Soru başlıkta
Cam silmek için hangisi kolaylık sağlayacaksa ondan al derim canim
Satıcı kesinlikle akordiyon alın diğerini hiç düşünmeyin bile dedi de arada 400 lira fark var güven vermedi bana ondan sorayım dedim
.
Cam silmesi sorun değil aslında benim için dayanıklı uzun ömürlü ve temizlemesi kolay olanı tercih edebilmek :/
Kapı modelinden dolayı her iki cesidini kullanıyorum akordiyonlu kullanışlı olmuyor menteşeli daha kullanışlı oluyor canım
Boşver canım menteşeli en güzeli daha uzun süre kullanışlı oluyor
Menteşeli daha iyi. Akordiyon olan çok toz topluyor sökülüp yikanmiyor da. Menteşeli olanı istediğin kadar çıkar yıka.
Akordiyon sürekli bozuluyor adam. Benim daha 1 ay olmadı ipi koptu..eşim yaptırdı geçenlerde bu seger bütün ipleri koptu. Şimdi götürdü yenisini yaptırıyor. Ben mecburi mutfak penceremin bir kanadına akordiyon kullanıyorum mecbur olmasam hiç kullanmam.
Kesinlikle menteşeli olan istediğin zaman sök yıka tak. Akerdiyon sokulmuyor ama balkona olacaksa balkona geçip kapağı kapatıp yikayabilirsin ama küçük çocuk var da bozuyorlar maalesef
Satıcı satmak için pahalı olanı en iyisi kullanılışı der her zaman. Ama kullanan kişilerden duyduğum hep menteseli daha sağlam ve kullanışlı diye.
Menteseli yer kapliyo acip kapatirken sorun akordiyon da takiliyo zikzaklari cabuk bozuluyo hele bi de cocukluysan hic dayanmiyo
Yoo duzgun kullanirsan akordiyon daha kullanisli digeri bi kapi daha oluyo yani yer tutuyo ac kapat arasinda bosluk olabilir ordan sinek yine girebilir akordiyomda sistemi guzel bosluk kalmiyo huzel koruma saglar ama iste guzel kullancan annemlerin balkon kapisi akordiyon sineklikten benim oglan kucukken kosar gider yapisirdi oraya butun yapisini bozardi akordiyonun tek tek duzeltirdik zamanla bozuldu sahsen ben cocuklu biri olarak kendi evime yaptircak olsam pencerelere akordiyon balkon kapisina normal yaptiririm
1,475,064 soru
24,148,826 cevap
334,796 kullanıcı