0 oy
155 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (17 puan) tarafından

Kızlar 22 temmuz da kan testi verdim 2 saat sonra regli oldum. Bir gün sonra test sonucunu aldım beta 25.9'du aynı gün şehir hastanesine gittim orada baktılar değer 33 olmuştu ve kimyasal gebelik dediler sonra reglm bitti dün tekrar kan verdim sabah sonuca baktım 193 olmuş saat 13:30'da tekrar kadın doğuma gittim alttan baktı ne kese var ne çocuk var ne de başka birşey kan verdim beta tekrar 243 olmuş doktor kimyasal dedi ama kimysalda artmaz dedi dış gebelik dedi bir şey yok dedi hamilelik olsa dedi kese yok dedi 2 3 güne kan vermeye gel dedi.

Başına böyle bir şey gelen varmı korkuyorum 

6 Cevaplar

0 oy
(279 puan) tarafından

Kimyasal olsa düşerdi bence gebesin üstüne görme yaşadın adet değildi o. Doktor bu betada bebeği bırak keseyi bile göremez ki

(279 puan) tarafından

Benim beta 2000 olduğu halde keseyim zor gördük alttan oda

(17 puan) tarafından

Evet ama anormallik şurada 2 katına yüksekmesi gerek ben 5 6 gün hiç degere baktırmadım doktor bile şey dedi şuan 800- 1800 olması lazm dedi 

-Reklam-
0 oy
(3,124 puan) tarafından

2 günde bir 2 kattı artması.lazim takip etmeniz lazım kimyasal değilde dis gebelikte mutlaka takip et

(17 puan) tarafından

Ama dış gebelikte de alttan baktığı için görmesi lazm değil mi orada yanlış olduğunu 

(3,124 puan) tarafından

Bazen tiplere yerleşiyor canim

(17 puan) tarafından

Göremiyorum bnu peki 

0 oy
(1,366 puan) tarafından

İlk defa böyle bişey duydum ama acaba üstüne görme diyolar ondan olabilirmi yeni normal şartlarda bile bu betada kese görünmez beklemen gerekir sadece  1 hafta sonra beta yükselmişse üstüne görmüşsündür bide kan değerine aynı yerde baktır her cihaz farklı ölçer öyle anlayabilirsin ben kürtajdan sonra düştüm diye farklı yerlerde baktırmıştım bir hafta sonra yükselmiş görünüyordu en son baktırdığom yerde tekrar kan verdim düşmüştü 

(17 puan) tarafından

Canm şimdi öyle yapacağım çünkü sağlıklı ocağında bile verme dedi 

0 oy
(2,340 puan) tarafından

Sana tavsiyem eğer düzenli kana baktır 2000 olunca belki gözükür.bendede artış vardı ama hemen kese gözükmedi

(17 puan) tarafından

Canm şehir dışınada çıkmam gerekiyor ya  bnm 3 gün sonra döneceğim o zman versem olur diye düşünüyorum 

0 oy
(197 puan) tarafından

İlk defa duyuyorum.yarin tekrar kan ver canım.2 bin küsur olursa bebek varsa görünür.ama bence hamilesin.inslalah diyelim 

(17 puan) tarafından

Rabbim nasıl uygun gördüyse o olsun canım ben gebelik düşünmüyordum aslında ya 

0 oy
(2,582 puan) tarafından

Üstünde görmüş olabilirsin bende adet gördüm ama kısa sürdü spiral takma gittim kan verdim 2132 sonucum buydu kese yoktu birşey yoktu git bir hafta sonra tekrar gel bakalım demişti gitmiştim onzmn kese vardı 

Biraz bekle 1 hafta kadr sonra git 

(17 puan) tarafından

Canm 22 temmuzda verdim kan 25'di 11 gündür veriyorum şuan 283 yükselmişti şehir hastanesine sevkettiler orada da 238di ve bugün tekrar gideceğim anlamadım çok zor bir durum

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 144 göst.
0 oy
13 cevap 1,122 göst.
15 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Buse1169 (4 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 129 göst.

Kategoriler

1,469,586 soru

24,074,256 cevap

330,831 kullanıcı