma hiç vakit ayiramiyorum oğlum kolik bütün gün kucağımda eşim sabah 10 akşam 8calisiyor.
Az önce kızım ağladı ben ağladım bana diyorki hiç ben dışarı çıkamıyorm hep evdeyim skldim artık diyor.Bi kaç defa dışarı çıkardm oğlum durmadı.

Bazen pişman oluyorm ikinci çocuğu uaptigima sonra vicdan azabı cekiyorum böyle düşündüğüm için .

Kızimla oğlundan önce heryere gider gezerdik arkadaş gibi olmuştuk .

Artık ağlamaktan sütümde kesilicek.
Bana akıl verin lütfen ben bu psikolojiyi nasıl atlaticam :(

Benim gibi doğumdan sonra bu pskilojiye giren anne varmı 

8 Cevaplar

+5 oy
(1,706 puan) tarafından

Bence butun 2.cocuk yapan anneler boyle,unutmayon ki oglunuz bebek kalmayacak kizinizda bu zamanlari hic hatirlamayacak bosuna kendinizi uzdugunuz ile kalacaksiniz.Siz su an bedensel ve ruhsal cok yorgunsunuz tek gercek bu.Sadece bu bir surec ve gececek siz kahvenizi icerken onlarin oyunlarini izleyip iyi ki yapmisimm be diyeceksiniz.Inanin ileri de kiziniz buyudugunde keske kardesi olsaydi vicdan azabindan kat ve kat iyi durumdasiniz sabrinizi korumaya devam edin geçecek kesin bilgi :)

(314 puan) tarafından

Çok güzel yorum yapmışsın teşekkür ederim ailemden uzaklaşmak ve aynı zamanda 2.ci çocuk olması beni kötü sarstı belki ailemde olsaydım yani yakın yine aynı düzen belkide bu kadar psikolojik olarak yipratmickti beni 

-Reklam-
+1 oy
(28,451 puan) tarafından

3 çocuklu ben buradan ayrılıyorum saygılarımla 😂

(314 puan) tarafından

Yaa ben 2.ci de pişman oldum canı sağ olsun yine Allah eksikliklerini gostermesinde 3.cu 4.cu çocuğu yapanlar nasıl yapıyor diyorm

(28,451 puan) tarafından

😇😇😇😇😇

0 oy
(7,211 puan) tarafından

Bebegini kangurusu varsa at ona kizin elinden tut cık canim kolikmis kanguruda rahat eder

(314 puan) tarafından

Onu denedim çok terledi bunaldı istemedi 43 Günluk 

(7,211 puan) tarafından

Bebek arabasinda durmuyor mu peki  canim en azindan parka cıkarsan kizinada degisiklik olur

(314 puan) tarafından

Gercktn durmuyo kızım çok severdi bebek arabasini ama oğlum asla sevmiyor sürekli kucak istiyor ağlıyor mesela bugün 7 de kalktı öğlen 2 de zor uyuttum çok zor bir çocuk yani 

0 oy
(10,219 puan) tarafından

Şuan kızımla tam anlattığın gibiyiz benim kızım 5 yaşında tam arkadaş gibi al çantayı çık gez dolaş vs yapıyoruz ikinciye acaba olsamı demeye başladık ama kızımı kısıtlamakta korkutmuyor değil 

(314 puan) tarafından

Ben çok istedim 2.ci çocuğu ama gercktn çok zormuş.

Ben kızıma vakit ayiramiyorum en çokta bu beni üzüyor.

Artık eskisi gibi değiliz biryere gidemiyoruz birşey yapamıyoruz hiç ilgilenmiyorum maalsf

0 oy
(428 puan) tarafından

Ben de seninle aynı durumda kaldım.kocam şehe dışında tek başıma iki çocukla kaldım aileler 10 saat uzaklıkta.babbjörn mini kanguru öneririm elim ayağım oldu.biraz pahalı ama 5 aydır kullanıyorum.

(314 puan) tarafından

Bir bakayım teşekkür ederim sizinkiler kaç yasindalae

(428 puan) tarafından

Büyük 5 yaş,6 aylık şuan küçüğü

0 oy
(2,811 puan) tarafından

Ben de aynı durumdayım. Bir gün büyük oğlum salonda gece 2 de TV karşısında uyuyakalmisti o kadar ağladım ki..

Ama seneye her şey geçecek inan 

(314 puan) tarafından

Yaa insallh geçer insallh 

0 oy
(3,857 puan) tarafından

Ben bide iğlum 9 aylıkken hamile kaldım. 18aylıkken doğurcam kızımı inşAllah. Erken dediler. Büyüsün dediler. Büyüğün de sorumluluklari büyük oluyor. Büyük olub ikincide hic zorlanmadım diyen oldumu dedim. Etrafimdakılar zorlandik dediler. 

(314 puan) tarafından

Arası yakın olunca tabi daha zor benim şuan kızımla çok skntim yok çok şükür oda küçük olsaydı tabi onunda daha çok sorumluluğu olucakti ama ikisini bir büyütmüş rahat etmis olucaksiniz 

(3,857 puan) tarafından

Amin İnşAllah

0 oy
(14,744 puan) tarafından

Sağlıkla büyusunlar 🥰

Kizim 18 ayliktı oğlum doğdu koliktı , çok zordu yalniz baktım ikisinede eşim gece 2 de kapatıp geliyordu dükkanı. 

Evde oldukça oyun kurmaya ev işine dahil etmeye çalıştım kizi sıkılmasın diye ama kolik bebek çok zor anlıyorum sizi 

Yarım saat uykuyla gezdiğim günler oldu 

Şükür geçti şimdi 19 aylık küçüğüm beraber yer oynar sarılıp uyurlar 

Bugünlerde geçecek gün geçtikçe büyuyecek oğlunuz da allah iki meyveyi de tattırmiş maşallah seneye daha rahat olur 

Üzmeyin kendinizi kimseyi de dinlemeyin bizde kaç doktor gittik iki yaşa kadar sürer dediler dördüncü ay aşısından sonra geçti 

(314 puan) tarafından

Masallh takdir ettim sizi üstelik yaşları yakın gecicek biliyorum ama çok zorlanıyorum birde ailemden uzaklaştım sanırım oyüzdn bukadar bunalıma girdim 

(14,744 puan) tarafından

Anladım o konu da daha canınızı sıkmış olmalı 

Benim ailem başka ülkede , kaynanam ısrar etti allah var orda kal diye, kizim odasına alışmiştı rahata alışırım iki çoçuğa adapte olamam diye kalmadım 

Şükür geçtı seneye hiç yaşamamiş gibi hatırlarsınız gönlünüzü ferah tutun allah kolaylık versin ♥️

İlgili sorular

+1 oy
7 cevap 228 göst.
+1 oy
4 cevap 204 göst.
+2 oy
4 cevap 207 göst.
0 oy
9 cevap 355 göst.
9 Aralık 2024 Diğer kategorisinde eylulannesi. (101 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,233 soru