Kızlar Vallahi Sinirden elim ayağım titriyor Şimdi biz 2 ay önce bu yeni siteye taşındık site kuralları olan bir yer temiz kimse halı ve sofra bezi silkelememeli Biz de o kurallara uyuyoruz ki herkesin kişisel alanına saygı duymamız gerektiğini biliyoruz ama geçenlerde üst komşu bir bakıyorum çocuklarıma beyaz kıyafetini asmışım halısının üstüne şak şak bir iki üç değil Belki 4 tane Halıdan fazla silkeledi Neyse ben o zaman tatlı dille uyardım Ben buradan bunu silkelemeyecek miyim bu benim balkonum falan gibisinden Ben dedim ablacığım Yaşı da benden bayağı büyük Hatta teyze yaşında diyelim annemin yaşlarında Ben dedim burada yasaktır Kimse kimsenin balkonu üstüne halı silkeleyemez dedim ve Bugün yine balkonda çocuklarımın ayakkabısını falan yıkıyordum oyuncak arabalarına dışarıya götürmüşlerdi balkonda yerde yıkıyordum bir baktım bir iki üç bitmiyor paspasını halısı da o toz kafamın üstüne yemin ederim Gözüme toz gırdı o derece dedim abla bak Daha önce de Uyarmıştım lütfen halı silkeleme burada ben iş yapıyorum dıyo ki sen bu yazın ortasında o balkonda Ne yapıyorsun diyorum çocuklarımın bir şeylerini yıkıyorum Ama sen bunu yapamazsın burada silkeleyemezsin diyor Ben nerede yapacağım üstümdeki de silkeliyor ben dedim Öyle bir şey yok yasaktır Neyse Baktım hala pıt pıt yapıyor üstüne hala devam ediyor kelime eşimi aradım eşim yönetici ile konuştu bunları tatlı dille uyardı kadın bu sefer kapıma geldi yok işte bu benim evim benim rahatsız ediyorsunuz gibisinden Ben dedim Sen beni rahatsız ediyorsun hem silkeliyorsun hem buraya kapıma geliyorsun diyor bana böyle şeylerle gelmeyin ben çok sinirliyim falan Ben dedim Sen benim muhatabım değilsin benim muhatabım tabii ki yönetıcı dıyor onunla konuşmuşsun Ben dedim ben sana söylüyorum Geçen de uyardım Hala devam ediyorsun Şu an uyardım yine devam ediyorsun üstüne hangi devirdeysek süpürge diye bir şey var Sen bir sitede oturuyorsun oranın kurallarına uyacaksın uyamıyorsan da müstakil bir evde yaşayacaksın diyor bana Belki benim süpürgem yoktur Ben dedim Sen böyle bir sitede oturuyorsan süpürgende vardır illaki olur mu öyle şey diyor Halim yoktur hastayım hastaysan nasıl o halıyı nasıl aşağıya doğru 6 metre kare silkeliyorsun Neyse dedim hadi git lütfen kapımdan Bir daha da gelme Şu an bayağı sinirliyim Ne yapacağımı da bilmiyorum
Yemin ediyorum yüzsüzlükte bir numaralar Bizim apartmanda da var böyle dengesizler yani aşağıdakilerin ne serdiğini yaptığı zerre umurlarında değil kafalarına göre halı sirkelerler sofra bezi sirkelerler yemin ediyorum ben de bıktım toplu bir yerde oturuyorsan o ortama ayak sağlayacaksın ya kimsenin canını yakmayacaksın hakkına girmeyeceksin bu kadar basit yüzsüzlük gerçekten terbiyesizlik başka hiçbir şey değil
Tabii ki canım Haklısın vallahi Maalesef her yerde var Böyleleri hepimiz toplu bir yerde Yaşıyorsan birbirlerini yaşam alanına saygı duymalı insan
İnternetm yokdu canım kusura bakma
Valla hiçbirinin saygısı yok hele yönetici de umursuzsa vay haline hatta bir keresinde eşimin kafasına biri sigara külü atmıştı
Ben senin yerinde olsam ertesi gün onun üst komşusuna giderim temizliğe yardıma geldim derim ne bulsam atarım balkonuna biraz aklı başına gelir belki yaptığı yanlış bir şey uyarmana hatta yöneticiye gitmene rağmen durmamış o zaman ne yapsan mübah
Yemin ederim doğru söylüyorsun her şeyi hak ediyorlar başkalarının yaşam alAnına saygı duymak bu kadar mı zor suçluyken bir de kapıya gelmek
Gerçekten artık abarttılar herşeyi insanda az saygı olur kendi başına gelse kıyameti koparır ama başkasına yapar yok öyle yağma
Fotoğrafını çek ama kadını çekme silkelerken falan balkonunu da çek zabıtaya şikayet et para cezası veriliyor bir daha yapamaz
Gerçekten mi Vallahi bu sefer öyle yaparım
Öyle oluyor canım
Halıyı tut çek gebersin allahın ayısı bu ne ya bide bizim başımızda var 4. Katta bi sıçmadığı kaldı en son ev sahibine dedik oda çıkarıyo işte ahıra gitsin böyleleri
Tamam canım teşekkür ederim Mutlaka öyle yaparım
Cezası var ödesin parayı bidaha yapamaz
En iyisi odur benim sinirlendiğim diyor sen benim halimi derdimi nereden bileceksin Belki süpürgem yoktur ya Hangi devirdeyiz Bu nasıl bir yalan Süpürgen Nasıl olmaz Allah aşkına sen böyle bir binada ya kiracı oluyorsun ya da bu binayı alabilecek kadar paran varsa bir zahmet Süpürgen de olsun
He canım he blöf yapıyor valla
Aynen
Halıyı ucundan tut insin aşağı halıyla
Kız vallahi Allah korkum olmasa onu da yapardım onu Bırak oradan attırırdım onu Ama gel gör ki insanların canını da acıtmak istemiyorum Tatlı dil de bunlara yaramıyor
Ben üst komşuya bir tur çemkirdim ama ağzımı da bozarak aklı çıkıyor şu an beni görünce yok değiştiriyor kibar olma asla o ayı ise sen de ayı ol kibarlık zayıflık bu dağlılar için
Gerçek Haklısın canım vallahi böyle Görgüsüzler kibarlıktan medeniyetten de anlamıyorlar Ben kadını diyorum ki burası site kimse burada kimse üstüne halı bir şey silkeleyemez herkesin balkonu cam tozlanıyor kirleniyor diyor ki bana Benim evim Sen bana niye karışıyorsun Ya sen benim kişisel alanımı işgal ediyorsun sen benim yaşam alanıma saygı duymuyorsun dıyo beni rahatsız ediyorsun sen hem yapıyorsan kapıma geliyorsun rahatsız eden Ben oluyormuşum kadın baya böyle bildiğin çıngene geri zekalı görgüsüzün teki yani medeniyetten bir haber
Arsizlik başka bir şey değil
Hem de nasıl bir Arsız canım o kadar yüzsüz ki utanacağına mahcup olacağına kapıma gelip bir de Binanın içinde bağıra bağıra kapıda bana laf yetiştiriyor
yapacağın şey basit bir daha gördüğünde zabıtayı arıyorsun, kapına gelirse de polisi arıyorsun. muhatap olmana gerek yok
Öyle yaparım Gerçi şu anda şikayet ettirip oradan attırmak lazım ya
Bidaha yaparsa bi daha yoneticiye sikayet et, bidaha yaparsa bu sefer polisi ara, pişkinler
Dediğin gibi öyle yapacağım çünkü nerede kibar davrandıysam hepsi kendilerini güçlü zannederler sanki onlardan korktuğumyz için kibar davranmişiz gibi
Bir daha aynı şeyi yaparsan zabıtaya şikayet et. Kapına dayanırsa da polisi ara haneye tecavüz diye aklı bir başına gelsin.
Evet ya Arsız kadın bir de kapıya geliyor
Yonetici mi yok mesaj at uyarsinlar canım
Eşimle konuştum İşten gelince yönetici Bey ile konuşacak bir daha kimsenin kapısına gitmesin diye
1,472,244 soru
24,108,827 cevap
332,845 kullanıcı